Hemeroidi, kaj zdaj
Mija720
poglej, prvo moraš končno razumet da verjetno nisi več stara 20. a sedaj razumeš, zakaj moški gledamodo 25 letnice. in do 30+ je konec?? a razumeš sedaj? ker alfasamci, takšni kot ji ve želite, mi želimo, mlado, sexy, postavno ,zdravo, sexy ritko, lepo mucko, lepe trdej oške ,trdi trebuh, atletsko telo in NE hemeroidov. razumeš?
začni majn žret. končno. delaj fasting. dr. eric berg. jej 1x na dan. več mesa in vitaminov. ne toliko zelenjave. zelenjava ni vedno zdrava. lahko je v kakšni zelenjavni juhci. drugače pa ni. jej jajca, meso, malso, sol, elektolite, vitamien C n ajbolj in tudi ostale. jej veliko majn Oh. AMPAK JEST MORAŠ 1X NA DAN. 4X NA TEDEN. če misliš plavat hodit al pa daleč hodit, fsaj 10km an dan, boš rabila šedrug obrok. torj spet meso in jajca in vitmaine. kompot, sajde. fsa cuker stran. fse sladko stran. pij vodo. brez vsega. kavo lahko, ampak črno brez vsega. ne pij mleka, ne jej skute mlečnih izdelkov. maslo lahko. jogurt stran.
večerja nazdnje okol 18.00 do drug dan kosila nič jeast. nič , pomeni nič.
idi fsak danan sprehod za 2h, hodi normalno. nidrugega načina.
fse kar si delala dosedaj, teje pripeljalo do sem.
sprjazni se, da si stara. imaš kar imašdoma. to je to. starikula si, nad 30. ničvredna skori. česi 40 pa si ničvredna. žal tako je resnica.
Meni je pomagala krema Faktu (sicer na recept, vendar jo moraš plačat). Pomembno je, da imaš prebavo ok, da blato ni trdo. Meni pomaga magnezij od Krke, prašek v vrečkah 300, če sem bolj zaprta, popijem zvečer in zjutraj kozarec tega. Tudi sicer popij čez dan čimveč tekočine. Če težave ne ponehajo, pa pojdi do zdravnika. Sploh če krvaviš.
Forum je zaprt za komentiranje.