Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HELLLLPPP

HELLLLPPP

PROSIM ZA NASVET, sem v veliki krizi.

Kaj je razlog da zeli moski seksat recimo enkrat na tri tedne…da mu je to dovolj in za povrh naj se povem da je star 30, z veliko zeljo nardit kariero, ki mu zdaj se ni nekam uspevalo, pa seveda da ima deklco, simpaticno, zaposleno, seksi,…
Kaj je lahko vzrok? Je to normalno za 30letnika…enkrat na tri tedne, pa se to ce se slucajn spomni. Aja, pa malo manjsi organ ima…ne vem ce to kaj steje, prizenskah ne, mogoce pri moskemu..Kaj bi lahko bil vzrok????

Ugibam…v partnerki?

Kaj v partnerki?? Res da sva skupaj 6 let, ampak zadnje case je res kriza, jaz ga skoz rajcam, on pa…pa ne ze spet…je reku da prevec pritiskam nanj, ja kaj pa naj, pocutim se ko da sem 90 let stara. Kak je monzo da mu enostavno NI??!! se me je res navelical???????Sem ga vprasala, ce sem jaz kriva, on pa da ne pa da me ma rad, ???!!

Ne morm vedno vsega ugant.

AJD moski, pomagajte mi, kako ga naj privabim v posteljo, ne morem verjet, vceraj sem se mu hotela spustit “nizje” in ga oralno obdelat, pa ni zelel, jaooooooo, ko pa recem ce ga ne privlacim, pa mi s solzami v oceh pravi kako rad me ima, pa da ga privlacim, jaz mislimd a mu je dolgcas, pa ne vem kaj nardit…KAJ NAJ NAREDIM

Ne verjmemi moškim solzam…

Jazd tud vse svoje probleme kr na netu najrajš rešim.

Celo par dni nazaj je izjavil, da je on kao ze najdu svojo sanjsko zensko…mene kao, kaj si naj pol mislim???? Je pa res da je v postelji bolj “storast” in ce dozivim orgazem je bolj tak tak, loterija, a ga al pa ne, ker pac mu prehitro pride. Kaj pa vem, ampak da ga moram skoraj prosit za seks…aaa

Še noben se ni zjoku, da mu ne bi blo treba sexat z mano.

Hehehe! 🙂

A voham samohvalo?

Je nekaj variant:

a) je zmahan
b) je naveličan
c) ima drugo
d) je človek, ki uživa v monotoniji
e) je človek, ki si želi v življenju čim manj naprezati
f) se počuti kot, da bi že več let isto knjigo bral

Osebno pa mislim, da se ne zaveda dobro, da ima vsak dan možnost dobrega fuka! Ko bo brez, si bo verjetno rekel, da že celo večnost (3 tedne) ni… 🙂

Hehe, kren jaz mislim da sta tisti dve zadnji varianti…monotonost, itd…ma sej ga ne mislim pustit, sam jaz bi vecccccccccccccccccccccc

Čudno , čudno … jaz 3 krat na teden in ne obratno … veliko razlogov je možno … psihičnost , naveličanost , lenost , tvoja tečnoba , morda ima drugo itd .. ena najboljša varianta da ga povabiš na večerjo in se lepo pogovorita ono in drugo … tam boš vse zvedela a se ti ne zdi …

Pusti ga kak teden ali dva na miru. Ne rajcaj ga, ne sili v njega, mogoče ga bo začelo kaj s(k)rbet okrog tiča. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A veš kaj, pa klinc pa utrujenost! Enkrat, ko bo sedel, se postavi pred njega, sleči hlačke in mu jo nastavi pred nos! Ej, če bo pa še takrat jamral, da je utrujen, potem pa človek rabi ali psihiatra ali pa pokliči mene, da vidim, če ni mogoče napaka na tebi… 😉

mogoče pa je biseksualen in se spolno bolj angažira pri kakšnem moškem, ki ga privlači

Hvala za spodbudne nasvete, ampak enkrat mi je priznal, da se je za zajebancijo lizal z moskim, ampak baje je to bla zajebancija, jaz sem toolk odprta za to, on pa tak zadrt, ampak saj ko vidi moje joske (so malce vecje..kao), se mu ze smeji in me zacne slatat, ampak ko je to tok poredko, zdi se mi kot da se mu ne ljubi seksat, ampak res. On men pravi kak se mi samo za *** gre…mislim halooo??? 26 sem stara, ne 90. Ma ej ne razumem ga, najhuje je pa to, ker sem spoznala moskega ki je isto cuten kot jaz in je ful seksusalen tip in mene hudo privlaci. Ampak ne bi svojega nikol prevarala, sam zelim si da bi se prebudil!!!!!!!!!!!

HAHHA , sem hotla napisat ***…uno besedo grdo, pa so se kar zvezdice nardil haha

Zame to ni normalno, kot pa si napisala, bi bil lahko vzrok tud in predvsem delovno mesto. Jaz potrebujem vsaj 5 x na teden, drugač sm siten.
Dejanski vzrok boš morala pač poiskati sama

Kakšna znamenja pa sta? Nekateri rabijo več, drugi manj, kaj hočemo. Ali pa eden prej, drugi kasneje. Tole ni najbolj idealno. Lahko pa bi bilo še slabše.

Sončnica kot,da bi jaz to napisala ko sem brala tvoje vprašanje:)) Tudi jaz imam iste “probleme”. Fant res čez teden dela ampak no midva enkrat na teden. Sva tvojih let približno: (27 26))Tudi mojemu fantu vsi govorijo ko me spoznajo kako imaš simaptično luštno sexsi žensko kje si jo dobil itd… Tudi on pravi madonca saj te vsi fantje gledajo.Ga vprašam povej če imaš drugo(ker bolj malo sexsava),da ne bova obadva trpela za brez zveze in pravi od kar sva skupaj te nisem prevaral in te tudi ne bi itd. Vprašam kaj pa sex on pravi razumi zmatran sem po kosilu tudi spijem vino potem pa nič ne morem…….. Groza jaz bi pa tako,ker ljubim sex. Saj ko sexsava vse probava kar je možno ampak enkrat na teden mi je pa premalo……….Drugače ga imam rada samo ne vem kaj ?????

Hej, tako kot morajo ženske biti spočite za seks, moramo biti za seks spočiti tudi moški!

Ampak dam roko v ogenj, da je fant potreben ravno takrat, ko tebe ni zraven! Vprašaj ga malo o tem in se kako organizirajta, da bosta ravno takrat zraven. Seks ravno ni neka stvar, ki bi jo planirali v naprej!

Punce, fant pri teh letih, bi večkrat na dan, ne pa enkrat na teden. Zasigurno se “porihta” že drugje z drugo ali drugim. Ne slepite se.

Ota, kako si lahko tako sigurn(a)? Nismo si tako enaki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close