Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Hekerji so na PopTv ukradli podatke od mojega otroka

Hekerji so na PopTv ukradli podatke od mojega otroka

Oto voščilnica. Obvestilo smo dobili včeraj. Ukradli so jih v okviru velikega hekerskega napada na Poptv. Pop tv je to predal policiji. Otrokovih podatkov ni zaenkrat na hekerskih omrežjih. Poptv sem posredovala otrokovo sliko, ime, priimek, datum rojstva, moje ime, email. Kaj lahko pomeni to za otrokovo prihodnost? Razen to, da ne zaupam več spletu, kaj lahko še naredim? Bi moral Pop odgovarjati za to?

Imamo vse podatke o tvojem otroku, tudi njegov DNK. Ko bo kdo iz naše rase potreboval presaditev organa, bo tvoj otrok izginil.

Odgovor na objavo uporabnika
Ewige Reptil, 25.02.2022 ob 18:25

Imamo vse podatke o tvojem otroku, tudi njegov DNK. Ko bo kdo iz naše rase potreboval presaditev organa, bo tvoj otrok izginil.

Budala.

Kaj naj bi pa počeli hekerji z otrokovo sliko in rojstnimi podatki? To ima lahko vsak sosed. Pop tv odgovarjal? Torej razmišljaš v smeri tožbe.

V roku par let bo otrok itak sam vse to in še več dal na flekbuk/instagram/wacap/tiktok/čingčong oziroma katerikoli že mass-surveillance sistem bo takrat IN.

. .1960 GIF - Find on GIFER

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close