Najdi forum

Help me!!!!

Dragi “stručkoti”, prosim za pomoč!
Na zaslon sem si spravila ikono z “deklico” in napisom SEX. Pojavlja se tudi v meniju “START”. Piše pa “PLEASE WAIT WHILE THE SOFTWARE IS INSTALED.” Kako naj se tega internetnega s….a znebim? Ne bi želela, da je to vidno drugim.
Prosim, prosim za pomoč.

Adware SE
SpyBot S&D

Pa bo verjetno OK.

Kaj pa če zadeve preprosto zbrišeš?

Če pa ne znam zbrisati. Sem “antitalent”za računalništvo. Lahko malo bolj natančneše navodilo dobim? Hvala, hvala, hvala vnaprej!
Namreč, ne vem, kaj naj naredim, pa je treba nujno zbrisati.

najprej poglej v Nadzorno ploščo – dodaj odstrani programe
če je tam ta reč – ampak dvoooomim.
Potem poskusi z desnim klikom na ikonico (na namizju ali v startu) in izberi Lastnosti in “najdi cilj” Tam, kamor te bo vrgel “najdi cilj” je tvoja deklica. Sedaj zdeletiraj (pobriši) vse kar je v tej mapi in tudi to mapo.
Pa tudi dvoooomim.

Ko končno ne bo nič delovalo, poskusi še tako, da v google vpišeš ime tega programa in “remove”. Mogoče pa kaj najde??

Ko boš skozi spustila še AdAware, Stinger, CWShreeder in Spyboot S&D in si namestila Antivir pa ponovno piši.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hja, z desno miško klikni na ikono deklice in izberi Delete.
Podi na Start, poišči deklico in zopet desno miško in Delete.

Reštartaj računalo in povej če je še tam.

Najbolje pa bo, da si namestiš enega izmed prej omenjenih programov ali najbolje kar oba in preveriš, če se na računalu morda ne nahaja še kakšna nesnaga.

Če ti pri programih še kaj ne bo jasno pa vprašaj.

Hvala, sem uredila!

Drugič pa si rajši kaj živega poišči namesto virtualnega ;-))))))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

jesenska, podeli z nami to skrivnost, kako ti je uspelo, da bomo prihodnjim rodovom vedeli svetovati
Hvala!

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close