Najdi forum

help!

Jaz sem se sedaj preselila v en stanvanček, imam pa en problem-je ob zelo prometni ulici v centru in je zelo močen hrup. Kaj naj naredim? Včeraj sem pač zaprla vsa okna, vendar potem ni zraka, je pa bolje. Hvala!

Če je hrup zelo moteč in če so okna stara jih zamenjaj s proti hrupnimi okni,so malo dražja,a učinkovita.Pozanimaj se.JELOVICA prodajni salon:04-513-22-70 ali 511-15-30.

???

kaj???

ja so kar stara (mislim da 18 let). Celo se jih ne da odpret na poklip ampak le na široko. Kaj pa če tista protihrupna okna malo odpreš, ali se potem efekt izniči, ker zelo si želim malo zraka…HVALA

Ja valjda, da se efekt uniči. Imaš čisto vsa okna s pogledom na cesto?

po mojem je edina rešitev klima naprava 🙂

je pa fajn če take stvari preveriš pred nakupom.

Jaz pa mislim da se boš s časoma navadila…..

Okna bo vsekakor treba zamenjat. Razmisli o PVC ali ALU oknih, ce je seveda stanovanje tvoje. Ce si podnajemnik je taka investicija seveda neupravicena.
Ce bos imela nova okna, bos prihtanila tudi pri ogrevanju, seveda ce imas svoje stevce za ogrevanje. Na Eko skladu RS dobis obrazec za subvencije, ce se ti to splaca.
lp

V lekarni si kupi voščene zamaške za ušesa. Nič ne boš slišala!!

hm jst mislm da se boš navadla jst sm tud žvela ob zelo hrupni cesti (dunajska) pa sem se navadla,sicer pa je to vse v psihi ne obremenjuj se zvečer k greš spat misli na kaj lepega,beri kaj zanimivega in hrupa sploh ne boš več slišala!! če si podnajemnica ti priporočam da nč ne delaš na svoje stroške

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close