Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek higiena tam spodaj

higiena tam spodaj

Ojla!
Punce, kako skrbite za higieno tam spodaj, ko npr. potujete in ste 2 dni v avtu???

Sj obstajajo robcki za intimno nego na primer.

www.studentarija.net

Točno tako !

KAKO TO MISLIŠ robčke ZA DVA DNI..a ste res take packe, al kwa.Če potuješ 2 dni, nekje tudi prespiš in se stuširaš, al kako

Ja on ni napisu da se kje ustavis in prespis..drgac je itaq pol to jasno.

www.studentarija.net

ja kako se ne ustaviš, sej se morš ustavit, ne..morš nekje prespat, se stuširat.Po tvoji logiki lahko potuješ 7 dni pa se brišeš z robčki, o groza.Sama sreča da je moja lubika tko čista, zmeri prpravlena-lohk bi jedu ven iz nje.
Moja lubika pravi, zmeri bodi čist, v vsakem momentu, nikoli ne veš kje in kdaj te sreča čaka,hihihihhi

Ja, sam če pa spiš tako bolj na divje, jebi ga si pač ne bi umila in zaradi tega me zihr ne bi blo konc. Kaj une k po prometni nesreči npr. dva mesca ležijo v komi? Kdo pa njih “generalno” puca?

Ja kaj pa ce potujes po eni divjini in spis v avtu al pa v spalki zraven avta itd.

www.studentarija.net

Tale Johan sam mal provucira, pomoje je hotu samo povedat, kako čista je njegova…Logično, da če potuješ dva dni, takoj, ko imaš priložnost za tuš, da se stuširaš.. Vmes pa robčki itak

in kaj če cel teden hodiš po gorah ali pa po kaki divjini ali pa greš v himalajo plezat za en mesec? Kje se potem tuširaš? Prespiša pa nekje v divjini.
Zdaj pa razloži JOHAN.

mislm, ne ti men HIMALAJO pa take fore.Dejstvo je, da mlade punce kot ste ve ne bi smele sam na to mislt, kako bi si svojo veseličko čim manj špricale z vodo, ampak čim več.
Ko načrtujete potovanje, ga je treba načrtovat tako, da je na poti tudi kopalnica pa amen in basta. A smo se razumel punce.
Ni ga bolj nagravžnga vonja kot je umazana punca pošpricana s kakšnim sprajem čez vso to svinjarijo…bruh,bruh !
Ko boš pa res šla na Himalajo, se mi pa javi, ti bom pa svetoval kaj naredi, da boš tudi tam sveža in privlačna, zdaj (in tudi nikoli) pa nima smisla o tem debatirat.
Sicer sem jaz zelo pedanten in najrajši mojo lubiko kar sam operem, ker pol točno vem, da je kot solza čista in jo kar tako mokro in golo odnesem izpod tuša ter jo položim na sveže rjuhe in poližem vse vodne kapljice dol z nje.Še predno poližem vse kapljice dol z nje, se vsa trese od poželenja in ko ji ga dam (tega mojga korenjaka) ji takoj pride in res ne razumem kako večina vas, ki tukaj jamrate da ne doživite orgazma, tega res ne doživite, ker ….morda je vzrok tudi higiena in se vašim partnerjem gravža takole lizat celo žensko telo, če pa ni vse čisto od vode, ampak od nekih pomad in sprejev in kajjazvemčesaše.

Ja Johan pol pa pride trenutek ko se zbudiš…

A LOHK PROSM-PROOOOSIIIMMMM !!! KAKŠEN SLOVENSKI PREGOVOR SPODAJ NAPIŠEŠ, AL MORŠ ZMERI SVINJAT PO VSEH FORUMIH S SVOJO PRETEKLOSTJO

A LOHK PROSM-PROOOOSIIIMMMM !!! KAKŠEN SLOVENSKI PREGOVOR SPODAJ NAPIŠEŠ, AL MORŠ ZMERI SVINJAT PO VSEH FORUMIH S SVOJO PRETEKLOSTJO

JOhan,
zakaj si se vpiknil le v Himalajo? Jaz sem napisala še nekaj drugih primerov, kjer ni možnosti umivanja. Ali mogoče misliš, da vsi hodim na potovanja le tam,kjer ni divjine in kjer ni gor? No razloži mi, kako se umivati, če si 14 dni nekje v gorah, kjer nimaš možnosti umivanja?
Namreč jaz ne hodim na potovanja po mestih. Jaz hodim po divjini. Kdo pravi, da ne bom nikoli v Himalaji?
In o kakšnem špricanju govoriš?

P+I+Z+D+A Johan kok mora tvoja ženska zaudarjat! Glih jo stuširaš (ker očitno sama ni vešča natančne osebne higiene) pol jo greš pa celo polizat in je glih tko, kot da se NE BI ENO LETO TUŠIRALA

Mi smo enkrat šli hribarit za 14 dni, pa niti enkrat se nisem umila tako za prav (z milom in sirkovo kračo), pa sem ostala živa. Čudež? Največ sem uporabljala robčke, pa enkrat na dan vodo… pa celo seksala sem vmes.. O, groza, kajne?

Ma Johan je en navaden čistunski metroseksualec. On nikoli ne bi šel taborit, ali pa uživat nekam v divjino, kjer ne bi imel kopalnice, segrete na 25 stopinj in zraven sveže halje ter copatk. Tako tudi ne bo nikdar iskusil užitka, ki sva ga enkrat s prijateljico na taborjenju, ko nama je pet prijateljev ročno naredilo SAVNO na indijanski način! Cel dan so garali, da smo si na koncu privoščili neponovljiv užitek savnanja v naravnem okolju, ohladili smo se pa kar v bližnjem potoku.

J.ebeš moškega, ki ne zna sekati drv!

Jaz uporabljam dnevne higienske vložke in jih večkrat na dan menjam. Tako se počutim, kot da sem si ravnokar preoblekla spodnje hlačke. Včasih uporabim otroški negovalni robček. Špricam se pa seveda ne, ker mene in mojega dragega moj naravni vonj čisto nič ne moti. Tuširam se samo enkrat na dan in to ne pred seksom. Pa tudi če se kak dan ne utegnem, iz tega ne delam tragedije.
Zdrava ženska ne smrdi, če pa ima kako spolno bolezen, ji pa tudi sirkova krtača ne bo pomagala, ampak ginekolog.

bljak kako pa ti pol liže tisto neumito pizdico?

Z užitkom, mmm!

Tvoja si jo mora seveda neposredno pred tem najbrž temeljito preščetkat s tisto krtačo za stekleničke pucat, mar ne? Pa še potem se ji najbrž na trebuh zbruhaš, če ti slučajno zaide kaka kocinca med tvoje cenjene zobe?
Aja, oprosti. Tvoja si jo seveda na nulo brije.

mislm ej, jest nimam besed in se z vami o tem sploh ne pogovarjam, packe nemarne.bruh.

NE SAMO SATUŠIRAT SE PA GRE OBVEZNO IN SI JO UMIT.
NE VEM NO KAJ SI RES TAKA ŽIVAL -SEDAJ ŽALIM ŽIVALI- DA MISLIŠ DA TIPOM UGAJA LIZATI POSCANO PIZDICO? dej malo več kulture da se boš ločila od prašičev ki se valjajo po dreku in potem takoj gredo svoje usrane kurce vtikat v prasicine spolne organe.zato ti je stvarnik dal mozgane da jih bos uporabljala ce ti je pa tako vsec smrdec curakelj pa pridi k meni in mi ga bos pofafala s tem da si ga prej 14 dni ne bom umil.
zdej pa bodi tiho da ne grem kozlat slucajno .

Johan,
kaj pa meni ne boš odgovoril?
Še vedno me zanima higine boljša od intimnih robčkov v divjini, kjer ni možnosti umivanja.
Prosim napiši, da vidim.

da to jo vsako uro eden poliže haha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close