help
ziv
koncujem faks, caka me sluzba, od mene pa zahtevajo urejenost-saj to je po vseh sluzbah, ampak delala bom na terenu (pod “okriljem” jih imam vec kot tisoc zdravnikov) tako da kavbojke ne pridejo v postev. Na razgovor sem prisla v kavbojkah, nenalicena in polna mladostniske sproscenosti, nenarejenosti-skratka, taka kot sem. Verjetno sem zato dobila sluzbo. Sem pa zelo sporten tip; cel faks (tudi zaradi pomankanja denarja) vedno v kavbojkah, pozimi v puliju, poleti v majici, pa je slo. Nocem postati nakicena zenska, zategnjena v kostimih, polna pudra in ne vem se cesa. Ker se sploh ne znam oblect in nalicit mi bo verjetno moral nekdo svetovati, da bom izbrala take stvari, ki me ne bodo utesnjevale. Nekaj pozornosti moram dati tudi izgledu. Pozna katera kaksno stilistko in dobro kozmeticarko, da bi izbrala svoj stil in kozmetiko (koncno denar ne bo problem). Sem se ze trudila, pa imam tako postavo, da vedno takoj obupam (sem manjse postave, zelo ozka v pasu, imam siroke rame in bolj misicaste noge). Nekdo me mora videti in mi svetovati. Hvala za komentarje. Cavci
Živjo,
lahko ostaneš kar pri pulijih, samo namesto kavbojk si omisli hlače v podobnih barvah, kot so puliji (ie. npr. rdečkast puli, bolj temno rdeče hlače). Če nočeš kostimov, v primeru mraza kako pašmino čez vrzi. Ni pa treba, da si naličena. Če želiš nasvete glede make-up-a, ti pa svetujem, da se kdaj v tujini v kaki večji drogeriji na kak counter z omiljeno znamko obrneš, npr. v Londonu v Liberty, Selfridges ipd., pa tudi v večjih Bootsih, se namestiš in te bodo naličili, ti povedali, kako, kaj ti pristoji ipd. Pa še opremila se boš lahko. Tam prav prežijo na take žrtve, pa še zastonj je (itak zapraviš celo premoženje za kozmetiko posledično pri njih).
Sicer pa se glede oblačenja pri kaki bodoči kolegici pozanimaj, ki ima tebi kolikor toliko všečen stil, kje se oblači,…
Ali pa predlagaj v podjetju, da vam plačajo/organizirajo kak Colour me beautiful tečaj pri Bredi Tesner, ki vam bo vse razložila. Saj so farmacevtska podjetja najbrž še zadnja, ki bi se jim to konec koncev zdelo dobičkonosno. Ker je tudi od predstavnika odvisno, sploh pri sedaj zamenljivih zdravilih, katero bo kdo predpisoval.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.