Hiperaktivne ženske
Ne ni downhill, to je predivje. Toliko se pa imam rada, da pazim nase in se ne poškodujem. Moram paziti nase, ker se moram sama nase zanesti, mi ne bo noben drug riti odnašal, pa namesto mene kaj naredil.
Rada grem pa v hribe na kakšno prijetno turo, da se prešvicam in vidim gorske lepote Slovenije.
Ja, ja, seveda si. Saj nisem točno za tebe mislila. Mogoče pač toliko, da vidim, ker, hvala bogu, jaz nimam izkušenj s takimi moškimi, vsaj da bi vedela ne. Tako razmišljujočimi.
Moj oče se je poročil z mojo mamo, ki je že imela otroka iz prvega odnosa. Naprimer.
Pa moj partner je tudi z mano, ki sem že imela od prej otroka.
Zato mi je tak odnos/izhodišče drugačen/-no, da ne bom uporabila kakšnih neustreznih besed.[/quote]
It, saj če bi se zaljubil v žensko z otrokom, verjetno ne bi več tako gledal na to. Dvomim, da bi v takem primeru šel prek sebe in zanikal ljubezen. No, razen če ni tepec.
Ja, ja, seveda si. Saj nisem točno za tebe mislila. Mogoče pač toliko, da vidim, ker, hvala bogu, jaz nimam izkušenj s takimi moškimi, vsaj da bi vedela ne. Tako razmišljujočimi.
Moj oče se je poročil z mojo mamo, ki je že imela otroka iz prvega odnosa. Naprimer.
Pa moj partner je tudi z mano, ki sem že imela od prej otroka.
Zato mi je tak odnos/izhodišče drugačen/-no, da ne bom uporabila kakšnih neustreznih besed.[/quote]
It, saj če bi se zaljubil v žensko z otrokom, verjetno ne bi več tako gledal na to. Dvomim, da bi v takem primeru šel prek sebe in zanikal ljubezen. No, razen če ni tepec.[/quote]Zelo verjetno tudi je, žal :/
Piše, da bi imel družino, ne bi pa (še) imel otrok, noče partnerko, ki se mu premalo posveča in “preveč” športa, tudi tu se pritožuje, da ga “pljuvamo”….. skratka godi se mu huda krivica.
Moški pri 35ih si želi družine (družine brez otrok) in žensko, ki bi posvečala več časa samo njemu…..
Mislim, da dol padeš, še en “otročaj” ujet v telo (fizično) odraslega moškega…. 🙁
Ne, ni res. Mene alpinizem nikoli ni zanimal. Poskusil sem ga šele takrat, ko je ona začela z njim. Saj pa človek se ne rodi z nekimi točno določenimi zanimanji. Včasih pač poskusiš kaj novega in te to pritegne ali pa te ne. Včasih pa tudi nekaj opustiš, ker v tem ne čutiš več zadovoljstva.
Problem je v tem, ker na podlagi ene svoje “slabe” izkušnje posplošuješ na vse ostale (alpinistke). Tvoj problem.
To pa vse pove. Tudi to, zakaj srečuješ takšne ženske, kjer se počutiš odrinjenega.
Od ženske pričakuješ pozornost..Občutek, da jo imaš zase in da je tvoja…Pozornost, ki je včasih nisi dobil želiš kompenzirati s partnerko.
Otrok bi ti prav tako pomenil neko konkurenco, kjer več ni bil ti sam deležen partnerkine pozornosti. Zato si jih ne želiš.
Robi, bravo.
Gre za neko nedoraslost. Ki jo težko definiraš sprva.
Ampak pozornosti ni dobil, izbira si pa take partnerke, da je spet ne dobi, torej samo ponavlja vzorec… in se zelo verjetno počuti tako kot v otroštvu, samo se ne zaveda… koliko je pa tu res strahu, da bi bil nekomu blizu? Ker na nek način si je bolj varno izbirati partnerje, ki te zavračajo, to mu je že znano…
Robi, bravo.
Ampak pozornosti ni dobil, izbira si pa take partnerke, da je spet ne dobi, torej samo ponavlja vzorec… in se zelo verjetno počuti tako kot v otroštvu, samo se ne zaveda… koliko je pa tu res strahu, da bi bil nekomu blizu? Ker na nek način si je bolj varno izbirati partnerje, ki te zavračajo, to mu je že znano…[/quote]
Ja, gre se le za to, da ponavlja vzorec. Seveda smo vsi takšni, saj nas vzorci določajo. Tako, kot program določa delovanje računalnika.
Strah je tu le drugotnega pomena. Gre se za to, da drugačni ne znamo biti, kot smo naučeni. Delujemo in odzivamo se lahko le tako kot znamo, ne pa tako, kot ne znamo ali pa nočemo. Če nečesa nočem, še to ne spremeni mojih vzorcev in mojega načina delovanja.
Strah nas največkrat le ovira, da bi se podali na novo pot ali poizkusili kaj drugačnega in novega.
Robi, bravo.
Ampak pozornosti ni dobil, izbira si pa take partnerke, da je spet ne dobi, torej samo ponavlja vzorec… in se zelo verjetno počuti tako kot v otroštvu, samo se ne zaveda… koliko je pa tu res strahu, da bi bil nekomu blizu? Ker na nek način si je bolj varno izbirati partnerje, ki te zavračajo, to mu je že znano…[/quote]
Ja, gre se le za to, da ponavlja vzorec. Seveda smo vsi takšni, saj nas vzorci določajo. Tako, kot program določa delovanje računalnika.
Strah je tu le drugotnega pomena. Gre se za to, da drugačni ne znamo biti, kot smo naučeni. Delujemo in odzivamo se lahko le tako kot znamo, ne pa tako, kot ne znamo ali pa nočemo. Če nečesa nočem, še to ne spremeni mojih vzorcev in mojega načina delovanja.
Strah nas največkrat le ovira, da bi se podali na novo pot ali poizkusili kaj drugačnega in novega.[/quote]
Eh kakšno smešno če ne kar BUTASTO obrazlago o tem da nekdo (ali on) ne želi otrok sta pa spesnila skupaj zdaj?
Kaj pa če eni ne želimo otrok enostavno zato ker želimo denar porabit za druge zadeve in zabavo?
Kaj pa če eni ne želimo trok(ali želijo) ker nimajo dovolj denarja da bi jim nudili vse kar želijo?
Kaj pa če eni ne želimo trok ker želimo v 30tih in 40tih živet življenje z 200000 manj skrbi kot tisti z otroci?
Ne, verjetno je krivo to da smo bili zapostavljeni.
Bravo Robi, res bravo, analiza na kvadrat… še On je znal povedat boljše pa njegovih umotvorov ne berem rad.
Strah nas največkrat le ovira, da bi se podali na novo pot ali poizkusili kaj drugačnega in novega.[/quote]
Eh kakšno smešno če ne kar BUTASTO obrazlago o tem da nekdo (ali on) ne želi otrok sta pa spesnila skupaj zdaj?
Kaj pa če eni ne želimo otrok enostavno zato ker želimo denar porabit za druge zadeve in zabavo?
Kaj pa če eni ne želimo trok(ali želijo) ker nimajo dovolj denarja da bi jim nudili vse kar želijo?
Kaj pa če eni ne želimo trok ker želimo v 30tih in 40tih živet življenje z 200000 manj skrbi kot tisti z otroci?
Bravo Robi, res bravo, analiza na kvadrat… še On je znal povedat boljše pa njegovih umotvorov ne berem rad.[/quote]Matkič… super da si tu.. ena inovativna pridobitev s štajeskega konca… Sem napol spremljala tisto, kar sta imela z On_im na LN..pusti ga, človek ni s totega konca in ima nekaj proti nam lol
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja in ne, človek ki se dobro zaveda svojih miselnih in vedenjskih vzorcev in za katere prepozna, da so slabi zanj in za druge jih lahko spremeni, tudi računalnik lahko formatiraš in naložiš drugačen OS gor, zakaj človek ne bi tega zmogel na sebi, le pošteno dejaven in neprestrašen za te spremembe mora biti. Trdim, da je človek, ki je ves čas enak oz se ne spremeni niti malo v (besedah in dejanjih), da zna postati akutno predvidljiv, dolgočasen, sčasoma kompletno odveč….tudi zato sem raje samska, hehe….
Bravo Robi, res bravo, analiza na kvadrat… še On je znal povedat boljše pa njegovih umotvorov ne berem rad.[/quote]Matkič… super da si tu.. ena inovativna pridobitev s štajeskega konca… Sem napol spremljala tisto, kar sta imela z On_im na LN..pusti ga, človek ni s totega konca in ima nekaj proti nam lol[/quote]:)))))) Samo to pa res, na totem koncu imajo/te raje vse našteto po Matkicu, kot pa lastne otroke…
Tisti, ki nismo od tam se nas težko bere, pa še slovnica nam dela težave… 😀
Da slučajno pridem kaj v tote kraje sigurno domov prinesem kako “ikebano” na/v hrbtu…. 😀
Ko berem odzive tukajšnjih dežurnih “svetovalk” na pisanje raznih avtorjev, pridem do vedno istega zaključka. Njihovo uradno stališče, da dec nima biti kaj izbirčen pri iskanju partnerke. Take domišljavosti se mu pač ne oprošča. Mora se enostavno sprijaznit in prilagodit. Če se mu ponudi ločenka z otroci, je njegova moralna dolžnost, da jo sprejme z vsemi plodovi prejšnjega zakona vred. Če gre za hiperaktivko neštetih hobijev, je prav, da je ne ovira v interesih, ampak lepo pohlevno čaka, da si bo vzela kakih pet minut zanj, če bo ravno utegnila. Priporoča se, da je v vsakem trenutku razumevajoč, potrpežljiv, požrtvovalen, vedno na razpolago, ustrežljiv, ljubezniv, odpuščajoč…
Po drugi strani pa ima ženska v iskanju samca vso pravico do izbirčnosti. Ne bo se ona vezala s tipom brez lastnega stanovanja. Ločenec z otroki mora imeti hude argumente, da bo imela kaj z njim. Pa še po tistem bo stalno na preizkušnji. Zaželjeno je, da je športnik, da ima hobije, ampak mora mu biti jasno, da je ona na prvem mestu. Svoje aktivnosti mora podrejati njenim zahtevam. Mora se sprijaznit in prilagodit. Priporoča se, da je v vsakem trenutku razumevajoč, potrpežljiv, požrtvovalen, vedno na razpolago, ustrežljiv, ljubezniv, odpuščajoč… Če dama vseeno meni, da to še ni dovolj, naj on išče napake pri sebi. Ona ima pravico do svoje muhavosti.
Iz tega posta in v bistvu vseh tvojih sklepam, da je tema provokacija. Ali pa gre za shizofreničnega človeka. Ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok se v funkcionalni družini nikoli ne tepeta med sabo.
Drugo izjemno presenetljivo je “dejstvo”, da je toliko samskih punc, ki imajo in službo in podiplomski študij in tečaje tujih jezikov in hkrati obiskujejo plesne tečaje in hodijo k folklori in hkrati se še ukvarjajo z ekstremnimi športi. Lepo prosim. V slovenskem prostoru je izredno malo že samo teh zadnjih. Nekje uvrščate med ekstremne športe alpinizem. Ali poznaš sploh kako slovensko alpinistko in koliko let je študirala? in koliko od teh je nadaljevalo študij na dodiplomski stopnji?
Ker je alpinistk občutno manj, kot je alpinistov, je domala vsaka sparčkana z alpinistom ali pa je samska zaradi specifičnega načina življenja, ki se mu včasih podreja celo zaposlitev. Mišljene so resne zveze, ne nekaj mesečne zaljubljenosti.
Dalje ne razumem poante, da tukaj pišeš o hiperaktivnih ženskah, ko je vendar vsakemu mimobežnemu obiskovalcu tega foruma jasno, da forumaši(ce) ne živimo v fizičnem smislu hiperaktivnega življenja, ker enostavno toliko pisunimo na teh straneh. Večinoma sem pišemo stalni pisci. In nam je ta način hiperaktivacije totalno tuj. Torej ne razumem, kaj hočeš od nas. Da se bomo vživeli v SF vlogo, ki si jo psihotično(?) impliciral v povprečno punco?
In ponovno tisto z družino. Ah.. saj ne vem, ali naj se smejem ali jočem. Imel bi družino, ne bi imel pa otrok. SF.
Ti že v samem začetku deliš otroke na svoje in tuje. Pri čemer se razhajaš s punco, ki jih nima ne s tabo niti z drugim.
Nekje si napisal, da si najdeš take punce na internetu. Torej punca, ki je čez cel dan zaposlena z vsemi možnimi konjički in zlasti športom, ki izrazito zahteva partnerja, torej je non stop v družbi (namreč soliranje je v ekstremnih športih zelo zelo redko) si bo iskala partnerja na internetu, pri čemer ji bo vseeno, ali ima on raje 14 dnevno poležavanje na plaži ali pa plezanje v južni ameriki. ah… no…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Tole pa ni ravno pravi forum za debate o športnih ljudeh. Tule gor je večini športanje močno tuje :).
In ne daj bože, da omeniš, da ne mogoče ne želiš otrok, ker potem bodo naredili totalno analizo. Sploh tisti, ki nimajo otrok, ti bodo največ napisali kako si čuden.
In ja, sploh se bodo čudili, da nočeš tujih otrok, ker imajo vsi vsak po vsaj dva tuja otroka.
Za športanje je res bolj ta forum:
http://med.over.net/forum5/list.php?34
Sicer se pa najdejo vsi ljudje gor. Itak gre samo za izmenjavo mnenj.
Forum je zaprt za komentiranje.