Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hej, kakšen genialen otrok, kako se zmore samotestirat??

Hej, kakšen genialen otrok, kako se zmore samotestirat??

Odgovor na objavo uporabnika
in to bo…., 16.11.2021 ob 19:31

Me zanima, če si tale spretnež tudi rit sam obriše, pa v torbo po urniku pripravi.

Ja ta je star 7 let, ali razumete, da so v 1. razredu tudi otroci, ki bodo 31.12. tega leta dopolnili šele 6 let.

Vidi se, da je natreniran do nezavesti, so morali precejšnje št. testerjev porabit.

To je tako kot bi se učil plesti, kvačkati ali pa še bolj zahtevno ročno delo klekljati.

Vsi pa nimajo spretnosti in danostti, da stvari obvladajo v nulo.

168 MILIJONOV otrok dela v industriji, njivah, rudnikih, nekateri med njimi so stari samo 5 let. In ti jokaš zaradi testiranja s palčko v nos.

realno, 17.11.2021 ob 11:42

168 MILIJONOV otrok dela v industriji, njivah, rudnikih, nekateri med njimi so stari samo 5 let. In ti jokaš zaradi testiranja s palčko v nos.

Zemljani so preživeli črne koze in kugo, ti pa zaradi covida jokaš???

ne bi me čudilo, 16.11.2021 ob 16:03

Ne gre se za testiranje. Naši otroci se testirajo vsak teden sami in so prav tako 6,8 in 9.

Gre se zato, kje se bo to končalo.

točno tako, tudi mene to skrbi, komot se naj testirajo, ampak danes testiranje, drugo leto bodo imeli pa pouk samo cepljeni?! ali kaj? Zato pa znižujejo mejo že na 5 let, da bodo zajeli otroke, ki hodijo v šolo..

ki lo kla, 17.11.2021 ob 11:54

točno tako, tudi mene to skrbi, komot se naj testirajo, ampak danes testiranje, drugo leto bodo imeli pa pouk samo cepljeni?! ali kaj? Zato pa znižujejo mejo že na 5 let, da bodo zajeli otroke, ki hodijo v šolo..

Zakaj pa ne!

Res ste biseri , najbolje pocepit vse kar leze, pa tudi pse, mačke, konje….  Mogoče bomo pa potem sigurni?

Anonimno 9678, 17.11.2021 ob 12:41

Res ste biseri , najbolje pocepit vse kar leze, pa tudi pse, mačke, konje….  Mogoče bomo pa potem sigurni?

Saj so že. Pa vsaj eno dozo proti parazitom so tudi že dobili. Torej kar veselo v vrsto. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close