Hej, Vladka!
Sem morala zvedeti na sosednjem forumu, da si praznovala RD in se sestro dvojcico imas.
Iskrene cestitke in vse naj naj! Predstavljam si, koliko rocic in rok te je objelo in koliko poljubckov si dobila.
Ampak tvoj oci je pravocasno poskrbel za duplikat, ce mu bo katera od hcerk pobrisala dalec v svet! :)))
Topel pozdravcek iz domovine Babi
Babi, hvala za čestitke!
Sicer pa tudi tule nisem zamolčala, da praznujem z med.over.net-om na isti dan.
Ja, “duplikat” pa res imam :o)
Pozdravček!
Vladka, ki že 3 dni “pakira”, pa ima še vedno vse razmetano :o(
Vladka, še ena Dolenjka ti želi VSE TANARTABOLJŠE!!!
Če ti ni jasno, kaj bi to bilo, ti bova s sončkom rumenim to povsem zastonj prevedli v kaj bolj razumljivega:-))))
A joj, spet bom kregana, nekdo bo rekel, da prevajanje in kuha nimata nič skupnega,… Punce, uganete kdo? Za pravilen odgovor dobite – hm, še 10 x 4 leta druženja na Prehrani. Dobra nagrada, kajne?
Skratka, vesela sem za ta naš babji plac. Koliko fejst ljudi sem spoznala!
Vladka, na tvoje zdravje se bo danes zvrnil en hladen pir. Pa tudi za konec šolskega leta. Otroke smo pospremili na počitnice. Vse se je končalo kot se mora.
A, bluzim. Pa nisem še pira spila. Kaj še bo:-)))
Vsem želim lep vikend, pa če bo sonce ali pa ne. Tako ali tako ga imate dovolj znotraj. Saj to vendar šteje, kajne?
deka
Hvala za čestitke tudi vama, Dolenjki :o)
Ja, jaz bom verjetno kar imela malo “abstinenčne” krize do septembra… morda pa vas sem in tja vseeno pozdravim v tem času… se bom že prerinila do interneta pri kakšni sestri :o)
Zdaj pa je treba spat, jutri bo dooolga noč… okoli pol 1-ih na letališču, 3.30 vzlet, po izkušnjah bomo zamujali… Na Brniku pa vam je menda še radar “crknil” :o(
Lahko noč, poslovim se pa jutri :o)
Vladka
Hej nič bat, radar na Brniku bojda crkuje redno, po moje so že tako zverzirani da vas bodo kar “na roke” dol spustil ;-)). Ziher nam bodo spet Avstrijci kožo rešval (al kdo že?).
Vladka, kar se mene tiče te bom pa pogrešala tukaj.
Deka – sem ravno včeraj razmišljala da si verjetno zasedena s koncem šole, zdaj si pa le privošči malo možgane na off (če nimaš čivave za na stražo, ti jaz posodim mojo psičko ;-)) ).
…smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži….
(ta teden sicer ni bilo ležanja na plaži, so pa bili možgani na off, in kako to paaaššššeeee ;-)) ). sončen pozdravčič – pri nas bo huda nevihta, piha okoli vogalov da je veselje.
Eliza in “sonček”, hvala še enkrat za pozdrave…
Čeprav je danes tu na forumu grozno zatišje, naj bo, ker sem že obljubila… zdaj se zares poslavljam do septembra, ko bom spet malo več tu gor…
Ravnokar pečem še narastek za večerjo, potem pa damo otroke spat za cca. 3 ure in ob polnoči od doma. Noč bo dolga… upam, da mirna :o)
5,5 ur do Prage in potem še 1,5 ure… upam, da bo jutri pri vas kaj topleje, saj prihajamo s 47-ih °C.
Me že zebe, ko le pomislim na vaši 15, brrr….
Še enkrat pozdravček in vse lepo čez poletje !
Vladka
Hej!
Zadnje novice z obale( dozivete).
Krasno jutro, morje v uzitek, ce odstejem tisto grozno sluz, ki se vlece po celem zalivu, da o Izoli ne govorim.Koprski obali prizaneslo. Ob 12h crni grozeci oblaki, cez nekaj minut strasno neurje- balkon opustosen. Sosedom, ki so pustili odprt veeeelik soncnik – vse potrgalo in raznasalo.
Sluzast madez se siri. Spominja na film Zadnja obala( po atomski bombi).
Jutri bo krasen soncen dan!!! Lp Babi
Forum je zaprt za komentiranje.