HELLLLPPP
Pravilno Enax tukaj gor eni izvajajo svojo bujno domišljijo. Če nekdo vpraša za komentar je na prvem mestu varanje,pusti ga/jo itd. In opazila sem,ker včasih kaj preberem,da čim bolj zatrejo s svojim komentarjem srečnejši so. Pa ti nekomu sploh ne moreš dati komentarja,če ne poznaš obadva oziroma obeh strani. Pa kar pišejo vara te, goni se,pije ga itd. Noro se vidi da so sami dolgočasneži,ki preždijo večino za netom. Ne vem kdaj jim rata kaj od tega kar pišejo. (pogledaš včasih pa vidiš ob enih ob dveh dopoldan ali ponoči pišejo eni in isti ali zamenjajo nik.
Moje mnenje?!
Mislim, da je podatek, da ima pač manjši organ (ampak kvantiteta ni kvaliteta) pomemben ker mogoče pri njem ravno to vzbuja občutek, da te ne zadovolji dosti posebno če sedaj teži k temu, da bi naredil uspešno kariero…daj mu vedet da je bilo kakšen je njegov prijateljček sex z njim ugaja in da ga imaš rada. Problem ni v tebi in dejansko tudi ne v njem.
Daj mu vedet da si ga želis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pusa
Moji kolegici je tudi bivši sadil rožice, da jo ima rad, da pa je pač preveč zaposlen (res je velikoo delal, ima privat delavnico, ljudi skos). No klub temu je imel čas za drugo. Vse do takrat ko ga je kolegica našla na njej. Od takrat se nista več videla, ne slišala. Trajalo je pa bojda tisto eno leto. In ker je dobil drugje, doma ni rabil. Verjetno bi imel v tem primeru celo občutek krivde da vara svojo sexi ”ljubico”.
Forum je zaprt za komentiranje.