Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Herta Kosmina RTV podjetje Biostile nasilno oglaševanje

Herta Kosmina RTV podjetje Biostile nasilno oglaševanje

Odgovor na objavo uporabnika
Moja izkušnja, 02.08.2022 ob 22:45

Alexsander, 01.08.2022 ob 16:18

Tole s Herto pa presega vse meje dobrega okusa. Kamor koli prižgeš tv kanal vidiš,njeno zavajanje in zastrupljanju naivnih ljudi. Kdaj bo marod prišel k pameti in spregledal,da gre za prevarante?

Jaz sem izjemno skeptična do takih stvari, a sem nekaj njenih stvari sprovala prav iz obupa, ker ko se ti zdravje tako sesuje, da ne moreš več normalno funkcijonirat, si se tudi zarečenega kruha pripravljen najesti. In lej, je pomagalo, čeprav nisem verjela da bo. Seveda nikoli več ne bom kot nova, a dovolj se je izboljšalo, da sem sposobna normalnega življenja. Tako da ni ravno nateg, očitno pomanjkanje določenih snovi v telesu počasi res začne vplivati na zdravje in če jih z dodatki (če jih že s hrano ne znaš) spet zaužiješ, se stvari izboljšajo.

Šnela, a spet dej baburini reklamo delaš? Pomaga tistim bedakom, ki v to verjamejo. Verjetno si že slišala za placebo?

smeh137, 02.08.2022 ob 22:49

Šnela, a spet dej baburini reklamo delaš? Pomaga tistim bedakom, ki v to verjamejo. Verjetno si že slišala za placebo?

Tole ni Šnela.

Spet reklamiraš,Herta?

Mene me ne moti. Enostavno prešaltam na drug program.

Lahko se jezite, kakor hočete, Herta je zelo uspešna ženska, ima najmanj 50 ljudi zaposlenih v svojem podjetju in delavci jo pohvalijo, je zelo delovna in sposobna ženska.  Verjetno ste ji fouš. Nihče ni prisiljen, da kupuje njihove izdelke.

Lahko prešaltaš pa je spet ta kura, pa spet pa spet. Za kozlat

Da ena stara zavaljena, že na pogled bolna – najmanj sladkorna, da o holesterolu in trigliceridih ne  govorim, pa ene 50 kg pretežka govori o zdravju, ki ga ima kar v nekih flaškah, seveda dragih za ustrelit se. Pa ta baba je čista antireklama za zvarke, ki jih prodaja. Veliko bolj zanimivi  za proučevanje so zame naivčki, ki padejo na njene flauzarije in pustijo svoje uboge pare tej pohlepni hijeni. Je pa žal res na čisto vseh slovenskih programih.

Ma oni to snemajo na svoji firmi in posnetke samo pošiljajo na tv, to je glavno njihovo delo, marketing. Produkcijo imajo boljšo kot marsikatera televizija. Herta je lastnica oziroma zdaj sta še sinova verjetno. Očitno so zelo uspešni, bilance imajo odlične, zaposlenih veliko ljudi. Tako da vpliva pozitivno na gospodarsko okolje, to je dobro. Stranke so verjetno upokojenci s preveč časa, kdo drug bo pa verjel tem prehranskim dodatkom. Sploh zares koristne stvari se nikoli ne bojo prodajale v takem obsegu, jih je prej težko dobiti. Tudi jeter si ne očistiš s temi mivkami,…zato pa imate kaj v glavi, da jo uporabite in pomislite

Nimam nič proti, če je uspešna podjetnica, najeda pa mi, da se mi vsiljuje kadarkoli na vsakem programu.

Gospa res ni nek pojem zdravja, je pa gledljiva tarčni populaciji (60+). Ni zastonj v tej vlogi.

Roko na srce -palijo pri starejših 70+, po možnosti dementnih!

Ta prehranska dopolnila prodajajo vsakemu – ne glede na osnovno bolezen.  Čeprav jih naročnik na to opozori. Bo res potrebna tožba, da se takšne stvari omejijo?

En klinčev aspririn in lekadol pa ne moreš kupiti v normalni trgovini, tako kot marsikje drugje!

Strokovnjakinja za nakladanje!

Sam za pomagačico v svoji novi stranki jo bo pa Bandeli vzel zdaj, ko je izstopil iz Golobove stranke, je rekel. Tko da bo po novem zrla še iz jumbo plakatov, kr prpravte se.

vse kar je prav, 26.04.2022 ob 08:51

Odprem TV naključno: Herta, šaltam po kanalih, vsaj na vsakem drugem je Herta. Sedaj že na nacionalki. A je ta ženska kdaj doma? Ali je ves čas na snemanjih? Ko jo zagledam, preklopim. Mi ni antipatična, a je je vsaj 70% preveč. Reklame s tem ne dosežejo pravega učinka.

Meni ženska ni zoprna, a sedaj je že čisto povsod in ob vsaki uri. Ne morem več tega gledat. Itak, da preklopim. A je treba veliko preklapljat.

Čist neprebavljiva je že. Verjamem da je uspešna, ampak toliko pojavljanja b reklamah pa doseže kontra učinek, večini ljudi preseda

no, naš ata 85+ je sedel pred tv in vse vzel zelo za sveto, Srčni bolnik s preveliko težo in vrečko je naročil za cca 150 eurov čajev in tablet za prostato, ker ne bo več rabil vrečke.

A naj omenim da so bile v kompletu kapsule za boljšo spolno moč.

Ko sem jih končno dobila na telefon, so se izgovorili da je naročilo sprejela študentka , ki je plačana po prometu!!!!!

delno smo dobili povrnjeno, velik del ne.

Pa atovo številko so kao blokirali,

RTV se financira iz naročnine, potrebno je vse reklame prepovedati. Interes je predvsem pri zaposlenih na RTV , ki tržijo reklamni prostor. Menda se za da zrihtati tudi 80% popust.

Veste, za vse te “učinkovite” ricnije mora obstajati študija. Zato sem jih enkrat, ko so naleteli name s svojimi “vrhunskimi” dodatki, ki dokazano pomagajo (zmanjšujejo sladkor v krvi, zmanjšujejo previsok krvni tlak, zmanjšujejo vneto prostato, izboljšujejo spomin, preprečujejo razmnoževanje virusov…)  prosila, da mi, preden izdelke naročim, predstavijo še klinične študije, ki vse zapisano potrjujejo. Naj povem, da jih nisem več videla. Ne predstavnikov podjetja, ne kliničnih študij. Lp

Saj ni treba, da gledaš reklame, ki jih ona promovira.

Rajši glej Ladota Bizovičarja, ki skače, se petelini, pleše, in poskakuje kot kakšen prismuknjen klovn v karo oblačilih in je kruh, ki ga prodajajo samo v Hoferju.

Fncz, 03.03.2023 ob 07:39

Čist neprebavljiva je že. Verjamem da je uspešna, ampak toliko pojavljanja b reklamah pa doseže kontra učinek, večini ljudi preseda

Kot ti mislis in razmisljas da ljudem preseda, pa jst vidim kar dosti zdravnikov ki nabavljajo zase njihove izdelke. Redno, sproti.

A se ti zdi, 01.08.2022 ob 18:46

Ne rečem, 01.08.2022 ob 18:36

Lahko izdelki, ki jih oglašuje, res kaj pomagajo, ampak so te reklame že v iber nadležne.

… da pomagajo?!?  Samo  pogledaš Herto. Vsa zašpehana okoli vampa, zabuhla v vrat in skurjena frizura.   Poosebljeno zdravje .

To posiljevanje s prehranskimi dopnili in vsa ta nadležna zavajajoča tv prodajanja bi morali  označiti z rdečim utripajočim napisom.    ” pozor-  krama za bebce”

Lahko iz lastne izkušnje povem, da so mi njeni izdelki edini pomagali pri mojih težavah. Nobene tablete, fizioterapije in kreme in bla bla bla. V bistvu sem prav iz obupa provala še tole, ker mi je sodelavka hvalila in ni mi žal. Ja, je tečno kar naprej te reklame gledat po vseh kanalih, ampak izdelki niso lari fari. Vsak, ki jih je proval, jih pohvali. Edino dragi so ko hudič.

Ta Herta je čisto povsod. Preveč !  Na nacionalki je zadnje čase. No, zadnje leto nacionalko gledam bolj izjemoma, Herto sem slučajno pred par dnevi “ulovila”.

Lahko bi jo dali msl v ambulanto za neopredeljene. ☺️

Oglaševanje, 26.04.2022 ob 08:47

Kdaj bo RTV SLO ukinil oglaševanje prehranskih dodatkov s strokovno sodelavko Herto Kosmino?

Ves čas oglasa bi moral biti viden napis OGLAS! Oglašujejo v času jutranje oddaje, ki je polna nasvetov in marsikdo misli, da gre za prave nasvete in ne za premišljeno trženje nepotrebnih dodatkov!

kavelj je, da TV firme nimajo denarja za lastno produkcijo in jim Biostil flika čas z oglasi ☺

Neumne reklame za neumne ljudi!

So tudi ugodnejši, nič slabši dodatki. Tukaj, kjer je res na vseh programih, se podjetje reklamira, reklame so drage, zato jih prištejejo k dodatkom, sicer ne bi imeli dobička. Torej, ko kupite prehranski dodatek plačate tudi TV reklamo, zato so ti dodatki tako dragi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close