Hiperaktivne ženske
6-9 ur je dosti manj kot 10-15.
6-9 ur na tedn za šport se mi zdi povsem normalno, ampak več pa ne. Raj pa 6 kot 9 ur :).
Študij in služba in še zraven dva tečaja tujih jezikov?
Taki pa nimajo časa za MON 😉
A športanje malo pod 10 (nekje od 6-9 ur/teden) pa študij lani šteje ;)?
Samo ni padalstvo :)[/quote]
Dvomim, da moški, ki je samski sploh kdaj začuti iskreno željo po imeti svojega otroka. Morda, ne vem, verjetno pa bolj ne, kot je. Ta želja kvečjemu lahko pride, ko začuti, da ima ob sebi pravo partnerko.
Bi znalo držat :). No do sedaj te želje ni bilo, še ni bila nobena dovolj taprava ali pa si sploh ne želim otrok.
Dvomim, da moški, ki je samski sploh kdaj začuti iskreno željo po imeti svojega otroka. Morda, ne vem, verjetno pa bolj ne, kot je. Ta želja kvečjemu lahko pride, ko začuti, da ima ob sebi pravo partnerko.[/quote]
Ne, tečajev tujih jezikov ne rabim:), ker že aktivno znam 3 tuje. Je dovolj.
Razen če bi me življenje “prisililo” v to, da se bi še kakega naučila… pa dvomim, da bi bil kak tečaj, bi se kar sama, razen če bi šlo za kako arabščino recimo… za evropskega ne rabim tečajev 🙂
Da bi se zraven še dva tečaja imela…ne bi.
Potem raje kak tečaj kuhanja, lončarjenja… nekaj ustvarjalnega… samo ne vem, če se bi mi dalo:)
Marko, zanimiva analiza za moškega. Bi kar znalo biti to, ja:)
Jaz se tudi strinjam, ženske, ki so v tej starosti samske, so samske zato,ker so tako zagledane v svojo kariero ali pa v svoje hobije, da si nimaš kaj z njo pomagat.
Pa najbolj grozne so take, ki so padalke ali kaj podbno odštekanega,r ecimo alpinizem, triatlon. Kaj, če človek z ekstremistko počet?
Joga, pilates in podobne stvari so za ženske, ne pa alpinizem pa padalstvo in take ekstremne zadeve.
Sam si rekel, da bi imel otroke. Meni se pa zdijo tipi od 30-40, samski moški, da se prav razumeva, kategorija, v katero se sploh ne vtaknem. Večina jih fura svoj lajf, nočejo se odreči svojemu prostemu času, imajo neke svoje hobije. Za vsakega si mislim, poglej s tem je pa nekaj narobe, da si še ni ustvaril družine in imel otroka. Vsak samski, ki išče partnerico, bi imel otroke in družino, mu je všeč slike idealne družinice, v bistvu pa sploh ne ve, koliko truda je za kaj takega potrebno vložiti, se razdajati, dajati in spet dajati….pa kaj ti bom razlagala mladič, poizkusi pa boš videl.
Če je ljubezen, tista ta prava, potem tudi partnerjevi otroci iz prejšnjega zakona niso ovira.
Čas te bo povozil, ker tako razmišljaš. Ali boš pa naredil neko kapitalno napako, se vrat na nos zaljubil, naredil otroka in voila…
Aleksandra, če bi se kaj spoznala, bi vedela, da imajo ženske, ki redno izvajajo jogo, pilates ali kaj podobnega, lepo postavo, lepe gibe, prožne mišice, gibčne so, nasploh delujejo zelo lepo. Pa v glavi imajo tudi pošlihtano.
Ženske, ki se pa ukvarjajo s športi kot je alpinizem, padalstvo, gorsko kolesarstvo pa delujejo divje, agresivno, nič ženstveno, bolj moško.
Govoriš to iz osebne izkušnje ali so to le tvoja teoretična prepričanja? Zakaj ženska, ki jo zanima alpinizem, ni za resno zvezo. Zakaj misliš, da v njej ni nežnosti?
Saj sem napisal, da je to praksa.
In daj mi povej kako bo ženska, ki je ves prosti čas v steni, ves dopust na odpravah v gorah, vsako uro na treningu, za resno vezo?
Ona gre v gore s soplezalcem, ti pa čakaš doma. Ona gre v ANde s soplezalcem, ti pa lahko greš na morje. Juhej.
Govoriš to iz osebne izkušnje ali so to le tvoja teoretična prepričanja? Zakaj ženska, ki jo zanima alpinizem, ni za resno zvezo. Zakaj misliš, da v njej ni nežnosti?[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.