Najdi forum

help GUNNAR

Gunči, spet te prosim za nasvet.

Pri računalniški miški se prižiga rdeča lučka. Mislila sem, da so fuč baterije, zato sem jih zamenjala. S popolnoma novimi.
Lučka se še kar prižiga. Saj miška dela….. Samo, kaj bi bilo lahko še narobe? Bo crknila?

Hvala ti za odgovor!

a si probala prtisnt na en majhen gumbek s svinčnikom k je nekje na spodnjem delu miške, da ti jo resetira?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ja sem. Šele zdaj, k si mi povedal.
A ga moram dolgo držat? Js sem ga ene pol minute, pa se lučka še kar prižiga.

Mamicu ji…………..

ponavad sam enkrat prtisneš, pa se resetira. kero miško pa maš?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Brezžično (če to kaj pomaga) Logitech.

Uff.

kaj pa če izštekaš port iz usbja pa vštekaš nazaj, pa še enkrat resetiraš miško na tist gumbek, drugač pa lahko da je z miško kej narobe, načeloma, če ti lučka utripa pa če miška dela še ni tragedija, pa mogoče če baterije ven vzameš pa mal spucaš kontakte, če bo kej boljš.

Vse sem nardila…………..klinc, se še pržiga.
Dokler dela je dobr.

Sam še neki. A jo je pametn ugasnt, ko jo dalj časa ne rabiš? Čez noč?
In če mi gre ta v franže, kok stane nova – približno?

Hvala ti . Js te mam rada in sm vesela, da si tuki! Ajd!

slabo ni nikol, če daš kdaj baterije ven če dalj časa ne rabiš, pa jih nafilaš preden jih daš nazaj. Drugač pa nova stane tm nekje okol 40, 50 eur, taka da je ok.

sovražim brezžično miško…sem jo kupila in jo imam zdaj v predalu…skoz je neki crkavala…pa motil me je k nima kabla in se mi je skoz zdelo da mi bo “ušla” :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close