Hiša na Krasu
Pozdravljeni!
Sem izobražena mlada ženska, ki si želi najeti hišo na Krasu. V teh dneh se selim iz Štajerske na Kraški konec Slovenije. Ker je na tem segmentu ponudba praktično neobstoječa, sem se odločila, da povprašam še na tem forumu. Najbolj si želim najeti nepremičnino v okolici Divače, Sežane in Lokve.
Sem resna in odgovorna, v prostem času me veseli zunanje delo, vrtnarjenje in urejanje okolice. Potrebujem pa dosti zasebnosti in lastnega miru, zato bi veliko raje najela lastno hišo, kot pa stanovanje.
Čez nekaj časa pa bi primerno nepremičnino tudi odkupila (v roku par let). Poskusila sem kontaktirati lokalne nepremičninske agencije, vendar v večini nisem prejela nobenega odgovora.
Zanimajo me predvsem starejše hiše, pa tudi take, ki potrebujejo le čuvanje za določen čas zaradi daljše odsotnosti lastnikov, pa tudi takšne, ki so prazne in jih lastniki zaradi čustvene navezanosti ne nameravajo prodati.
Prosim kogarkoli, če ima kakšen nasvet ali kontakt zame, da mi pomaga pri iskanju.
Hvala :))
no, kot prvo so sedaj dopusti
kot drugo ta forum ni najprimernejši za tovrstna iskanja
kot tretje: taka iskanja ne gredo čez noč, rabiš čas.vsaj nekaj mesecev ali še več
kot četrto pa: ni mi čisto logično to z utrujenostjo.sedaj se voziš iz Štajerske v Lj,pa si utrujena.
Potem se boš iz krasa, in misliš, da ne boš utrujena?
Ste ze nasli hiso? Mogoce je ze prepozno, a vseeno poskusim. Mi prodajamo hiso na Krasu. Lahko me kontaktirate na moj mail ideja@t-2.net. Lep pozdrav
odajam hišo v pristranku med pivko in postojno 400 eur +stroški za spodnje nastropje ali komplet za 850eur informacije na 041713585 stane.korent@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.