Najdi forum

hej

Rabim pomoč!

Povej kaj te teži?

LP Lija

Evo… Z bivšim spet neki mutim. Pred leti sva hodila, bla je pač najstniška ljubezen. Zdaj sva se spet zbližala. Skupi preživiva kr neki svojga časa. Bla sva skupi na morju… Tko, fino nama je. Rad me ma, jst tut njega. Ampak vse se razblini ko pride do seksa. Postane tak eogist, da ga ne prepoznam. Vedno misli samo na svoje užitke in ko njemu pride je vsega konec. To ne pelje nikamor. To sem mu že tut povedala, ampak ni nič boljše. Ne vem kaj naj. Za higieno redno skrbim, privlačiva se… Res ne vem, kaj je narobe z njim? Ali pač z mano? Maš kakšen nasvet zame? Hvala in lp

Joj, to se mi ne zdi v redu. Če je že zdaj tak, mislim da je nesmiselno pričakovati, da se bo poboljšal.
A pa je bil to tudi prvič vzrok, da sta šla narazen?

Ne, prvič sva bla oba premlada, nisva se še znorela, mogoče se še zdej nisva sej ne vem… On se je takrat ne sprdnil in mu ni blo več to to. Sej skupi sva bla samo 3 mesce. Morm povedat da je bil moja prva ljubezen. In edina do zdaj. Rada ga mam, čeprov me je takrat prizadel. Opraviču se mi je za tist, zdej se bolš štekava. Sej pravm sam seks pa…

Če pa je bila prva ljubezen, ti pa sploh priporočam novega (spolnega) partnerja.
Kaj pa on pravi na to?
Ali se mu zdi normalno?

On pravi da se mu ne da. Vem da je ful velikrat zmatran zarad svojih treningov in dela ampak vseen se mi zdi da je to največkrat samo izgovor. Čeprav ni nikol jezen če sem jst utrujena in se mi ne da.

in ti mu kar dovoliš, da masturbira s tabo

špelca špelca…ne si tega dovolit.js sm bla ista.bil mi je prvi fant,prva ljubezen,bla sem mlada,pa sem mu verjela vse kar mi je govoril.mela sva se rada,ampak je bil grozn egoist pri sexu.ni me znam vzburit,ni se mu dalo,sam da ga je nekam vtaknu koncal in adios.pa sm misla,da je to to,nism uzivala v sexu,bla depresivna,jezna nanj,itd.Sva se razsla,pa sem par let kasneje spoznala fanta,ki mi bo kmalu moz,pa je situacija cisto drugacna.Za sex si vzame cas,vzame si cas zame,zna me vzburit ze preko pogovora,ni samo golo nabijanje par minut potem pa konec.Vcasih traja par ur vse skupaj.Verjemi,da si tega ne zasluzis,sploh pa ce si mu to ze omenila pa ni nc boljse.Vzami si cas zase,cez cas bo pa prsu mimo fantic,ki bo pravi zate.Pa lep pozdrav!

Maicha, sem sla skozi tvoje izkusnje in sem trentno v podobnem kot ti. 100 % se strinjam, moski, ki zenske ne ljubi, si ne bo vzel nekaj ur in jo ljubil, brez tega pa zenska ne spozna prave spolne ljubezni. Da se bo pa se kaksen egoist na meni spraznil v nekaj minutah, ne, tak se pa se ni rodil. In potem naj bi takemu se stregla celo zivljenje in kuhala, prala. Saj sem ja zenska, ponosna in se zavedam svoje cene. Bravo Maichi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close