Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika hej, primož, vpr. zate

hej, primož, vpr. zate

Živjo, Primož!

Veš, kaj me zanima: glede na to, da je tale forum res tako živ, in so vsi tu gor tako krasni, se mi je utrnila ideja: glede na to, da pišem za Anjo, bi napravila o petkovem srečanju fotoreportažo.

Se mi zdi, da je vse skupaj tako zelo pohvalno, da mora o tem izvedeti vsa Slovenija!!! Hahha!

No, brez haha, čisto zares!

Kaj praviš o tem, bi imel kaj proti, če pridem – poleg s tamalim (morda samo za nekaj časa) in z možem in s slaščicami, haha – še s fotografom, da vse to ovekovečiva?

Zadeva ful paše v Anjo, ker je to revija s tisočerimi nasveti, ogromno tudi kuharije, torej…

Se veselim tvojega odgovora!

Pozdravček, vesna

Vesna,

seveda je ideja super, vendar sem nekako obljubil uporabnikom in seveda Babi, da ne bo medijev, vse kar bo dokumentirano bo za lastni arhiv, da pripravimo reportažo v besedi in sliki, vsaka slika bo tako odobrena iz strani uporabnikov srečanja.

seveda lahko pišete o dogodku in ste prisotni, samo slike, no ja jaz bom slikal, in če se bodo udeleženci strinjali, da se pojavijo v Anji, potem lahko odstopim tudi slike, pa še kakšen recept se bo napisal s priloženo sliko.

kot sem rekel, to je začetek in srečanj bo še veliko, tudi jaz si nisem mislil,d a bo tak odziv, ne bi pa rad izkoristil obiskovalcev srečanja za promoviranje, seveda meni ni nič narobe, če se dela reklama, samo ne tokrat in ne na račun udeležencev srečanja, razen če se oni strinjajo, ampak bo potrebno vprašati njih.

Za celo Slovenijo pa lahko za začetek predstavmo, kaj sploh je med.over.net in kotiček prehrana z čudovitimi osebami, in da bo na koncu imelaše revija kaj od tega, pa bomo posodili kakšen recept s sliko, da bodo deležni najboljše kuhinje tudi tisti, ki nimajo interneta.

Vesna, mislim,d a se da vse pogovoriti, kajti tako mirno in lepo kot to poteka tukaj gor, težko najdeš, za začetek pa imejmo eno lepo prijetno in produktivno srečanje in iz naših pogovorov se bo izcimila še marsikatera ideja, če bo pa res vse tako joh in sploh, potem bom pa tudi slike srečanja posodil, seveda kot izbran arhiv 🙂

več kaj in kako, pa naj povedo kar udeleženci, se strinjajo ali….?

Naj povem, da sem tudi jaz kar malo ponosen – važen, kovidim kako se vse skupaj odvija, pripravljeno je vse in samo še srečanje čakamo, no ja mene še kar veliko dela čaka, še posebej sedaj ko sem videl, koliko ene robe gremo nabavit. To bodo specialitete, ki pa seveda do dneva srečanja ostanejo skrivnost.

Vesna, lepo vabljena in zagotovo se bomo vse zmenili.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se čisto strinjam z vsem, torej za zdaj še nič, potem pa počasi, in zagotovo, a ne?

Se zelooo veselim srečanja!

Aja, še to: kdaj naj bi bili tam? raje ob 16h ali 17h?

Pozdravček, Vesna

Ob 16h,

vesna, drugače pa ne me narobe razumet, seveda smo za članek, reportažo in ostalo možno reklamo, slike bomo tudi priskrbeli, samo da se strinjajo udeleženci na sliki, da se lahko objavijo, zato pa bom jaz slikal, da ne bi bili potem razočarani, saj veš kakšne slike lahko ven pridejo, pa ne bi bilo ravno prijetno, da bi bil kdorkoli od te družbe razočaran na tem dejanjem.

torej, material bo, samo s to razliko, da bo izbran in potrjen.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hojla!

Tudi jaz imam vprašanje Primož!

Moja slabost je fotografski spomin (ki ga nimam) oz. po domače povedano moram večkrat videti obraz, da si ga zapomnim. Kaj šele imena! Veliko nas bo, veliko novih obrazov in polno imen. Tebe pa babi pa še kakšnega se ne bo težko zapomniti, kaj pa ostale? Mi bo nerodno spraševat “Kako praviš da ti je ime?” vsakih 5 minut.

Ali si na to kaj pomislil? Da bi mogoče imeli nalepke oz. listke z imeni, kajti tablice bomo bolj težko držali. 🙂 Mogoče se bo komu zdelo smešno, toda marsikomu bo s tem komuniciranje olajšano. Vključno z menoj na čelu! 🙂

No to je bil sam predlog. Če vam pač ne bo všeč boste obsojeni na moj večni “Kako ti je ime?” ! :))

Pa lep pozdravček

Petra

Bacek, dobra ideja, ampak mi bomo bolj domači, bomo pa 30 x vprašali, kako je že tebi ime in se globoko začudili in sladko nasmejali, pa bo. :)))

primož

mogoče pa bo kaj iz tvoje ideje 🙂

primož

Bacek, naj te potolažim, da nisi edina s takim problemom… tudi jaz hitro kaj pomešam 🙂 Si bova pa “švinglce” (=plonk listke) podajali ppod mizo ;)) Čeprav… takrat bi šele nastala zmeda 🙂

LP

Smo že tri. S parčkanjem katero ime “paše” h kateremu obrazu imam težave tudi jaz. LP Daša

Hojla!

Sem kar malo potolažena, ko vidim, da nisem edina! :))
to bo enga čudenja in smejanja!

Petra

Ma ženske, ne takoj predalčkat. Ali ni vseeno če si ne bomo takoj zapominili imena. V glavnem, jaz poznam Primoža, sem ga videla na sliki v Oni, skoraj sigurna sem da bo Babi prepoznavna, če ne takoj na začetku, pa ko bo zavihtela svoj meč – kuhalnico oziroma valjar. Vesno bomo tudi prepoznali saj bo imela kakšen blokec in svinčnik v roki, pa kakšno veliko torbo z vso svojo šaro v njej, ki jo potrebuje ko je na terenu. Še prej pa nas bo šarmiral njen sinček in ta boljš polovica. Ostale se pa bomo že spoznale, izdajalo nas bo narečje, pa bomo vsaj tako vedele od kje je katera.

lp

v oni! ono “ponavadi” prelistam!? da vsaj primoza “spoznam”!??? povej,kateri?? zopet “radovedna petra”!??:))) lp petra

Petra, klikni na Primožev nick – če se ni hecal, potem ima zravem maila in ostalih podatkov svojo sliko… Psssst, nisem jaz povedala :)))))))))))).

V Oni je bil intervju z njim že pred meseci, se res ne spomnim, niti približno kdaj. Naj bodo leta kriva glede tega. Vem pa, da sem takrat bolj prebirala forum Mladi in spolnost in jim svetovala naj pokukajo v revijo.

lp

klikni na moje ime in poglej sliko :-))) ne bo problema me zgrešit in se mi izogibat.

primož

Naredila! Da,to je Primoz! Zdaj vemo vsi.Lep pozdrav Babi

tako je-zdaj vemo vsi:)) lp petra

pa se nekaj…primoz!! mislis,da bo to srecanje res vsak measec!? imas ze “destinacijo” za drugic!??? lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close