Hiperaktivne ženske
Te razumem, ni mi pa jasno, zakaj si šel v zvezo s tako žensko? Pa saj je to vse že pred tabo počela, pa te zgleda ni motilo, ali pa si upal da bo spremenila svoje navade. Zato sem te tudi vprašala, koliko sta se pogovarjala v vezi (tisti primer s kolesarskim dopustom).
Pogost problem je, da ko dva začneta z vezo, da se trudita drug drugega preoblikovati po svojih željah, da si pašeta v kalup, namesto da bi se enostavno sprejela takšna kot sta in razlike uporabila kot … nekaj, kar pač obstaja in je del enega in drugega.
Saj imamo vsi neke svoje cilje, prav tako pa tudi meje, s katerimi jih dosegamo. Verjamem, da obstajajo ekstremisti, ampak te najdeš povsod v vseh panogah, tudi med lenuhi.
Saj imamo vsi neke svoje cilje, prav tako pa tudi meje, s katerimi jih dosegamo. Verjamem, da obstajajo ekstremisti, ampak te najdeš povsod v vseh panogah, tudi med lenuhi.[/quote][/quote]
Pa v bistvu sem bil no. Ampak je postala alpinistka potem, ko je že bila z menoj. Je to drugače? Pa se zaradi tega ni spremenila, le nekaj novega je poskusila.
Ah prosim no… koliko pa je padalk in padalcev? Kot da se vsak drug ukvarja s tem. Alpinizem pa sploh ni moški šport. Prvič je dilema, ali je alpinizem sploh šport ali bolj način življenja, podobno je joga že stvar ideologije in življenjskega nazora. Drugič je alpinizem ena najbolj naravnih oblik človekovega gibanja, namreč hoja oz plezanje. Večina alpinistk, ironično, utegne imeti celo čas za otroke. In– nepojmljivo– sploh ne težijo svojim tipom.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ti si napisal, da tujih otrok ne bi vzgajal, ja človek, pa saj mu nisi starš, da bi ga vzgajal, hranil, vozil na dejavnosti in podobno. Če je v odnosu med dvema harmonija, je tudi s še kakšnim družinskim članom več, če je pa ni, je ni. Pa verjemi, da imam sedaj, ko sta otroka malo večja in sem ločena, veliko veliko več časa, kot prej ko sem redila zajedalca mojega življenja. Časa za ukvarjanje sama s seboj, svojimi hobiji, športi, pa še ga ostane, da lahko tukaj gor tapkam.
Če se ženska ukvarja z jogo, pilatesom in podobnimi zadevami ima nežne, lepe, skladne gibe in telo.
Padalstvo omenjam, ker je bilo omenjano v tej temi. Pa poznam tudi ene dve pa sta obe bolj divji. Alpinistko sem imel za punco in ja res je, ne teži, ampak je tudi nikoli ni doma. Namesto na skupen dopust, gre na odpravo s soplezalcem, namesto na izlet, gre s soplezalcem plezat, namesto v kino gre v plezalni vrtec.
Saj bi bila čisto ok, če bi jo kdaj videl, če ne bi skoz tičala s svojimi soplezalci.
In zakaj potem težiš in šimpfačiš čez alpinistke, ki jih je itak manj, kot je žensk, ki hodijo k jogi? Pojdi tja najdi si eno in bodi srečen. Jaz nisem še enega posta napisala, kaj me na moških moti. Ker tega enostavno ne zapažam. Razen ene stvari, namreč tega, da večinoma niso naklonjeni otrokom. Pa še to raje napišem, ko vidim, da ima kdo big heart in sprejme tudi otroke drugega, kot da bi se šla neko prevzgojo in prepričevala tiste, ki nočejo imeti niti svojih lastnih. Počni tisto, da se imaš dobro in da ne škodiš preveč drugim. Če ti pomaga kritizerstvo, je sicer ok, jepa to tečno brat ostalim, sploh če je pavšalno oz čisto preveč subjektivno.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Se močno strinjam glede tega kakšen mora bit.
Zato pa pravim, da ponudbe je veliko. Plačali bi celo dopust, vabijo na drage večerje, na smučanja, vse bi plačali… samo ne vedo, da iščem vsebino, denar si sama zaslužim.
Ko jim rečeš, da naj napišejo kaj o sebi pa napišejo višino, kg, barvo oči, las… mene pa zanima vsebina, ne embalaža.
Če ti ni všeč, kar pišem, ne beri pa bo mir.
Meni tudi ni všeč, ko se ti vpikuješ v ljudi in jim popravljaš slovnične napake, ko stresaš jezo nad drugimi ženskami in tako naprej pa te ne komentiram. Pač tako ti paše.
In zakaj potem težiš in šimpfačiš čez alpinistke, ki jih je itak manj, kot je žensk, ki hodijo k jogi? Pojdi tja najdi si eno in bodi srečen. Jaz nisem še enega posta napisala, kaj me na moških moti. Ker tega enostavno ne zapažam. Razen ene stvari, namreč tega, da večinoma niso naklonjeni otrokom. Pa še to raje napišem, ko vidim, da ima kdo big heart in sprejme tudi otroke drugega, kot da bi se šla neko prevzgojo in prepričevala tiste, ki nočejo imeti niti svojih lastnih. Počni tisto, da se imaš dobro in da ne škodiš preveč drugim. Če ti pomaga kritizerstvo, je sicer ok, jepa to tečno brat ostalim, sploh če je pavšalno oz čisto preveč subjektivno.[/quote]
Ja, potem boš morala z njim stopiti v direkten stik, kakšnega povabiti na kavo, pa ga izprašati, malo biti provokativna, diplomatska. Na maile ti lahko napišejo ali pa prepišejo cele pravljice, če to hočeš slišati ali prebrati. Ne vem no, ne bom te zdaj učila, kako in kako z moškimi. Definitivno pa oseben stik, človeka itak spoznaš šele čez nekaj časa, pa si vzemi ta čas v zakup, v dodatne izkušnje.
Bo kar držalo. Imam kolegico, ki je nora na gore, alpinizem, turno smučanje…. Nikoli je ne vidiš v krilu. Za kozmetičarko očitno še slišala ni, da bi kdaj dala kako šminko na obraz ni šans. Vedno samo gore, gore, gore. Pa jamranje kako je samska, da nikogar ne najde. Pa ji poveš kaj naj pri sebi spremeni, da bo bolje zgledala pa nič. ja potem pa naj ne joka, da ni moških.
In zakaj potem težiš in šimpfačiš čez alpinistke, ki jih je itak manj, kot je žensk, ki hodijo k jogi? Pojdi tja najdi si eno in bodi srečen. Jaz nisem še enega posta napisala, kaj me na moških moti. Ker tega enostavno ne zapažam. Razen ene stvari, namreč tega, da večinoma niso naklonjeni otrokom. Pa še to raje napišem, ko vidim, da ima kdo big heart in sprejme tudi otroke drugega, kot da bi se šla neko prevzgojo in prepričevala tiste, ki nočejo imeti niti svojih lastnih. Počni tisto, da se imaš dobro in da ne škodiš preveč drugim. Če ti pomaga kritizerstvo, je sicer ok, jepa to tečno brat ostalim, sploh če je pavšalno oz čisto preveč subjektivno.[/quote][/quote]Eno napačo sem popravila in to po vsej verjetnosti prvič in zadnjič, ker sem toliko strpna oz bolj lena, da se mi več ne da. Ti pa si že pisal o tem, kako so vse samske ženske alpinistke in ekstremne športnice (mimogrede alipinizem ni ekstremni šport). Niso krive ne zapečkarice ne športnice, če si ti ne najdeš primerne punce. Saj ne da me čudi, s pesrcepcijo, kot jo imaš. Škoda te je pač… vsak dan ko si sam in bi lahko težil eni punci, zdaj pa moraš samemu sebi in naključnim neznancem…
In ti nikar ne beri mojih postov, raje pojdi v gore a ne…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, tvojih postov tu gor, kjer soliš pamet drugim, je kar nekaj, ne le en. Mogoče glede slovnice le en, je pa še kar nekaj drugih.
In če imaš ti to pravico pisat, zakaj je nimam jaz? Če ti ni všeč, ne beri pa je. Jaz se vate ne spuščam pa mi veliko tvojih postov ni všeč. Imaš pač pravico pisat.
Hja, veš katenjka, ti očitno misliš, da ne težiš, ampak samska si pa ravno tako kot jaz, ki po tvoje težim.
Forum je zaprt za komentiranje.