Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Helena

Helena

A da lahko kdo sliko gor, prej in potem…ker meni se sploh ne zdi tako spremenjena.

očitno rabiš očala

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

ja res je vsa nekam zmaknena, plastiki so jo neki nategval, pa sam zategnilllll……….

joj kritizerji, dejte svoje fotke gor prosim – sigurno sami lepi, pametni in bogati tle :))

kaj vas briga kaj kdo sam s sabo počne…..in še za svoj denar povrhu

Jaz osebno ne poslušam Helene, ker me pač ne pritegne. Ampak to še ne pomeni, da je slaba pevka. Če primerjamo njo in še kup drugih naših pevk lahko rečem le to: uspešnost pevke se kaže v tem koliko poslušalcev ima. Meni Helena ne sede pa tudi recimo Gotarjeva tudi ne, ampak moram pa vseeno priznati, da imata dober glas.
Tako vam je zoprna in oh in sploh, ampak, ne vem, ali imate na TV le en program? Nimate daljinca in tipk za drug kanal?

Sicer pa je Aleksandra prav napisala.

jah sej jes je tut ne poslušam ,razen če kr tko not pade, sm bil pa glih pr kolegici, kjer so neki časa gledal ta koncert (pol pa preklopl) pa sm upazu, kok je zategnena, no tud drugi (vsi) so to opazil, men je pač bolš ženska, ki se normalno postara in za tem stoji in je ohranjena taka kot je….ne pa kr neki zategnena, da se še smejat ne more normalno in z veseljem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close