Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hinavščina-sanjski moški

Hinavščina-sanjski moški

Vse ok, to kar je on naredil v live streamu je podn se strinjam. Tu sploh ne bom debatiral. Ampak no dejstvo je da so ga ti isti mediji in ljudje ki sedaj pljuvajo po njem dvignili in naredili zvezdo iz njega. To da postajajo zvezde ljudje, ki niso nič posebnega, z nizko inteligenco in empatijo je debata za kdaj drugič.

Kar je mene zmotilo pri odzivu na te izjave je, kako hinavsko so vsi začeli govoriti o tem kako to negativno vpliva na samopodobo ne vem koliko deklet. Ok do tu je vse res. Se lahko strinjamo. Super da so dekleta dobila tolko podpore, sedaj so še zakoni da morajo influencerke dajat pojasnila da so na instagramu slike retuširane. Ok.

Pa poglejmo še drugo stran, na eni strani imamo nekaj influencerk ki se opravičeno čutijo užaljene in imajo sedaj podporo iz ne vem koliko vetrov, predvidevam da polne DM-se moških in žensk ki jim pihajo na dušo, verjetno je tistim ki majo only fans še zrastlo število naročnikov, povabila na dejte ni da ni. Potem pa imaš na tisoče mladih do srednjih let moških, ki so vsakodnevno spregledani. Po eni strani se govori kako je ocenjevanje in gledanje na videz uničujoče za dekleta in ženske po drugi strani je pa vse ok s podjetji kot je Tinder, Bumble, OKCupid ipd, kjer so algoritmi nastavljeni tako da profile po izgledu  povprečnih in podpovprečnih moških  ki že tako ali tako ne dobijo všečkov jih potisnejo na dno v kolikor ne plačajo. Sedaj pa si zamislite kaj to dela s samopodobo recimo 18 letnika ki že tako ali tako nima sreče v romantičnem smislu. Potem odpadejo povabila na zabave, izolirani so od družbe tako ali drugače, v kolikor izrazijo svoje težave se jih napada da so inceli, daje pokroviteljske nasvete ali pa se jih krivi za njihovo “nesrečo”. Zaradi zasmehovanja jim še dodatno pada samopodoba. Potem tudi seveda občutek ko zadnja smet, ko so vsi okoli njih srečni itd medtem ko oni dobivajo kup izgovorov zakaj niso dovolj dobri za vezo al pa posmehovanje. No potem pa v medijih se skoz in skoz kaže tipe kot je ta “sanjski” moški v reklamah so sami izklesani lepotci in se prepričuje ženske da si vsaka ne glede na izgled zasluži takega tipa ki je po izgledu kot ta “sanjski” moški, ki zasluži ogromno ipd. No kar sem želel povedat je da bi se morda lahko tudi o tem začeli malo več pogovarjat kako instant dating, družbena omrežja, mediji, oglaševalci in tako naprej ustvarjajo nočno moro kar se socialnih in romantičnih stikov tiče za po izgledu povprečne do podpovprečne moške.

dj mod buksast koga briga ta neberljiva čreva. ti tut molzeš tega čeglaja pa te babe za klike. sm bol slab vam gre he he

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 01.11.2021 ob 21:23

dj mod buksast koga briga ta neberljiva čreva. ti tut molzeš tega čeglaja pa te babe za klike. sm bol slab vam gre he he

Zgrešil si poanto celega posta. Ne gre se tu za njega al karkoli temveč zato da se totalno spregleda drugo stran problema.

jaz pa podpiram njegove besede. Te naše wannabe influencerke je vsaj na realna tla postavil. Ker večina od teh žensk ne dela, se samo afna pred kamero in mislijo da so sploh in oh fajn. In ko pride realna beseda ven, so pa užaljene.

zazamislit, 01.11.2021 ob 21:25

Zgrešil si poanto celega posta. Ne gre se tu za njega al karkoli temveč zato da se totalno spregleda drugo stran problema.

pr 18 je dec/baba samostojna oseba, nbedn jih ne rab ujčakt. če so pa tolk butasti da nasedejo lažnmu blišču interneta in da nimajo nbene samopodobe je pa to sm njhov problem in ta starih k so zavozil vzgojo in pohabl 18 letnka da nima identitete.

bz vse skup. bmk za čeglaja pa sponžuruše. sicer je pa tip tk al tak na plačilni linij od poptv in vsaka reklama je dobra

Jaz ga tudi podpiram. Zakaj mu ne bi smele biti bolj všeč vitke punce in temni lasje?

Visoke ženske so kar so, lepa afna pa ima res batke,  ne zatiskajte si oci

Julij Cezar, 01.11.2021 ob 21:32

pr 18 je dec/baba samostojna oseba, nbedn jih ne rab ujčakt. če so pa tolk butasti da nasedejo lažnmu blišču interneta in da nimajo nbene samopodobe je pa to sm njhov problem in ta starih k so zavozil vzgojo in pohabl 18 letnka da nima identitete.

bz vse skup. bmk za čeglaja pa sponžuruše. sicer je pa tip tk al tak na plačilni linij od poptv in vsaka reklama je dobra

Ne gre se za njega al pop tv al kogarkoli. Gre se zato da se v družbi spregleda problem, ja lahko si ti samostojna oseba in ne vem kaj ampak verjemi čez čas zaradi ozračja in standardov ki jih ustvarjajo mediji, pop-kultura, določena podjetja pride do tega da je ogromno moških nevidnih in to vidiš je problem tebi morda gre super, vesel zate in upam da ti bo še šlo. No marsikomu pa je to pekel, ker so intimna razmerja osnova za razvoj in izkušnje in veliko ljudi tega nima. Poglej statistiko koliko moških nima ne prijateljev in koliko do 30 leta ni melo ali niti ene partnerke ali pa gredo leta in leta brez bližine drugega spola. Ja lahko jih zasmehuješ kot večina drugih, pa če te ne zanima tud ok. Samo na javnem forumu sem povedal svoje mnenje. Če lahko no

Jaz2019, 01.11.2021 ob 21:35

Jaz ga tudi podpiram. Zakaj mu ne bi smele biti bolj všeč vitke punce in temni lasje?

Visoke ženske so kar so, lepa afna pa ima res batke,  ne zatiskajte si oci

ma nič ni narobe s standardi sploh ne, samo problem je ker ne moreš zdaj osebno ne koga žalit če ti ni… ampak ni to poanta moje objave sploh…

zazamislit, 01.11.2021 ob 21:37

Ne gre se za njega al pop tv al kogarkoli. Gre se zato da se v družbi spregleda problem, ja lahko si ti samostojna oseba in ne vem kaj ampak verjemi čez čas zaradi ozračja in standardov ki jih ustvarjajo mediji, pop-kultura, določena podjetja pride do tega da je ogromno moških nevidnih in to vidiš je problem tebi morda gre super, vesel zate in upam da ti bo še šlo. No marsikomu pa je to pekel, ker so intimna razmerja osnova za razvoj in izkušnje in veliko ljudi tega nima. Poglej statistiko koliko moških nima ne prijateljev in koliko do 30 leta ni melo ali niti ene partnerke ali pa gredo leta in leta brez bližine drugega spola. Ja lahko jih zasmehuješ kot večina drugih, pa če te ne zanima tud ok. Samo na javnem forumu sem povedal svoje mnenje. Če lahko no

bz nakladanje . kolk pa je ta trenutk nevidnih k umrejo zarad lakote? zdj se mi bo pa en smilu k jamra zkj ga ne zna namočt. res top šit problem človeštva. tk kukr štepanje klikov na monovju. he he

Otroke je treba naučit razmišljat z lastno glavo, ker drugače bodo namesto njih razmišljali bebavi influencerji.

Prav tako jim je treba razlozit ozadje vsega tega cirkusa, naučit prepoznavat manipulacije, človeško plitkost, ničevost, bedo, banalnost in drugo človeško sra.nje. Predvsem pa njihovo pozornost preusmerit v produktivne in koristne aktivnosti.

Tako bodo postali karizmatični in magnet za ljudi, brez razgaljanja v javnosti kot poceni prostitutke.

ja, pozabljaš pa, da človeški možgani pri večini ljudi dozorijo šele po 22. letu – ker se šele takrat zapire prednji reženj možganske skorje…

polnoletnost ni merilo možganske zrelosti, 01.11.2021 ob 23:18

ja, pozabljaš pa, da človeški možgani pri večini ljudi dozorijo šele po 22. letu – ker se šele takrat zapire prednji reženj možganske skorje…

odgovor za Julij Cezarja in njegov komentar, da  citirano: ” pri 18ih je dec/baba samostojna oseba”

Razni influencerji so LAHKO res problem za mlado družbo, če ti odraščajoči mladi nimajo v ozadju prizemljenih odraslih. Potem jim postane edina resnica svet teh “lepih afen”, “sanjskih moških”, portalov kot so OnlyFans in TikTok (tinder, badoo, pof, kupid…) ter ostala zunanja plehkost…

Osnova za partnerski odnos pa influencerstvo “odprtih zakonov” v stilu Jana Kreuzerja.

Res BRAVO za razvoj empatične in Odgovorne družbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close