Hi hip hura za Primoza!
Dragi Primoz!
Sem napisala takoj,ko sem prisla domov in danes vidim,da je bilo neodposlano.
Najlepsa hvala za vec kot prijeteno, domace,sprosceno,zabavno srecanje.
Mislim,da ste prav vsi cutili,kako mi je bilo med vami lepo.
Zacetno tremo sem z lahkoto premagala tudi zaradi deklic,ki so prisrcno popesrtile nas kulinaricni miting.Res,ze dolgo nisem srecala tako sproscenih otrok,ki ti radostno skocijo v narocje.Verjetno so cutile,kaj
mi otroci pomenijo.Pa mala Uka,ki je iz ustk vzela koscek raka in rekla:
Na ,je dobro! Pa “Tega mi nimamo!” Pa prenasanje in varovanje orehov in mandljev.
Res,bilo je lepoooo!!! Kljub temu,da smo seveda na marsikaj od kupljene hrane pozabile! To se mi redno dogaja v prijetni druzbi,da pozabim
kaj postreci.Iskren pogovor in besede mi v takih primerih pomenijo vec in
pozabim na hrano.
Hvala tudi za lepo zapete pesmi.Ce sem zaprla oci,sem mislila,da poje sam
Mlakar.
Polna vtisov,podozivljanj in se nekoliko od srece omoticna ne morem ta trenutek napisati kaj vec.Toda ti ze ves,da je bilo vse skupaj nekaj posebnega.
Lep pozdrav tebi in tvoji krasni druzini hvalezna Babi
Babi, hvala tudi tebi in sestri,
veš klaj pa mi ne gre iz glave:????
DA iščem na vse možne načine, datum, da vaju še enkrat povabim, kar k meni domov, da bo imela žena kaj več časa in bo še bolj zavzeto pripravljala in se učila. Kajti to je bilo tako dobr, ko pr norcih, in jaz bi tako še večkrat jedel, pa te ne bi obenem rad preveč obremenjeval.
:-)))
Sahurno se se enkrat dobimo in to kar pri nas doma 🙂 Jaz pa zagotovo pridem enkrat svaku ribe lovit, pa se boš lahko podila z Uko in Manco, da bom imel jaz več časa :-))))
Babi in Borka, vama hvala za vse, saj se zavedam, kaj je to prirpavljanje in sekirancija, ampak brez ljudi, še vedno nič ni.
Hrana je pa tako dobra, kot je dober človek, ki jo pripravlja. Pol si lahk musliš zakaj je bilo tako dobr, k pr norcih. Babo do onemoglosti je bilo dober. ( še enkrat preberi stavek prej) Hrana je pa tako dobra, kot je dober človek, ki jo pripravlja.
V včerajšnji hrani, je bilo polno osebnosti, tvoje, sestrine, in vseh ostalih rok, kajti energija se je selila iz rok, naravnost v hrano in ko to enkrat zaužiješ, si lahko samo rečeš.
Mater je blo dobr 🙂
Babi zate pa še tole:
STAROST TE NE OBVARUJE PRED LJUBEZNIJO. TODA LJUBEZEN TE VARUJE PRED STARANJEM (Moreau)
Babi, ki nikoli ne bo Babi v pomenu besede, ostala bo večna učiteljica prvega razreda, saj smo bili takšni kot prvošolčki in nikoli ne bi želeli zamenjati razreda.
Hvala
Primož
Hej,hvala za vsako besedo in glej,da se bo vse uresnicilo.Tvojo Manco in Uko bi pa najraje vzela na pocitnice,ko je moj fant ze tako samostojen.
Joj,Moreau je pa to tako lepo napisal1
Ves,tudi meni se je zdelo,da sem po dolgem casu v razredu.Tam mi nikoli ni bilo dolgcas in sem res uzivala. Lep pozdrav vsem Babi
Forum je zaprt za komentiranje.