Hepatitis A
Jaz pri cepljenju proti Hepatitisu A nisem imela stranskih učinkov, moj fant tudi ne … Fino je, da se cepiš najmanj 14 dni pred potovanjem. Potem pa, če hočeš, da drži nadaljnjih 10 do 20 let se moraš cepiti še enkrat v roku pol do enega leta, so mi razložili. Mislim, da cepljenje stane ok. 12.000 (se pač pozanimaš na ZZV-ju – Zavod za zdravstveno varstvo na Zaloški).
Lp,
lily
Živjo!
Jst tut nism mela nikakršnih stranskih učinkov. Kot je bilo že prej napisano, se naj bi cepil 14 dni pred odhodom. Mislm pa, da se splača, da se cepiš 3X in maš pol cel lajf mir. Sam to se pa pol cepiš recimo ta mesec, naslednja doza čez pol leta in zadnja čez eno leto. Pol je ziher za zmeri. Seveda pa si že takoj po prvi dozi zaščitena.
Lp,
Nina
mi smo pa vsi trije imeli stranske učinke 🙂 … najprej sine .. driska in rahla vročina … potem jaz ,… ko je bilo najmanj treba .. na avionu in potem še 2 dni … in partner .. že na počitnicah 🙂 .. ni bilo hudega .. tudi nisem 100% da je bil res to stranski učinek in ne kak hitri virus ki ga je mali iz vrtca prinesel … ni pa bilo fino 🙂
.. cepili smo se pa na žalost samo teden dni pred odhodom … zato je fino da se res cepiš prej 🙂 … ponovna doza sledi čez eno leto in te zavaruje za nadalnjih 10 let.
B.
Forum je zaprt za komentiranje.