Helena
obstajajo še hujše stvari, npr. da ne rabiš ogledala in v drugi osebi vidiš sebe, npr. zvezdnik, k vid kopijo sebe v obliki oboževalca/oboževalke…
Jest bi če bi prišla spod noža in tolk plačala, bila 100 x boljša mačka od nje. Na kaj naj bom folž : na umetno faco, na konjske zobe, na Zamana ki ga mora….., ma dej no. Evo čista vaška pevačica. Če moram izbirat imam raje kafansku bolju : Cecu. Sej bo prišla tud vam v vas pet, ne se bat, ko bo zmanjkala para. Pa jo boš lohk pobožala po silikonu. Zakaj bi dale mir, a ona ga nam da, da se napopa na prvi program tv slo – ki ga jaz plačujem. Zato lahko jaz kritiziram program in that’s is shit !
men je to hecen, da se eden toliko spremeni.
Razumem, da se spremeni stil petja
stil oblačenja, spreminja se tudi mišljenje, razumem, da si daš joške povešat/pomanjšat. Nos naravnat, ampak da dejansko spremeniš poteze na obrazu, tega pa ne! Ona je pa totalno spremenjena. Cel obraz je drugačen, čez leta bo kot MM iz rtv.
Pol greš pa mimo ogledala in se ustrašiš, da imaš tujca v hiši, ha, ha, ha.
Dej si še skalp dol – drugega ne preostane če tako idealiziraš eno tako, ki napolni stožice in pripelje dunajske dečke. Kdor ima denar pripelje vse, kaj je mogoče ves zbor tle, ali je bilo premalo keša. To je en mali delček dečkov, če misliš da so vsi, se motiš. Malo para, malo dečkov, kmetov za napolniti stožice je pa itak v Lj. dovolj ! Da gledajo joške, pa Mornarčka pa, hahahaha. Ma mejte si jo z vso svojo konjsko opremo.
Jaz sem jo gledala 3 min ko se je matrala z Abbo. Najbrž pa “ja” že ve kolk stane konjska oprema, ki si jo je kupila. Ni vse v denarju, nekaj je pa tudi v tem da ležim na kavču in gledam Jeklene magnolije, ki v slo glede na vas ne bi bile posnete nikoli. Ker je baba babi vrag. Ve pa se kr matrajte s Heleno, jutri pa po konjsko opremo, da vas vaš stari lahko zvečer zajaha, hahahah. Staro kljuse vedno več brca s starimi kopiti – in posledično več praši. Lipicanci so elegantni. Stara kljuseta pa so za v pokoj, edino če jim zmanjka denarja za novo dozo botoxa.
Mene pa nekaj zanima: zakaj nekatere takoj napišete, da so tiste, ki jim pač neka javna osebnost ne sede, le tej folž? Vsak ima svoj okus, pa če se nekdo kaže po TV, ima čisto vsak pravico komentirati njegov izgled, petje oziroma karkoli že počne. Meni osebno ona ni všeč, niti mi nikoli ni bila, zato tudi ne vem kako zdaj zgleda, niti je nisem včeraj gledala, če bi pa jo, bi pa najbrž komentirala, po vsej verjetnosti, da mi ni všeč, ker mi pač še nikoli ni bila (pa dunajski dečki tud ne). Pa to ni nobena folžija:).
Njeno petje in glasba mi nikoli ni bilo všeč, ker imam stalno občutek, da se pači (no, saj v bistvu se, ko take šobe dela z usti in “sunča zube”).
Za pogledat je pa v zadnjih letih res postala grozljivo neprepoznavna in zategnjena v ksiht. Razumem, da si človek da popravit nos ali zobe, ampak tole je pa tu mač.
Sem prej tudi sama čisto slučajno gledala na slo. In sem si rekla, da je čisto spremenjena. Kar je res.
Res pa je tudi, da je nikoli nisem poslušala in mi nikoli ni bila všeč. To pa je vse.
Če je pa nekomu všeč in jo rad posluša pa je seveda prav. Vsak pevec ali pevka ima svoje oboževalce in tudi ona jih ima. Zato jaz njenem petju ne bom komentirala niti o tem koliko zasluži in koliko denarja ima.
Ampak spremenjena je pa res.
Forum je zaprt za komentiranje.