hejj, Matjazko
Hudič se pojavi ravno takrat, ko ga najmanj rabite, evo sem že tu, da skalim malo M/Ž vode, sploh na ženska povabila trznem refleksno v nekaj minutah. 🙂 45+, kaj to fantek, ujet v ženskem forumskem telesu? :), ma super leta, nadalje si bova samo po ZS dopisovala, da ne bodo radovedne oči zasledovale in spremljale najinih klepetov o razliti vroči kavi, iz katere se kadi ob današnjem deževnem in hladnem dnevu.
Tako te večina vidi, ja :)[/quote]
Ne vidiš, da sem mucek po avatarju, mijauu, mijauuu, brrrrrrr, me malo požgečkaš po trebuščku, čakaj, da dam vse štiri od sebe, ja, ročno tukaj, mmmm, paše… 😀 Ti imaš nabrušene krempljčke, bi kar naredila kirurški poseg na meni z nohti namesto žgečkanja…, saj bom rekel eni, ki je bolj nežna in zna, kako pa kaj z mačkoni… :)))
Ko si tip prek foruma sam sebi laska pod neprijavljenimi niki, potem veš kolko je ura…. včasih so se tipi lagali o podrtih pičkah (in se še) matjazko je še nivo nižje
Čestitke!
Matkič ima 25let, neobrezanega tiča, samo 2x rabljen. Trmoglav sinček mamkič, tko pravijo ekspertke tukaj.
Zase je prepričan da je the mega cock. ALPHA, da zjutri ščije testestoron namesto urina.
No jst mislim da je 30% alpha, 70% beta, dost bol k povprečje seveda. Trmoglavost se dostrat napačno odčita kot možatost 🙂
FANT fant fantastično
Zmotla si se praktično vse razen glede neobrezanega tiča 🙂
Uživaj dalje v zablodi! 🙂 Pa ne misli preveč ti škodi, konkretno!
Matjaž res ne, matjazko pa, al pa njegov beta feg prijatelj :)[/quote]
Matkič, tele anonimne poste piše ena oseba, moški. Mimogrede. če še ti do sedaj ni potegnilo. ;)[/quote]
Po možnosti isti, ki Matkiču piše, da je car. Toliko o beta feg prijateljih.
Ja saj vem da jih, tvoji prijatelji 🙂 No prijatelj, tale se te je usmilo pa se druži s tabo da dobi feeling da je boljši od nekoga…. patetični primerki pač
Matkič, tele anonimne poste piše ena oseba, moški. Mimogrede. če še ti do sedaj ni potegnilo. ;)[/quote]
Po možnosti isti, ki Matkiču piše, da je car. Toliko o beta feg prijateljih.[/quote]
A na to namigujete za matkiča ? https://www.youtube.com/watch?v=0-plPj9LGu8
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.hayatnesesi.com/wp-content/uploads/2014/03/kalamar02.jpg[/img]