Hej, Vladka! Dobro jutro v novem letu
Hvala za voscilce. Sem ti ze vceraj poslala in danes spet, pa mi vedno pokaze, da naslov ni pravi. Sem direktno odgovorila na tvoj mail.
Ker ” posta” nagaja, preberi tu.
Da bi vam dnevi v tujini cimhitreje in cimlepse minevali;
da bi prihranili veliko ” d’narcev” za novi domek v domovini;
zdravja, veselja in srece zvrhan kos!!! zeli Babi
Živjo, Babi, nisem Vladka, zato pa ti in vsem ostalim nezaspancem pošiljam en leden poljubček v prvo jutro 2005! Naj vam bo lepo, naj se vam uresničijo vse želje, nekaj pa jih le prihranite za 2006, da se bo še takrat kaj dogajalo!
Zdaj grem pa spat! (no, saj sem že 2 uri, ampak je bilo treba zdaj viteza porihtat, dat gor risanke – oh, sem nevzgojna mati 🙂 – dat zajtrk (kako lahko je, če smo jedli do polnoči 🙂 … in zdaj grem pa res v mižale :))))
Vladka, naj se ti kljub razdalji od tvoje domovine, srce napolni z željami iz nje! TUdi od mene pozdravček!
T.
Babi, hvala za vse lepe želje, kaj bi bilo pa narobe s pošto, mi pa res ni jasno. Zdaj sva z možem preizkusila, pa vse deluje, kot mora.
Sicer pa imamo danes čudovit dan, po dolgem času popolnoma brezvetrn, seveda pa nas greje tudi sonce, imeli smo okoli 25°C… zato smo prvi letošnji dan izkoristili za obisk ZOO-ja. Me kar mika, da bi šla še malo ven, a so tudi otroci precej utrujeni…
Hvala za želje tudi vama Tinkara in Maja ter lep dan vsem!
Vladka
Forum je zaprt za komentiranje.