Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HELLLLPPP

HELLLLPPP

Pol je pa s tabo nekaj narobe, al sem pa samo jaz mela take fante, da bi kar naprej …

ota mogoče ti nisi imela nobene resne veze……………………

Hehehe, a resno postane takrat ko sexaš sam še enkrat na teden?

Men se zgodi, da tudi 0x na teden. Sicer je res, da potem 3x na dan… vsak dan…

men se tud marskej zgodi, pa mi na pamet ne pade, da bi to delila s forumaši.

Ne ker če imaš ti fanta ali punco 10 let valda da ne boš sexsal vsak dan 3x kakor v začetku veze.

Pravilno Enax tukaj gor eni izvajajo svojo bujno domišljijo. Če nekdo vpraša za komentar je na prvem mestu varanje,pusti ga/jo itd. In opazila sem,ker včasih kaj preberem,da čim bolj zatrejo s svojim komentarjem srečnejši so. Pa ti nekomu sploh ne moreš dati komentarja,če ne poznaš obadva oziroma obeh strani. Pa kar pišejo vara te, goni se,pije ga itd. Noro se vidi da so sami dolgočasneži,ki preždijo večino za netom. Ne vem kdaj jim rata kaj od tega kar pišejo. (pogledaš včasih pa vidiš ob enih ob dveh dopoldan ali ponoči pišejo eni in isti ali zamenjajo nik.

Moje mnenje?!

Mislim, da je podatek, da ima pač manjši organ (ampak kvantiteta ni kvaliteta) pomemben ker mogoče pri njem ravno to vzbuja občutek, da te ne zadovolji dosti posebno če sedaj teži k temu, da bi naredil uspešno kariero…daj mu vedet da je bilo kakšen je njegov prijateljček sex z njim ugaja in da ga imaš rada. Problem ni v tebi in dejansko tudi ne v njem.
Daj mu vedet da si ga želis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pusa

Da se ti jih le da brat… 🙂

Hm, nemorem se spomnit kje sem te vprašal, če bi se dala dol s forumaši…?

moj tud noče…

nevemnakaterovprašanjesisplohodgovoru
ker
jazsemsamnapisaladaskomkdajzakajinkolikokratnebomnikoliobeslanataleplakat

Moj tud ne! 🙂 Za crknit! Lahko stranko ustanovimo.
Tko, da se mi je že škoda depilirat, na fitnes in na pilates hodit!

T

soncica napisal:

> Kaj je razlog da zeli moski seksat recimo enkrat na tri
> tedne…
Ojla! Ma odvečno energijo se da sproščat na različne načine, ne samo s sexom, veš. Pa tudi ljubezen se ne izkazuje samo s sexom… Pusti mu malo prostora, sej bo prišu, boš vidla.

Oprosti če te bom zdej prizadel ampak tvoj tip je feget to je 100% če boš ustrajala z njim boš vidla da te počas tud 1x na 3 tedne nebo pokavsu.Tko boš vedla da je peder.Zamenji tipa pa začni uživat …

ahaaaaaa,apatimenuseverjameš?

Moji kolegici je tudi bivši sadil rožice, da jo ima rad, da pa je pač preveč zaposlen (res je velikoo delal, ima privat delavnico, ljudi skos). No klub temu je imel čas za drugo. Vse do takrat ko ga je kolegica našla na njej. Od takrat se nista več videla, ne slišala. Trajalo je pa bojda tisto eno leto. In ker je dobil drugje, doma ni rabil. Verjetno bi imel v tem primeru celo občutek krivde da vara svojo sexi ”ljubico”.

jest sm pa vedno ZA(KER JE PRI NAS RAVNO OBRATNO) punce javite se pri meni,al pa se zmenmo s partnerji,pa bomo mal zamenjal,hahaha,:-))))))

3 x tedensko bi meni bilo preveč. In bi bila zadovoljna, da bi bilo samo tolikokrat. A sta šele na začetku veze ali kaj?

Ne trikrat tedensko – on bi enkrat na tri tedne, pa še to morda ne, če sem prav razumela.
lp

Ja, use. Za kaj spra šuješ? Zdej bošpa re ku, da tud ti sam mal na kladaš?

Ne, on misli skrajno resno! Poizkus!

Mal me je sram postal! 😉

Podvprašanje: a tebi bi bilo 3x tedensko preveč?

Ok, danes je prisel tip domov, sem ga mocno objela in zacutila zadevo spodaj. Kot da je prisel trd domov!!!!!!!! Pa se mal je zamudil…je reku da je nekaj pisal. Pa prisegel mi je pri bogu, da ima samo mene, ali mu lahko verjamem??? Ali se je meni samo zdelo da je vzburjen???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close