Hepanijada 2013
Ne morem verjet v kaj se je pretvoril mž čvek. V en velik tarnajoči otroški vrtec, ki se prepira o oslovski senci. Poberite par butlov iz starševskega čveka pa imejte hepanijado ali butlonijado in se že enkrat odločite kdo je največji butl mona. Zmagovalcu pa zraven pokala svetega hepana še pošljite simbolično denarno nagrado, da si bo revež lahko kupil novo tipkovnico, ker so verjetno tipke na stari že pošteno znucane zaradi serijskega bruhanja postov v praktično vseh temah, ki se odprejo.
Najbolj žalostno je to, da mon in podobni forumi niso zgolj zajebancija na netu ampak dejansko stanje pameti v državi. Ni čudno, da gremo v bankrot. Saj butl še nikdar ni kaj pametnega naredil.
Sploh teme, ki se odpirajo dajo naključnemu uporabniku mislit, da moški in ženska sploh nista sposobna konstruktivne debate o resnih temah. Večina tem se nanaša na nage riti, markeca, cmerjenja tožibab, bebo shova talentov in pa seveda ljubezenske težave tipov in babnic. Niti ene teme o resnih težavah slovenistana ali pa dvigo ddv-ja,…… To so brige drugih ne pa veleumov na monu.
Nikoli končan boj med samskimi in vezanimi. WTF.
Pa ta zabitost je res že smešna. A vam niso starši rekli, da pametnejši odneha.
Trma, vztrajati za vsako ceno, narcisoidnost, podmuklo tožarjenje in vse ostale vrline, ki jih trenutno kaže večina uporabnikov so žal pokazatelj šibke pameti. Jebi ga, narod bebcev, zato pa je mogoče edino primerno, da pišete o talent showu in pa lepite slike nagih bab, ker ostalo je že mogoče izven dometa vaše pameti. Dajte prosim še odpret par tem o markecu, ne poznamo še barve njegovih gat kar je zagotovo eden najpomembnejših podatkov na monu, ne vem kako je mon sploh obstal brez tega podatka :-O. Pa kako to, da še niste pisali o hepan showu (euroviziji :-O).
Zato pa bi bilo mogoče primerno združit starševski čvek s tem mž chatom, da so pol res vsi butli ne enem kupu 🙂
Adijo pamet!
velkam tu d’klab ☺
p.s.: ko butl drugim reče butl — največ pove o sebi … drugega s tem še ni priključil med svoje.[/quote]
Sure, “full” si želim v elitni klub pisunov, ki bruhajo poste hitreje kot Kitajska shit robo. Super je pisat v vsako temo in pametovat drugim kako veš vse o vsem. Na koncu pa se je fajn skregat z virtualnimi “frendi” in se nato v tisočih odprtih temah prepiraš o nesmislih življenja.
A veš, da sem skoraj prišel v ta elitni klub ampak me je ena uporabnica spomnila, da jaz revež z okoli 100 posti ne morem sploh prit v konkurenco ultra pisunov z nešteto posti.
Tako, da sedaj občasno pridem pogledat na mž da vidim kaj so ta “pametni” pogruntali in človek bi pri taki pameti pričakoval izum perpetuum mobile, hladno fuzijo, new world order ali pa vsaj nasvet kam vložit gnar, da poberem par miljončkov.
Nič od nič…….. no saj muzika pa vici so ok 🙂
p.s.
V osnovi smo vsi butli, ločimo se samo po kategorijah. Nekdo, ki razmišlja o tem kako ženske skrivajo celulit pred tipi pač ne sodi v mojo kategorijo 🙂 Ne vem kaj bi se moralo zgodit, da bi mi kaj takšnega padlo v glavo pa imam bujno domišlijo!
pa ti napiši kaj takega, da bo vredno kaj več komentarja kot zajebavanje!!
btw: kaj, ko bi si dala na forumu ravnati kljun … bi znalo biti zanimivo.
Forum je zaprt za komentiranje.