Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hinavske cepljene sodelavke

hinavske cepljene sodelavke

Ko se je pričela ta kovid histerija, so vse govorile, da je to nateg stoletja in da se nobena ne bo cepila s temi zvarki. Potem so se pričeli dopusti in so se vse pred tem cepile, ker one pa ne bodo doma sedele. Zadnji mesec pa opažam kako so postale vse hinavske in nestrpne. Kar naenkrat so pozabile zakaj so se dale cepit, trkajo se po prsih kako so one odgovrne, direktno me napadajo, češ da kaj si pa  mislim, da jaz necepljena ogrožam njih, pa da sem neodgovorna, pa da zaradi takih kot sem jaz se bolnišnice polnijo, pa da naj si plačam sama zdravljenje, če zbolim, pa da mi tudi bolniška ne bi smela pripadat. Vsaka ve več povedat in pametovat o mojem zdravstvenem stanju kot jaz sama in me prepričujejo, da naj se že enkrat cepim. Potem ko se jim postavim po robu in vprašam zakaj bi se naj cepila in jih spomnim zakaj so se one cepile, pa nastane tišina. Ne mislim se cepit zaradi drugih, ker posledice bom nosila sama, zato bom vztrajala pri svoji odločitvi.

Hudo mi je, ker smo se prej tako dobro razumele, hodile po službi na kavo, se tudi drugače družile, bile smo res dobra ekipa. Seveda ne mislim klonit pod njihovimi pritiski, se pač ne bomo več družile izven delovnega časa, v službi pa strogo poslovni odnos.

Kako je pri vas v službah, se je spremenil odnos med vami cepljenimi in necepljenimi ?

Se hitro obrne. Pri nas so pocepali cepljeni. Vsaj pri enem nič kaj lahek potek. Pa je bilo tudi prej nekaj repenčenja v smislu odgovornosti.

Odgovor na objavo uporabnika
ena in edina, 18.09.2021 ob 01:29

Ko se je pričela ta kovid histerija, so vse govorile, da je to nateg stoletja in da se nobena ne bo cepila s temi zvarki. Potem so se pričeli dopusti in so se vse pred tem cepile, ker one pa ne bodo doma sedele. Zadnji mesec pa opažam kako so postale vse hinavske in nestrpne. Kar naenkrat so pozabile zakaj so se dale cepit, trkajo se po prsih kako so one odgovrne, direktno me napadajo, češ da kaj si pa  mislim, da jaz necepljena ogrožam njih, pa da sem neodgovorna, pa da zaradi takih kot sem jaz se bolnišnice polnijo, pa da naj si plačam sama zdravljenje, če zbolim, pa da mi tudi bolniška ne bi smela pripadat. Vsaka ve več povedat in pametovat o mojem zdravstvenem stanju kot jaz sama in me prepričujejo, da naj se že enkrat cepim. Potem ko se jim postavim po robu in vprašam zakaj bi se naj cepila in jih spomnim zakaj so se one cepile, pa nastane tišina. Ne mislim se cepit zaradi drugih, ker posledice bom nosila sama, zato bom vztrajala pri svoji odločitvi.

Hudo mi je, ker smo se prej tako dobro razumele, hodile po službi na kavo, se tudi drugače družile, bile smo res dobra ekipa. Seveda ne mislim klonit pod njihovimi pritiski, se pač ne bomo več družile izven delovnega časa, v službi pa strogo poslovni odnos.

Kako je pri vas v službah, se je spremenil odnos med vami cepljenimi in necepljenimi ?

Bravo, držite se, ne vdajte se

Njih je pamet srecala, ti si pa neumna Butalka. Upam, vsaj brez sihta ostanes..

Je bila debata po radiu, da včasih so se sodelavci pogovarjali o otrocih, šoli, danes poteka samo še debata o cepljenju in neumnih odlokih.

Jaz osebno si ne dovolim, da, mi kdo to sploh omeni in je zadeva končana, že na začetku.

Kako lahko ogrozas njih, ce so cepljenje? Naj gredo k psihiatru.

Manyya, 18.09.2021 ob 07:00

Njih je pamet srecala, ti si pa neumna Butalka. Upam, vsaj brez sihta ostanes..

Ti cipica za koliko se prodajaš. Za male fičnike, brez dvoma.

Angry, 18.09.2021 ob 07:06

Kako lahko ogrozas njih, ce so cepljenje? Naj gredo k psihiatru.

???

V nasem krogu smo imeli samo eno anticepilko- je pac frizerka.   Zdaj se vec ne druzimo z njo.  Ker pametni se cepimo in tezko poslusamo – anticepilske teorije zarote.

V moji firmi bi necepljeni hitro potegnili takratko.   Z idioti ne mislim imet opravka.

Stella635, 18.09.2021 ob 07:11

V nasem krogu smo imeli samo eno anticepilko- je pac frizerka.   Zdaj se vec ne druzimo z njo.  Ker pametni se cepimo in tezko poslusamo – anticepilske teorije zarote.

Moral je priti covid, da je počistil z nesnago kot si ti.

Rešila se te je.

Zanimivo, da zase še nihče ni rekel, da je premalo pameten. Tudi pri nas v službi so se cepljenci imeli za pametnejše od ostalih, a zdaj, ko so na bolniški zaradi kovida, počasi ugotavljajo, da so zgolj cepci.

Iz tvojih sodelavk govori strah. Sproscajo ga na tebi. Ljudi je strah, vidijo da ni vse tako kot se je obljubljalo, samo tega ne bojo priznali. Jaz priznam, da me je strah za moje bliznje, tako cepljene kot necepljene (necepljeni smo v manjsini pri nas).

Razmisljam kaj bo. Korona je lahko huda stvar, prav tako cepivo. Z eno besedo vsi smo v riti.

Avtorica, pa kaj to v eni greznici budal delaš? A to ste kaka javna uprava, da vas je toliko bebcev na kupu?

Pri nas nimamo nobenega, ki bi blebetal o teorijah zarote, večina cepljenih. Tako, da me prav čudi, da pri vas pa taki bebci? A Zemlja je tudi ravna?

Za one bebce zgoraj: že 1000x so vam povedali, da cepivo ni 100%, da pa zboleli lažje prenesejo bolezen. Tako, da ja, še največji bebec ve, da, če si cepljen, te okuženi še vedno ogroža, vendar pa manj.

In avtorica, ki misli, da bo sama nosila posledice: ne, ne boš sama nosila posledice, okužila boš še kup drugih pa tvoje zdravljenje se plača iz skupne blagajne. Meni je vseeno, če ti trpiš ali pa če te pobere. Ni mi pa vseeno za ljudi, ki jih boš ti nemarnica okužila.

Pri nas ni preveč globoke debate o tem.  So različna mnenja, se zavedamo plusov in minusov. Je res, da imamo skoraj vsi univerzitetno izobrazbo in je verjetno to kar vpliva na vse skupaj to da ima večina tudi zdravo pamet. Tisti, ki so se cepili so se predvsem zato, da se jim ni treba testirati in imeti komplikacije zaradi represivnih pravil.

pa kaj to v eni, 18.09.2021 ob 07:44

Avtorica, pa kaj to v eni greznici budal delaš? A to ste kaka javna uprava, da vas je toliko bebcev na kupu?

Pri nas nimamo nobenega, ki bi blebetal o teorijah zarote, večina cepljenih. Tako, da me prav čudi, da pri vas pa taki bebci? A Zemlja je tudi ravna?

Za one bebce zgoraj: že 1000x so vam povedali, da cepivo ni 100%, da pa zboleli lažje prenesejo bolezen. Tako, da ja, še največji bebec ve, da, če si cepljen, te okuženi še vedno ogroža, vendar pa manj.

In avtorica, ki misli, da bo sama nosila posledice: ne, ne boš sama nosila posledice, okužila boš še kup drugih pa tvoje zdravljenje se plača iz skupne blagajne. Meni je vseeno, če ti trpiš ali pa če te pobere. Ni mi pa vseeno za ljudi, ki jih boš ti nemarnica okužila.

Ja, pametno, Micka. Ampak okužbe širite tudi cepljeni. Kakšna je zate razlika, če te okuži cepljena ali necepljena oseba?

A, sedaj, ko postaja slika jasna, kar vemo nekateri že od začetka, pa cepivo kar naenkrat nima ucinkov?

Lepo se ovijatee okoli prsta.

Ti bom povedala primer cepljenega nemarneza.

Tri tedne hude vročine, cepljen. Ga vprašam si se testiral?

Reče: ne. Zakaj pa bi se, saj sem cepljen.

Nemarneži, ki raznašate virus.

Desperadodajka, 18.09.2021 ob 07:49

Ja, pametno, Micka. Ampak okužbe širite tudi cepljeni. Kakšna je zate razlika, če te okuži cepljena ali necepljena oseba?

Pa tebi res ni nič jasno, a ne da ne?

Cepljeni ima manj možnosti, da se okuži. Torej je manjša verjetnost, da potem koga naprej okuži.

Pa, če se cepljeni okuži, bo imel lažje simptome, torej bo tudi manj virusa okrog širil.

Ti še kaj ni jasno?

K sreči sem v kolektivu, kjer so sodelavci razgledani in vedo, da Zemlja ni ravna in ne blebetajo neumnosti. Da pa delam v greznici, kjer je avtorica pa ob prvi priliki dam odpoved.

Moj kom za uno nemarnico

@pa
kaj to v eni

Bela jadra, 18.09.2021 ob 07:53

A, sedaj, ko postaja slika jasna, kar vemo nekateri že od začetka, pa cepivo kar naenkrat nima ucinkov?

Lepo se ovijatee okoli prsta.

Ti bom povedala primer cepljenega nemarneza.

Tri tedne hude vročine, cepljen. Ga vprašam si se testiral?

Reče: ne. Zakaj pa bi se, saj sem cepljen.

Nemarneži, ki raznašate virus.

Vem, da nisi ravno med brihtnimi pa ti posebej zate zaupam: sem cepljena in ne boš verjela: redno se testiram. Pa veš zakaj? Ker je šef rekel, da delamo z ljudmi in da ni ok, da bi slučajno koga okužili. In ja, on nam priskrbi teste. Tako, da jih ne plačamo.

pa kaj to v eni, 18.09.2021 ob 07:54

Pa tebi res ni nič jasno, a ne da ne?

Cepljeni ima manj možnosti, da se okuži. Torej je manjša verjetnost, da potem koga naprej okuži.

Pa, če se cepljeni okuži, bo imel lažje simptome, torej bo tudi manj virusa okrog širil.

Ti še kaj ni jasno?

K sreči sem v kolektivu, kjer so sodelavci razgledani in vedo, da Zemlja ni ravna in ne blebetajo neumnosti. Da pa delam v greznici, kjer je avtorica pa ob prvi priliki dam odpoved.

Ne, ni mi jasno, kaj se tako zgražaš nad necepljenimi, kako te nemarneži ogrožajo, če si na boljšem od njih?

Desperadodajka, 18.09.2021 ob 07:58

Ne, ni mi jasno, kaj se tako zgražaš nad necepljenimi, kako te nemarneži ogrožajo, če si na boljšem od njih?

Preberi večkrat moj prvi odgovor tebi. Počasi beri, če ne boš dojel, potem se obrni na kakega otroka, ki je končal OŠ pa ti bo razložil.

Mi je pa zanimivo ,da ste samo v Sloveniji taki bebci. Delam in živim v tujini in tu nobenih takih bebavcev kot ste monovci. Res ste postali prava greznica. Pa me ne čudi, če je toliko bebavih ljudi, ni čudno, da je cela država v dreku.

Ha, ha, pa ta depsepratorka je itak en jugoslovanar, ki teži po monu o svoji ljubi jugi. IQ pod sobno temperaturo. Itak, da ne bo razumel. Kater jugoslovanar pa ima IQ nad sobno temperaturo?

pa kaj to v eni, 18.09.2021 ob 07:56

Vem, da nisi ravno med brihtnimi pa ti posebej zate zaupam: sem cepljena in ne boš verjela: redno se testiram. Pa veš zakaj? Ker je šef rekel, da delamo z ljudmi in da ni ok, da bi slučajno koga okužili. In ja, on nam priskrbi teste. Tako, da jih ne plačamo.

Zelo pametna odlocitev. Test ni nic slabega, obratno, ce clovek ve se lahko bolje pripravi. Vem za enega, ki je imel dihalno stisko kar na enkrat, brez drugih simptomov, pol se je pa pokazalo, da je pozitiven. Pametni ljudje so pripravljeni na vse bil cepljen ali pa ne. Veliko ljudi se pa sploh noce testirat, ker so jih prepricali, da je na testnih palckah strup, virus itd. To se mi zdi grozljivo. Ljudje pazite nase.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close