Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek help!!!!!!!!!!!

help!!!!!!!!!!!

pozdravljeni!
imam hud problem, ki pa nevm kako naj se ga lotim.bom kar povedala svojo zgodbo, pred 4 leti sem bila na morju, kjer sem spoznala zelo vredu fanta in sva se tudi zapletla. ta fant je bil zelo pozoren in ljubeć, stike pa sva obdržala še tja do prvega novega leta. potem sem januarja spoznala svojega sedanjega fanta, ki pa je vsak dan manj ljubeč in pozoren, še pokliče me komaj kdaj. no letos sem bila spet na morju(tam kjer sva se s ta prvim spoznala) in obšla so me zelo močna čustva in mislim, da prejšnjega fanta še nisem prebolela. rada bi stopila v stik z njim, pa ne vem če jeto vredu, ker je minilo že toliko časa. najbolj pa me skrbi to, kako se bi odzval če bi ga poklicala. bojim se predvsem tega , da bi očital ker nisva ostala v stiku in da ga zdaj k strela z jasnega pokličem. mogoče bi bila pa tudi vesel. nevem zelo sem v dilemi zato je vsak nasvet dobrodošel

pozdravček!

Mah, kura je kura in bo kura ostala!

poklic..zgubit nimas kaj!

Jaz bi ga poklicala, kao tako by the way. Po njegovi reakciji pa vidiš, kako peljati pogovor naprej. Če bo ful navdušen … se zmenita, če bo čisto hleden pa reci, da si ravno nekaj pospravljala našla njegovo cifro in da te je zamikalo izvedeti kako kaj živi. Mogoče ima že otroke, pa ženo, pa bajto zida …
Če ne boš klicala ne boš vedela!
Pa poročaj, kaj pravi. Srečno!

jaz bi tudi poklicala,……kao slučajno

Mogoče poskusi najprej z sms-em, če ima mobilca. Če omaš takšne prebliske, moraš poskusit!! Na izgubi boš le, če boš ignorirala čustva in nikoli neboš izvedela pri čem si. Lahko kdaj obžaluješ…

Tvegaj-to je življenje

Porocena nisi, otrok tudi ocitno nimas, tip te zapostavlja… Jaz bi klicala na tvojem mestu!

Koka, mogoce za kuro si mislila sebe?

Jaz bi pa vseeno vprašala za nasvet in mnenje staro mamo,ki je iskušena in vseveda.

ja namen ga mam dons poklicat pa ne vem niti kaj točno naj mu rečem, da nebi izpadla glupa!mal me tud skrbi njegov odziv na moj klic! a mate kakšne predloge kako naj začnem pogovor?

najlepša hvala že vnaprej za odgovore!

Jaz ti tudi svetujem da ga pokliči, mogoče je zdaj ravno pravi čas da ga pokličeš in doživlja podobno kot ti, nikoli se ne ve. Kakšen poklic pa opravljaš?

Veliko sreče ti želim!

Jaz bi kar rekla, “živjo, a se me še spomniš?” Pol bi ga pa mal pustila, da grunta. Če ne bi uganil, bi mu dala kak hint, al pa kar povedala. In pol bi vidla po reakciji, kaj mu gre ta hip čez možgane.
Pol bi ga pa vprašala, kaj kej počne in tud povedala kaj o sebi. Bodi iskrena. Vprašaj ga, če bi bil za to, da se dobita, tako čisto neobvezno.

In pol boš videla. Če bo za, je to že dober znak.

Zdaj pa hitro dol z neta in ga poklič! Takoj zdaj, razumeš? Zgubit itak nimaš kaj.
Pol se pa javi, kako je šlo. Čakam!

Kar je Liza napisala, da si slučajno najdla njegovo cifro, pa si si rekla da ga mal povprašaš kaj mu kaj dogaja. Pol boš pa že vidla od njegove prve reakcije. Saj te ne vidi kolk boš zraven farbala.

Go for it….nimaš kaj zgubit, morda pa kaj rata iz tega…..ne bi bila prva….

hAJ lihkar sem ga klicala pa mi je njegova mami rekla da je ful bolan, in naj ga pokličem na domači telefon. In sem ga morm rečt, da je sva se pogovarjala, k da je minil en let ne pa štiri.Aja pa zmenla sva se za pijačo, le ne vem še kdaj bo to, ker je rzdalja med nama malo večja. ampak k bo mal lepe vreme bom za vikend mal odletela na morje s kakšno kolegico, pa šla z njim na kako drinko.S svojim tipom bom pa še mal vztrajala, ker ne dam kr tko, pa bomo vidl. Najbl mi je itak važn, da sem spet vzpostavila stik z njim. Nikol se pa ne ve kaj prinese prihodnost. Pa morm še povedat, da sem bla kr mal presenečena, da je bil vesel, k me je slišu, pa še reku mi je da se je kar parkrat spomnu name.

Hvala vsem za spodbudo, pa srečo v ljubezni!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close