Hej,Vesna!
Draga Babi!
A ves, da sem zadnjic rekla mozu, da bi te zelooo rada spoznala?! V zivo!
Ker si ze samo po odgovorih sodec ena krasna babica oz. sploh ena krasna zenska!
Ja, imas pa prav; tudi jaz sem tistega kova zenska, da bi bila rada perfektna pri kuhi, pospravljanju, prej v sluzbi in, seveda, zdaj kot mati.
A bolj kot sem mi porodniska izteka-ravno danes je tamalcek star 9 mesecev, bolj ugotavljam, da je, kot si ze sama napisala, vse ostalo postranskega pomena. Ja, tudi kuhala bom se in mogoce bom enkrat vsaj priblizno tako dobra kuharica, kot si ti.
Do takrat pa se bom ukvarjala s tamalim in brala, no, vsaj to, haha, kaksne slastne zadeve pripravljas in nam predvsem svetujes, draga Babi.
Vedi, da sem vsakega tvojega oglasanja zeloooo vesela in vse, kar napises, rada preberem, pa ceprav tega ne kuham kasneje. Si pa zapomnim za kdaj kasneje.
Skratka, Babi, vesela bom, ce nam bos se vnaprej tako super svetovala!
Saj ves, od nas samih je potem odvisno, kako kaj napravimo, glavno, kar steje, je tvoj namen. In ta je vedno na mestu. Najboljsem.
En vesel objem in poljubcek od naju obeh, tebi in vnukcu!
In ne bodi prevec zalostna; ko ga ne bos imela ob sebi, se spomni na vse prelepe trenutke z njim, pa bo vsaj malo lazje. Upam.
Soncen pozdravcek, Vesna in njen cebljajoci tamalcek
Forum je zaprt za komentiranje.