HELP
Zivjo .Imam namrec ze pretvorjen film iz avi oblike v dvd obliko in sicer sem to pretvoru z nerovision 2 .Zanima me sledece kako pretvort podnapise iz avi oblike ali kaksne druge v dvd obliko tako da bo stimalo.Ali obstaja kaksen program in ce se da to z nerotom vse naredit.Pa se neki prosu bi za malo obsirnejso razlago kako pretvort z programi.HVALA.
Ne z Nerotom to ne bo šlo.
Podnapisi pri dvdjih so bolj “komplicirani”, so zakodiraniv vob datoteko.
Kako točno to narediš ti sedaj težko povem, ker sem to počel davnega leta xxxx in se ne spomnem več niti ime programa niti točnega postopka. Sem pa istega leta to tudi že namalal tukaj na forum, tako da poskusi poiskat tule ali poišči po googlu, boš sigurno kaj našel.
Piši na lilitos@email.si, pa dobiš…
Podnapisi pri dvd-jih so, kot ti je že hmmm povedal, zakodirani v VOB datoteke. Pri dvd-jih podnapise rihtat pa ni tako enostavno kot pri divx-ih, ko jih lahko naknadno dosnameš na CD. Sploh pa, če nimaš s tem izkušenj.
Veš kaj? Najboljše bo, če nekoga, ki to obvlada prosiš, da ti to pokaže in po domače razloži. In kot pravi star pregovor: En pogled zaleže več, kot tisoč besed.
Lp, jst
Forum je zaprt za komentiranje.