himalajska sol
Aja IZI,
VSAKA neprečiščena sol vsebuje še mikroelemente, ki so dobri za telo. Prečiščena sol pa je tako kot prečiščen sladkor – nič dobrega. Oboje, nekaj soli in sladkorja sicer potrebujemo za funkcioniranje, pretiravanje pa po mojem ni dobro.
Pri visokem krvnem tlaku bi bila jaz osebno še vedno previdna pri količini. ERaje bi sol uporabila za kakšno kopel.
Zdravo, Babi!
Škoda, da ne moreš preizkusiti svojih odličnih receptov z mojo piko na i.
Ali pa tvoja hči, ki je menda zdravnica. Ali pa se motim, ampak se mi zdi, da sem tako enkrat prebral.
Jaz jih redno serviram svoji ženi, da jih pripravi in mami tudi, ki je stara kuharica. Ampak, da ne boš mislila, da je šlo gladko na začetku, ne sedaj s tvojimi recepti, ampak pred dvemi leti, ko sem začel doma uvajati biodieto.
Madona, kako je ropotalo. Kako pa bi bilo, ko bi si tvoj mož izmislil neko novo metodo, verjetno bi ga tudi z metlo, kaj?
Ampak sta hitro popustili, ko sta tudi na sebi videli pozitivne učinke, mama pri astmi, žena pa pri kilah in holesterolu. No, danes tudi snaha in hči, niti sestra, ne vihajo več nosu.
Je pa res, da je stara navada železna srajca, ljudje pa nejeverni Primoži, pardon, Tomaži, da je kaj.
Lepo, da si se spomnila name.
stane
Stane,hej! Malo bom povprasala hcerko(Anglija),ali je ze kaj slisala o tej soli. Vsak ima pac svoje prepricanje.
Tam je homeopatskih lekarn veliko.Ves,dogaja se tudi,da marsikdo,ki se skusa pozdraviti samo tako,potem pride v ambulanto,ko so antibiotiki
ali kaksno drugo zdravilo nujno potrebni.
Lepo se imej – jaz se najbolj zaupam lepi besedi za prijeten obcutek in zdravo sozitje med ljudmi Babi
Babi, o zdravi soli, kot je opisana v moji knjigi, tam še ni mogla slišati nič, res pa je, da lahko že en teden najde vse o njej, če na brskalnik vpiše salesalute ali pa zdravasol, ali pa če vpiše bolezen in doda sol. Morda jo bo zanimalo, zdravo sožizje med ljudmi pa je pravzaprav tudi moto cele knjige, tako, da me veseli, da o tem misliva enako.
Tudi sam sem bil velik potrošnik antibiotikov in drugih zdravil, danes pa mi še aspirina ni potrebno pogledati.
Res jo utegne zanimati, česar bi bil zelo vesel.
stane
Forum je zaprt za komentiranje.