Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hinavske cepljene sodelavke

hinavske cepljene sodelavke

avtorica drzi se, ne oziraj se na to nicvredno cepljeno clovesko nesnago. to so pokvarjene hinavke, ki bi ti prve in tudi so ti zarinile noz v hrbet. ne daj se, ne pusti se, smo na tvoji strani, veliko nas je s tabo in ne cepi sew, tudi jaz in sestra se ne bova. danes sem razmisljal, da ce me v to prislijo z zakonom, da se bom sel kao cepit in ko bo zdravnik hotel zapiciti iglo v roko, ga bom prijel za vrat in mu iglo zapicil v vrat pa stisnil. saj ce pravi da ne skodi naj bo pa se enkrat vec celjen. banda fasisticna pokvarjena

Odgovor na objavo uporabnika
pa kaj to v eni, 18.09.2021 ob 07:56

Bela jadra, 18.09.2021 ob 07:53

pa kaj to v eni, 18.09.2021 ob 07:44

Avtorica, pa kaj to v eni greznici budal delaš? A to ste kaka javna uprava, da vas je toliko bebcev na kupu?

Pri nas nimamo nobenega, ki bi blebetal o teorijah zarote, večina cepljenih. Tako, da me prav čudi, da pri vas pa taki bebci? A Zemlja je tudi ravna?

Za one bebce zgoraj: že 1000x so vam povedali, da cepivo ni 100%, da pa zboleli lažje prenesejo bolezen. Tako, da ja, še največji bebec ve, da, če si cepljen, te okuženi še vedno ogroža, vendar pa manj.

In avtorica, ki misli, da bo sama nosila posledice: ne, ne boš sama nosila posledice, okužila boš še kup drugih pa tvoje zdravljenje se plača iz skupne blagajne. Meni je vseeno, če ti trpiš ali pa če te pobere. Ni mi pa vseeno za ljudi, ki jih boš ti nemarnica okužila.

A, sedaj, ko postaja slika jasna, kar vemo nekateri že od začetka, pa cepivo kar naenkrat nima ucinkov?

Lepo se ovijatee okoli prsta.

Ti bom povedala primer cepljenega nemarneza.

Tri tedne hude vročine, cepljen. Ga vprašam si se testiral?

Reče: ne. Zakaj pa bi se, saj sem cepljen.

Nemarneži, ki raznašate virus.

Vem, da nisi ravno med brihtnimi pa ti posebej zate zaupam: sem cepljena in ne boš verjela: redno se testiram. Pa veš zakaj? Ker je šef rekel, da delamo z ljudmi in da ni ok, da bi slučajno koga okužili. In ja, on nam priskrbi teste. Tako, da jih ne plačamo.

Sedaj mi je jasno zakaj ste eno v tej kovid no) roji tko zagrenheni.

Nasedli ste reklamni propagandi.

Torej tista znanstvenica trdi, da jo necepljeni nemarneži ogrožajo, čeprav sama ve, da cepljeni ravno tako širijo virus, se še vedno okužijo in zbolevajo. Prepričana je v svoje vrhunsko strokovno ter inteligentno stališče. Ne more verjeti, kako budale ne morejo razumeti, kakšna prednost je, če se cepljen in zaščiten blažje okužiš, blažje prebolevaš in blažje umreš.

yram, 18.09.2021 ob 08:05

Zelo pametna odlocitev. Test ni nic slabega, obratno, ce clovek ve se lahko bolje pripravi. Vem za enega, ki je imel dihalno stisko kar na enkrat, brez drugih simptomov, pol se je pa pokazalo, da je pozitiven. Pametni ljudje so pripravljeni na vse bil cepljen ali pa ne. Veliko ljudi se pa sploh noce testirat, ker so jih prepricali, da je na testnih palckah strup, virus itd. To se mi zdi grozljivo. Ljudje pazite nase.

Ja, jaz delam z ljudmi, stalno gužva. In okrog sebe imam meni drage ljudi, ki so rizični. Sploh mama. In logično, da pazim.

avtorica drzi se, 18.09.2021 ob 08:05

avtorica drzi se, ne oziraj se na to nicvredno cepljeno clovesko nesnago. to so pokvarjene hinavke, ki bi ti prve in tudi so ti zarinile noz v hrbet. ne daj se, ne pusti se, smo na tvoji strani, veliko nas je s tabo in ne cepi sew, tudi jaz in sestra se ne bova. danes sem razmisljal, da ce me v to prislijo z zakonom, da se bom sel kao cepit in ko bo zdravnik hotel zapiciti iglo v roko, ga bom prijel za vrat in mu iglo zapicil v vrat pa stisnil. saj ce pravi da ne skodi naj bo pa se enkrat vec celjen. banda fasisticna pokvarjena

Torej si rada nasilna, če te prav razumem? Sanjaš o  tem, da bi zdravnika poškodovala ali celo umorila?

Cepljeni postajate vedno bolj agresivni. Žaljivi. In nori.

BOJIM se cepljenih!

Meni je pa čudno nekaj. Okrog mene imam normalne ljudi: sodelavci, znanci, kolegi… vsi so se cepili, noben ne bluzi o teorijah zarote, noben ne blebeče o vstavljanju anten s testi, ne o čipih.

Ko pa odprem mon pa leglo bebcev, ko odprem Fb, na kupe bebcev.

Kar pa osebno poznam teh teoretikov zarot pa samo taki nerazgledani, zapiti.

Najbolj smešna mi je ena znanka, ki po fb samo antivaksarske izjave lepi in teži drugim z njimi, sama pa vsak teden druga barva las. Vase baše hrano, ki je še sovražniku ne privoščih tako zanič je. AMpak testirala in cepila pa se ne bo.

Pa na splošno pri antivakserjih opažam ,da se radi ličijo, mažejo strupene barve na lase, se mašijo v McDonaldsu, pijejo alkohol, mnogi tudi kadijo…

123 abc, 18.09.2021 ob 08:13

Cepljeni postajate vedno bolj agresivni. Žaljivi. In nori.

BOJIM se cepljenih!

Zgoraj si preberi antivakserko, ki razlaga kako bo zagrabila zdravnika za vrat, kako mu bo iglo zapičila v vrat.

Pa kako razgrajajo antivakserji po LJ si tudi poglej.

Pa FB je tudi poln groženj antivakserjev. Če samo kdo omeni cepljenje, mu grozijo. Aja pa antivakserji zažigajo družbeno imetje, agresivno vvdirajo v tuje prostore in podobno.

Ni niti čudno, da se jim trga od ihte. Lani so verjeli stroki, da bo po cepljenju kmalu vse po starem. Potem so končno prišla cepiva, ampak je bilo rečeno, da bodo potrebni dve dozi za popolno zaščito. Po teh dveh dozah je stroka ugotavljala, da zaščita vseeno ni tako popolna, ampak vseeno mnogo boljša kot nič. Poleti je že prišlo do informacij, da tudi ta nepopolna zaščita drži samo nekje pol leta, potem bo treba pa na osvežilne doze …

In nato preberejo v uradnih medijih, da se EU dogovarja za dobavo 4,6 milijarde doz cepiv za prebivalstvo, ki šteje slabih 500 milijonov. Sami si izračunajte, koliko osvežitev se še obeta. Za začetek …

Pri nas vAT so oblastniki bolj pametni: uvajajo ena pravila za cepljenje, druga za necepljenje.

Res je trapasto, da bi morali cepljeni še naprej se držati nekih strogih ukrepov. Anticepilci pa pač naj živijo po svoje in naj ne siljio tja, kjer se zahteva cepljenje.

Tako, da upam, da bodo še bolj popustili ukrepe za cepljenje.

Ne pijem alkohola, ne kadim, ne jem fast fooda, zelenjavo pridelam, visoko izobražena, marljiva v službi, skromna, brez ličil in ostale umetne navlake, rada berem, hodim v hribe, ljubiteljica kulture…Ne verjamem zarotam. Ne maram egoistov, delomrznežev, hinavcev, sicer pa ljudi ne delim. Vsakomur dopuščam lastno mnenje. Groza me je, ko berem komentarje in spremljam ljudi. Vsa ta vsevednost, aroganca, žaljivost.

Delam  v turizmu, ljudje se gužvajo okrog mene. Sem bila izjemno vesela, ko sem vendarle dobila termin za cepljenje.

Namreč ljudem kljub prošnjam, da naj si nadenejo maske, naj pazijo na razdaljo, tega nisem mogla dopovedat. Ali pa so rekli saj smo eni že preboleli, se mi med sabo poznamo in sem rekla, da jaz pa nisem pa jim je dol viselo, če oni mene okužijo. Jaz kot vodička sem morala razlagat z masko, oni samo poslušat pa niso mogli z masko. Pa kihali, kašljali vame. Se prerivali. Vstopali v zaprte prostore brez mask.

Ja, izjemno vesela sem bila, da sem končno dobila termin za cepljenje. Ok, saj me sedaj tudi lahko okužijo, ampak verjetnost je manjša. Pa ne da se mi prepirat z antimaskerji pa s tistimi, ki tako radi tiščijo v neposredno bližino drugih ljudi. Včasih sicer nastavim roko, da vsaj malce razdalje držim, ker eni so obup. AMpak kaj čem? Frocovje se včasih kar obeša in direkt vame zaletava. Pa kiha pa smrka pa kaj vem kaj še vse. Brez razdalje.

Šefu pa dol visi. Njemu je važno, da nosijo denar. Če okužijo zaposlene, mu dol visi. On nas zanič plača, ni mu mar  za nas. Potem pa se še čudi, da ne dobi delavcev. No tudi jaz odhajam, končno.

zgoraj si preberi, 18.09.2021 ob 08:16

Zgoraj si preberi antivakserko, ki razlaga kako bo zagrabila zdravnika za vrat, kako mu bo iglo zapičila v vrat.

Pa kako razgrajajo antivakserji po LJ si tudi poglej.

Pa FB je tudi poln groženj antivakserjev. Če samo kdo omeni cepljenje, mu grozijo. Aja pa antivakserji zažigajo družbeno imetje, agresivno vvdirajo v tuje prostore in podobno.

za @zgoraj si preberi:

tole je “zrežirano”. pa ja ne misliš, da smo vsi tako neumni, da ne vidimo kako prozorno je vse skup. cepilci, kje imate mejo. ste res čisto izgubili kompas?

Z vsiljevanjem, grožnjami, poniževanjem, stigmatiziranjem ipd., me le še bolj odrinejo in povečajo nezaupanje in odpor.

Vsak naj razmislja s svojo glavo in se odloča po svojem prepričanju. Smo leta 2021!

123 abc, 18.09.2021 ob 09:05

za @zgoraj si preberi:

tole je “zrežirano”. pa ja ne misliš, da smo vsi tako neumni, da ne vidimo kako prozorno je vse skup. cepilci, kje imate mejo. ste res čisto izgubili kompas?

Veš še nihče me ni silil k cepljenju. Nihče mi v fb zs ne pošilja, da naj se cepim, nihče na fb mi ne teži za cepljenje.

Sem pa morala že kar nekaj ljudi blokirat, ker sem kar naprej dobivala njihovo atnivaksersko propaganda, pozive k nasilju, protestom in tako naprej in naprej. Pa seveda, cel kup sem jih zbrisala s seznama fb prijateljev, ker so kar anprej letele njihove antivakserske, antmaskerske propagande na njihov zid. Pa seveda pozivi k protestom, grožnje kako bodo koga premlatili, grožnje za to, za ono… sem jih pač zbrisala in imam mir pred njimi. Ni škode.

Antivakserji zabijate čas,d a po monu in drugje širite svoje teorije, tule pa tako lepo vreme za izlet v naravo.

Jaz bi pa šla v naravo, moram pa v službo :(. Antivaksarji: pejde raje v naravo, namesto, da tule težite.

pa kaj to v eni, 18.09.2021 ob 08:11

Torej si rada nasilna, če te prav razumem? Sanjaš o  tem, da bi zdravnika poškodovala ali celo umorila?

a drgač si ti pr tazabitih. zakaj bi avtorica poškodovala zdravnika če mu bo dala svežo dozo cepiva. cepivo ni strup je dejal poklukar, cepivo je odrešitev pravi krek, cepivo je zaščita pravi beovičeva pa logarjeva. torej bo avtorica zdravniku pomagala k zaščiti in boljšemu zdravju če mu bo cepivo špricnila v vrat. tako jaz to razumem

zabijate čas, 18.09.2021 ob 09:19

Antivakserji zabijate čas,d a po monu in drugje širite svoje teorije, tule pa tako lepo vreme za izlet v naravo.

Jaz bi pa šla v naravo, moram pa v službo :(. Antivaksarji: pejde raje v naravo, namesto, da tule težite.

če si necepljena mi pusti mail, bova šla skupaj v naravo te bom cepil tam spodaj če boš želela, imam velikega debelega, ko mi špricne je kot iz topa ti bo ven iz ust prišlo tak sunek je

Draga avtorica.

Vse je v psiholohiji. Eni so se cepili pod prisilo in ti so najvecji hinavci.

Izogibaj se teh tem,  že na zacetku povej da ne glede ali nisi/si cepljena bos imela vedno isto mišljenje. Sebe poslušaj in si bodi zvesta. Ko bo čas da se morebiti odločiš da se boš cepila bo takrat to tvoja odlocitev in od takrat dalje lahko nosis odgovornost zase, v nasprotnem primeru se boš vedno spraseva zakaj sem labilneže, naivneže, z nizko samozavestjo poslušala.

Poglej mene teli provokatorji cepljeni nič ne motijo, na hitro jim povem da naj se brigajo za delo ne pa za politiko. Ukrepi me tudi ne mitijo so pa minejo.

Cas bo pokazal svoje kam pelje ta naša pot.

Zdaj so toliko bolj na udaru. upostevaj vse ukrepe ( predidevam da kot cepljene se pocutijo varne in se ne drzijo)

Ce katera ne bo upostevala, kar namigni a si razkuzila roke, daj masko cez nos… ce bo katera zbolela bodo itak nate s prstom kazali.

Prestavi mizo kam ali zamenjaj s kaksno sodelavko ki je odmaknjena… naredi vse kar je v tvoji moci ( morda tudi delo od doma)

Kaj ti bolj pomeni kavica s sodelovkami ali TI? Doma imas svoje prijatelje, v slizbo pac oddelaš za plačilo.

ena in edina, 18.09.2021 ob 01:29

Ko se je pričela ta kovid histerija, so vse govorile, da je to nateg stoletja in da se nobena ne bo cepila s temi zvarki. Potem so se pričeli dopusti in so se vse pred tem cepile, ker one pa ne bodo doma sedele. Zadnji mesec pa opažam kako so postale vse hinavske in nestrpne. Kar naenkrat so pozabile zakaj so se dale cepit, trkajo se po prsih kako so one odgovrne, direktno me napadajo, češ da kaj si pa  mislim, da jaz necepljena ogrožam njih, pa da sem neodgovorna, pa da zaradi takih kot sem jaz se bolnišnice polnijo, pa da naj si plačam sama zdravljenje, če zbolim, pa da mi tudi bolniška ne bi smela pripadat. Vsaka ve več povedat in pametovat o mojem zdravstvenem stanju kot jaz sama in me prepričujejo, da naj se že enkrat cepim. Potem ko se jim postavim po robu in vprašam zakaj bi se naj cepila in jih spomnim zakaj so se one cepile, pa nastane tišina. Ne mislim se cepit zaradi drugih, ker posledice bom nosila sama, zato bom vztrajala pri svoji odločitvi.

Hudo mi je, ker smo se prej tako dobro razumele, hodile po službi na kavo, se tudi drugače družile, bile smo res dobra ekipa. Seveda ne mislim klonit pod njihovimi pritiski, se pač ne bomo več družile izven delovnega časa, v službi pa strogo poslovni odnos.

Kako je pri vas v službah, se je spremenil odnos med vami cepljenimi in necepljenimi ?

Ah bv, od.jebi jih.

Haloooo, pa ni šans da okužm bilokoga z neko boleznijo, če je nimam. Pa kolk glup morš bit da v to vrjameš??? In naj se grem zdrava testirat? Zakaj? A da mi bo en fejk test pa pokazu da sm bolna?

Dobr so folku, ups, “izobraženim”, ker tisti ki se nočmo cept smo itak neizobraženi, spral možgane, ni kej.

Obvezno se je treba cept, da ne bomo škodil drugim, sploh če smo zdravi, ker zdravi prenašamo virus, od katerga se lahk okužjo tisti ki so cepljeni ??

Se ni treba dost je sam z 1 njihovo izjavo strinjat, si že teoretik zarote.

Itak pa najbolj pomagate režimu takrat, ko se mu podredite in ubogate njihove ukaze. Da tega ne bi blo, bi blo tega natega že zdavni konc. Tko pa pač ostante še naprej hlapci in naj vas še naprej je.bejo, druzga si itak niti ne zaslužte. Peščica psihopatov nam ne bi mogla ničesar vsilt, če ne bi blo id.iotov ki sprejmejo vse.

Kolk sam skorumpiran, pokvarjn, prestrašn mora bit zdravnik, da javno reče da so cepiva varna in učinkovita, ko pa mu daš to v podpis, to pa ne, tega pa ne bo naredu. Le zakaj ne?

NI ŠANS, da se TESTIRAM in NI ŠANS da se CEPM.

Drzi se ❤️ nekaterim je ta situacija v glavo stopila. Vsak ve zase.

Ne se spuscat v debate z njimi, najbolj bili ce reces: prav imate, nato pa spremenis na vreme. ?

Darwin120, 18.09.2021 ob 01:42

Bravo, držite se, ne vdajte se

Hvala! Bom se spomnila na tvoje besede, ko bo spet sledil napad name 🙂 Samo še čakam, da bo katera izjavila, da noče več z mano delat, ker se boji za svoje zdravje. Razmišljam o menjavi službe in zato sprašujem tukaj gor ali je povsod takšen napad na necepljene. Ena sodelavka, ki ima hudo bolanega svojca je že po ovinkih navrgla, da če bom lahko živela s tem, da jo okužim in njen svojec umre, kar bo glede na njegovo stanje in leta žal verjetno tudi kmalu. Prijatelji s katerimi se družim smo mešani (cepljeni/necepljeni) pa nobenemu ne pade na pamet, da bi en drugemu pametovali ali se kako drugače obtoževali.

Saj nam je vsem jasno, da se tukaj odvija animiran prepir dveh plačanih pisunčkov iz kleti. Lahko kar nehate.

Oslov ki so cepljeni in necepljeni je v resnici zelo malo. Večina je kulturna in je sprejela odločitev zase, za svoje telo. Druge pa pusti na miru.

Večina ljudi je normalnih, tile prepiri pa naj bi nas prepričali v nasprotno in sejali med nami razdor in sovraštvo. Ne dajmo se jim.

Pri nas ni teh problemov. Smo v službi odrasli ljudje z manirami. V večini :). Sploh nimamo kakšnih takih debat. Sploh ne na osebni ravni. In da bi kdo koga kaj prepričeval. Mislim zase se brigajte. Kaj se vtikate v odločitve ostalih. Obnašajte se kot odrasli ljudje z kulturo. Imamo vsi v službi se možnost testirat in večina se tudi testira. Pa nas je cca 80% prebolelih ali cepljenih. Tudi cepljeni se testiramo na tedenski ravni. Zadnje dva meseca (iz dopusta) jih je kar nekaj zbolelo. Noben cepljen. Pa nas je čez 400. V enih firmah pa očitno samo cepljeni zbolevajo :). Če verjameš v božička :). Vsi ti nestrpneži (na eni in drugi strani) ste vsi čustveno nerazviti. Na stopnji najstnikov. Mislim resno kaj točno se imate vtikati v osebne odločitve ljudi. In to v službi. Delo si najdite raje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close