Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Higiena partnerjev.

Higiena partnerjev.

Na forumu na Monu, sem prebrala temo o tem kjer ženske pišejo kakšne moške imajo, da so nehigienični, se ne tuširajo in zato partnerke nočejo z njimi sexati. Ena spodaj še piše, da je takšnih kar veliko. Piše tudi, da si ne preoblači “gat”, če sexa si potem iste obleče nazaj in jih nosi kako dolgo??? Pa je res??? Ko moj doma kaj dela poleti (vedno nekaj brklja, nimam pojma kaj), takrat je vroče in zašfica, se gre takoj po koncu dela stuširat. Enako ko ne dela doma, takrat se gre zvečer tuširat. Ne porabi oreng vode, le toliko da si nanese gel in se umije, včasih se kar skupaj stuširama. Spodnje perilo pa si menja vsak dan.
Nimam nič proti če se človek, kak dan ne stušira, če ta dan ni nič delal, ampak koliko dni se človek ne tušira, da se kar zagabi partnerki? Je res toliko takšnih moških? Je tudi veliko takšnih žensk?

Ah, tvoj dec se pa bolj slabo umiva…kako lahko sploh sexaš z njim zaboge isusa…?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz če seksam, si tudi navadno iste nazaj oblečem. Zelo poredko namreč seksam z gatami (beri nikoli). Preden pa grem seksat, sem vedno umit in svež.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj pa se bolj slabo umiva???

samo za tebe ribica:
moj se umije enkrat na 14 dni pa si ne preobleče ne štunfov ne gat kar iste potegne nase
pol pa se še jaz držim tega in drug drugemu smrdiva tudi brisač ne pereva samo sušiva na zraku če je sreča da je vreme lepo če pa je deževno kot te dni pol se samo zgornjih kapljic obriševa v vlažno-plesnive brisače do konca pa potem v rjuho-če spiva na njegovi strani v mojo- če pa na moji strani postelje pa v njegovo.

V resnici pa kaj zaboga te briga kdo ima kakšne navade. saj ne živiš ti z njimi in glavno da imaš ti vse poštimano. mislim, kakšno orgazmiranje je to, da veš, kakšni packi so nekateri?????

Če si moj preoblači gate, še ne pomeni, da imam vse poštimano. Daleč od tega. Temo pa sem odprla kar tako, sem ravno o tem razmišljala, kar sem prej prebrala, morda je bila napak. Pa še doglčas mi je, ker moj gleda tv in potem pišem kar nekaj v tri dni.

Moj ima tako napolfizično službo in ne predstavljam si, da ne bi šel pod tuš, ko pride domov. Še jaz grem, pa delam v pisarni.
Te fore z večdnevno nošnjo gat in umivanjem enkrat tedensko pa pri meni ne bi šle skozi.

Ma kaj serješ, zadnjiič si pa pisala, da jih en teden nosiš, pol jih pa obrneš, pa še na drugi strani en teden. Svinja

Tekoči kakec bi šel skozi brez problema…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

:)))

moj se tušira vsak dan, diši kot rožica, gate pa nosi par dni iste, pa sem mu večkrat rekla in je rekel, da pri moških je to drugače, kot pri ženskah, da to vsi delajo, zdaj pa mi ve povejte, a je res?

ni res, moj gate in štumfe menja vsak dan, se pa spomnim, da je moj oče nosil več dni ene gate.
Tušira se pa moj ne vsak dan, tud švica ne,včasih dela tud kaj fizično pa nikoli ne smrdi. Če pa bi, bi ga pa nagonila v kopalnico

tusiranje je pa ja fajn zadeva,sploh ce imas lepo kopalnico in fajn gel za umivanje.

moj se stušira vsak dan – včasih celo večkrat – recimo pride domov, gre kaj delat, zašvica – se stušira – gre športat – se stušira – pride domov se ponoči zašvica se zjutraj še enkrat stušira (zjutraj včasih tudi zato, da se zbudi).

Gate si preoblači vsak dan, ker drugače izvajam teror nad njim in nema lickylicky

Po seksu vedno oblečem iste gate. Ne vem, v čem je fora tega. Kot da bi reko, po kosilu imam še vedno iste gate gor. Ne vem za vas, ampak jaz seksam brez gat, medtem ko gate nekje ležijo in se medtem ne mažejo same od sebe. Pred seksom sem pa vedno čist in svež.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Normalno, vsak dan se tušira, preobleče spodnje perilo, nogavice.

…,Ja kaj pa včas,ko smo se umival samo enkrat na tedn,pa to v istem škafu,vsi(en za drugim).Je tazadn vn iz škafa stopu bolj umazan,ko pa je not stopu:))
Pa delal smo tud mal drugač kot dans.Dan za kopanje pa je bila sobota.No pa voda tudi ni pritekla iz pipe kot dans ampak jo je bilo potrebno prinest tudi uro od doma.Mila pa tako nismo poznali.Pepel ali pa kis,pa ni bilo nobenih problemov s kožo ali lasmi.Vam povem,da ni nihče tako zaudarjal kot kdaj,kdo poleti kje v trgovini.

In potem si tvoja pobaše tvoje frišne gatice in si jih zatlači med noge, da ji ne kaplja in crulja celo noč… :D:D:D pa so šle tvoje frišne gatice po gobe…

Ja NORMALNO, da se najmanja 1x na dan sturšira! Pa tud gate in nogavice ima vsak dan druge, prav tako majico, edino hlače obleče 2 ali 3 dni zapored iste. Zobe si tudi umiva-2x na dan.

Pri nas se vsi-tudi otroci tuširamo vsak dan, in tudi 4-letnici dam vsak dan druge gate za preoblečt, prav tako nogavice.

Pa kje živite, da o tem debatiramo???? Higiena je ena od osnovnih stvari. Z možem ne moreva v posteljo, če se prej ne stuširava. Pa to je grozen občutek, če se neumit vležeš v posteljo.

Ljudje smo različni. Meni je recimo grozen občutek, če grem nestuširana zjutraj od doma … Nekaterim je grozno, če gredo nestuširani od doma (ali pa v posteljo) pač po 3 dneh.

VSE JE STVAR NAVADE. In kaj vas briga, če se moj ali njen ali tvoj ne preoblačijo (če ne smrdijo).

Meni je recimo čudno, da otroke vsak dan tuširate… razen če je to poleti, ko so res us*** . Po mojem jim uničujete naravni zaščitni plašč kože – zakaj? Zato da zadostite SVOJIM higienskim standardom …

Pri nas doma se tuširamo približno na vsake tri dni (če ni športa, kakšnega umazanega dela, …), pa nič ne smrdimo in nismo umazani. Vsak dan militi kožo tudi ni zdravo.

In potem si tvoja pobaše tvoje frišne gatice in si jih zatlači med noge, da ji ne kaplja in crulja celo noč… :D:D:D pa so šle tvoje frišne gatice po gobe…[/quote]
Ne ne, nisi razumel. Po seksu si jih jaz oblečem nazaj. Med seksom pa si ona med noge zatlači kaj drugega. Vse popivnamo. 😉

Še vedno ne razumem, kako tuširanje ni rutina? Eh, to se pačkr mal povohaš in če smrdiš greš pod tuš, če ne pa ne, al kako? Vsak dan greš na malo in veliko potrebo, pa si vsaj genitalije umijete? Ne vem no, res ne dojamem. Žal. Sicer verjamem, da so to navade posameznika, ampak če se človek sturšira cca. 2x tedensko so to bolj slabe navade.

In potem si tvoja pobaše tvoje frišne gatice in si jih zatlači med noge, da ji ne kaplja in crulja celo noč… :D:D:D pa so šle tvoje frišne gatice po gobe…[/quote]
Ne ne, nisi razumel. Po seksu si jih jaz oblečem nazaj. Med seksom pa si ona med noge zatlači kaj drugega. Vse popivnamo. ;)[/quote]

med že … ampak kaj pa po?

Se zvečer vleže na kavč, z gatami, kavbojkami, spodnjo majico in pulovrom… Zaspi. Zjutraj se samo vstane, splakne zobe, ofriša faco in je že ready za work :-)))) Sam pa pravi, da je to ful fajn, ker prvič prihrani na času in drugič ga nič ne zebe, ker je že oblečen :-)))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close