Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Herbalife – izkušnje,mnenje

Herbalife – izkušnje,mnenje

Ta strup je še vedno na trgu?

Po Herbalajfu so mi mozolji ven usekali, možu je pa vstal. Za vse ostalo vprašaj šlogarco iz Črnuč.

Meni je drago in ni naravno, ce ti ponujajo, da to spijes namesto zajtrka kot bolj zdravo varianto a tu je trik: potem pa pise v drobnem tisku, da to ni nadomestilo, da prenehas zdravo jest, torej tako ali tako moras zdravo jest ob tem Herbalifu (zelenjavo in sadje in manj mascob pa manj predelane hrane  in manj gaziranih pijac manj kajenja alkota…) – torej kaj s tem ko pijem Herbalife pridobim??? Sama si torej delam zdrave obroke brez Herbalife in shujsam oz vzdrzujem isto tezo pa se bolje pocutim, bolj zdrava sem itd. Torej s Herbalifom samo vase vnasas neko kemijo, ki itak noben ne zna oz se mu ne da  prebrat zadaj drobnega tiska, vazno da so prodajalci cimbolj “karizmaticni” kot kim jong un in ti to res znajo prodati !!!

Poleg tega je pa se drago in se ne splaca vsak mesec kupovati, ker bankrotiras…

Zdravo.

Meni osebno so izdelki Herbalife super. Uporabljam jih že 8 let za vzdrževanje telesne teže in zaradi dobrega počutja.

Verjamem, da je marsikdo skeptičen zaradi “praskov,” tudi sama sem bila na začetku ampak ce pomisliš,  ogromno stvari je v prahu,  celo mleko za novorojenčka,  pa zaradi tega to ni slaba hrana…

Če te zanima več,  mi lahko pišeš na tanjarepolusk@gmail.com

Lp

A ti prodajaš?

Mene samo zanima, ali bom po Herbalife praških lačna? Ali imaš cravingse ali ti jih praški izničijo?

Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

resenovprašanje

spet ti lahko napišem 5 strani proti. in bo fse elgitimno in podatki.  ja?   bom našel izjemo, kdaj bi to bilo mogoče na polovico uredu.  pa prej ti dam priemr boljšega kot je to.  produkt od teranove . ista fora – življenski napitek.  kdaj bi jaz rekel, da je to lahko na polovico, za 50% ,ok. evo tko. da si res shujšal, z fastingom,  res full. da hujšaš za šport,  ze čelo življenje. in to znaš. imaš voljo, imaš znanje, se poznaš.  in pol ka se tko nikoli ne zgodi, razen v res redkih primerih, greš na stara leta okol 50 hujšat na nemilost. in si najdeš sluzbo ki ti to omogoča in to šeenkrat narediš. torej z fastingom prdieš na  min. kil kar je možno.  in si 14 dni do morja. že ješ 1x na dan, malo pa samo meso že skori, malo porocijo.  treniraš lih tolk, da še lahko živiš z tako malo kilami in tako malo energije. preden se ti zmeša. torje imaš 10% body fat. to je užas.  no in po lbi radprišel na 5% body fat. zadnjih 14 dni 3 tedne.  ok. zdaj, pa začni pit to žlabudro zeleno mogoče zadje 3 tedne pred želenim slikanjem, fotografijo, nekim vizuelnim nastopom.  takrat to pride mogoče prav.  če nis na steoridih že itak. če treniraš na čisto brez česarkoli.

Odgovor na objavo uporabnika
Korlčič, 28.09.2018 ob 10:04

Ok, če ti ni dovolj škandalozno recimo to, da ti v HL obljubljajo 1500 € mesečno od prodaje po nekaj mesecih (slišal osebno na predstavitvi), v resnici pa član GET teama (za kar rabi nekaj let) v povprečju ne zasluži toliko, ali pa recimo to, da ti HLjevka govori o gliserjih in vilah, ki jih ima namen kupiti, po desetih letih pa izstopi in prizna, da se zadeva ne izplača… razumem; želiš slišati konkretne zadeve.
Torej HL je bil že tarča javnih obravnav, tudi na TV, linkov ni na netu, ali pa jaz ne najdem, se pa spomnim; javne, odkrite (dokazane!) obtožbe, da gre za piramido, ki jih nihče s strani HL v SLO ne skuša ovreči (ker jih ne more in verjetno javno niti ne upa zagovarjati, ker se je zameril ljudem), potem res ne vem kaj na HL je NEškandalozno.

Očitno je tudi Šentjurčanka Liv Selič izstopila iz tega. Ni videt, da se še ukvarja s tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close