Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hiper in hipotiroza

hiper in hipotiroza

Kje najdem več pojasnil, odgovotov za hipertirozo?  Vpišem v  google (ali kamor koli) hipertiroza. Dobim cca 10 odgovorov, skoraj vsi za hipotirozo. Eden za hiper.  Kje je kakšen link, kakšna stran , kjer bi dobila odgovore na vprašanja?

Nikjer. Hipotirozo  se predstavlja, opisuje kot bolezen ščitnice, hipertirozo pa ? Komaj se jo omenja.

Hiper dela preveč, hipo pa premalo. Sem imela hipertirozo in skoraj umrla preden so ugotovili kaj mi je, pred več kot 30 leti. Hujšanje, kljub obilnem prehranjevanju, vsake toliko časa sem imela temperaturo 37,5, nabijanje srca in visok srčni utrip tudi v mirovanju,povečano srce, modrice, slab vid, zlatenica, izbuljene oči, potenje, kri mi je tekla iz nosu, kar na lepem tudi do 10x na dan. Na koncu sem imela še samo 37 kg in utripa 150 v mirovanju. Endokrinolog mi je ob ugotovitvi diagnoze po domače povedal, da pri hiper dela telo in vsi organi, presnova 200% namesto 100%.

Na fb mas skupino

Hormoncki

Pa mas od a do z

Odgovor na objavo uporabnika
Rpodi, 17.10.2021 ob 12:28

Na fb mas skupino

Hormoncki

Pa mas od a do z

Na fb je Metuljčica. Malo si izmenjujejo nasvete. Več je tistih s premalo delujočo. Saj preveč delujočo ima zelo nizek procent ljudi.

Odgovor na objavo uporabnika
Uuuuuuu, 17.10.2021 ob 12:25
    Hiper dela preveč, hipo pa premalo. Sem imela hipertirozo in skoraj umrla preden so ugotovili kaj mi je, pred več kot 30 leti. Hujšanje, kljub obilnem prehranjevanju, vsake toliko časa sem imela temperaturo 37,5, nabijanje srca in visok srčni utrip tudi v mirovanju,povečano srce, modrice, slab vid, zlatenica, izbuljene oči, potenje, kri mi je tekla iz nosu, kar na lepem tudi do 10x na dan. Na koncu sem imela še samo 37 kg in utripa 150 v mirovanju. Endokrinolog mi je ob ugotovitvi diagnoze po domače povedal, da pri hiper dela telo in vsi organi, presnova 200% namesto 100%.

Kako so te zdravili? Kje si imela tirologa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close