Hej, kakšen genialen otrok, kako se zmore samotestirat??
Madonca, genialc, tole je neverjetno, kako zmore…
https://siol.net/novice/slovenija/pediater-bas-ne-podcenjujmo-otrok-otroci-se-hitro-privadijo-566111
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo.
ne bi me čudilo, 16.11.2021 ob 16:03
Ne gre se za testiranje. Naši otroci se testirajo vsak teden sami in so prav tako 6,8 in 9.
Gre se zato, kje se bo to končalo.
Kje se bo pa končalo? A ne vidiš, da zdravstvo kolapsira in ne bo nobenih obravnav več, ker št. kovidarjev še kar raste in raste?? Ja, tudi otroci so prenašalci in prav je, da tako kot vsi ostali tudi oni opravljajo PcT pogoj. Imam dva v OŠ in mi je to kristalno jasno, njima pa tudi.
In če ni problem v testiranju, ker se baje testirate doma ves čas, v čem je potem problem, če se to seli v šole?
tako jeee, 16.11.2021 ob 16:12
Kje se bo pa končalo? A ne vidiš, da zdravstvo kolapsira in ne bo nobenih obravnav več, ker št. kovidarjev še kar raste in raste?? Ja, tudi otroci so prenašalci in prav je, da tako kot vsi ostali tudi oni opravljajo PcT pogoj. Imam dva v OŠ in mi je to kristalno jasno, njima pa tudi.
In če ni problem v testiranju, ker se baje testirate doma ves čas, v čem je potem problem, če se to seli v šole?
Ker se bo v šole preselilo tudi cepljenje.
Sedaj se bodo samo malo testirali.
Potem pa se bodo samo malo cepili.
Pride ekipa, postroji deco pred tablo, rokave gor in gasa.
Preden prileti starš po otroka ga že špiknejo.
tako jeee, 16.11.2021 ob 15:59
Madonca, genialc, tole je neverjetno, kako zmore…
https://siol.net/novice/slovenija/pediater-bas-ne-podcenjujmo-otrok-otroci-se-hitro-privadijo-566111
Fantka za ravnatelja. Poseka večino ravnateljev ljubljanskih osnovnih šol in še tisto Fani s srednje šole, ki si riti ne zna sama obrisati brez papirja z ministrstva.
Me zanima, če si tale spretnež tudi rit sam obriše, pa v torbo po urniku pripravi.
Ja ta je star 7 let, ali razumete, da so v 1. razredu tudi otroci, ki bodo 31.12. tega leta dopolnili šele 6 let.
Vidi se, da je natreniran do nezavesti, so morali precejšnje št. testerjev porabit.
To je tako kot bi se učil plesti, kvačkati ali pa še bolj zahtevno ročno delo klekljati.
Vsi pa nimajo spretnosti in danostti, da stvari obvladajo v nulo.
in to bo…., 16.11.2021 ob 19:31
Me zanima, če si tale spretnež tudi rit sam obriše, pa v torbo po urniku pripravi.
Ja ta je star 7 let, ali razumete, da so v 1. razredu tudi otroci, ki bodo 31.12. tega leta dopolnili šele 6 let.
Vidi se, da je natreniran do nezavesti, so morali precejšnje št. testerjev porabit.
To je tako kot bi se učil plesti, kvačkati ali pa še bolj zahtevno ročno delo klekljati.
Vsi pa nimajo spretnosti in danostti, da stvari obvladajo v nulo.
Hahaha, natreniran! Saj bi bil tvoj tudi po 6 testih, ki bi jih moral do zdaj opraviti. Ampak ker niste testirali, pojma nima. Otrokom je tole testiranje lahko navadna igra! Razen če imajo posebne potrebe. In ja, so otroci, ki so stari skoraj 6 let, nimajo še šest. In? Tole naučiš povprečnega štiriletnika v dveh tednih. Ob tem, da pa ima še nadzor in mu nekdo pove, kakšen je naslednji korak, pa sploh. A imate same butlje ali pa vam gre samo za to, da kontrirate.
No, no umirite se. Jaz sem svojo delovno dobo oddelala z otroki od 7. Mesecev leta 1985, pa vmes do 7 let/mala šola/ in verjemi, da imajo otroci različno rszvite spretnosti , znanja in sposobnosti.
Marsikateri otrok je danes finomotorično zelo nespreten. Morda je vaš genij, samo večina je povprečna.
Moj otrok je bil ob vstopu v šolo star pet let. Hipoton in blazno motorično nespreten. Verjemite, da ne bi dovolila, da si tisto dolgo palčko rine v nos, ker bi se sigurno poškodoval ali pa testa najmanj ne bi kvaliteto opravil. Sluznico moraš pobrisat tako, da te sili na solze (kakorkoli ne greš globoko) – sigurno bodo tisti najmlajši to delali sami sebi. In sigurno znajo odmerit 2 cm v nos.
To so petletniki!
hpšćjf, 16.11.2021 ob 21:10
Moj otrok je bil ob vstopu v šolo star pet let. Hipoton in blazno motorično nespreten. Verjemite, da ne bi dovolila, da si tisto dolgo palčko rine v nos, ker bi se sigurno poškodoval ali pa testa najmanj ne bi kvaliteto opravil. Sluznico moraš pobrisat tako, da te sili na solze (kakorkoli ne greš globoko) – sigurno bodo tisti najmlajši to delali sami sebi. In sigurno znajo odmerit 2 cm v nos.
To so petletniki!
Niti na testirnih mestih za HAT tega ne delajo no. Zdaj samo malo pobožajo in je to to. Včasih pa so res bolj in na Metelkovi za PCR tudi gredo bolj globoko. S hitrimi testi pa bodo otroci naredili, kakor pač bodo. Večina čisto ok.
Jihaaa, 16.11.2021 ob 21:15
Niti na testirnih mestih za HAT tega ne delajo no. Zdaj samo malo pobožajo in je to to. Včasih pa so res bolj in na Metelkovi za PCR tudi gredo bolj globoko. S hitrimi testi pa bodo otroci naredili, kakor pač bodo. Večina čisto ok.
Mogoče je pa to problem? Ne samo otroci, tudi odrasli se očitno ne znajo samotestirat, tisto palčko samo malo povohajo, potem se pa čudijo, zakaj test kaže lažno negativno. Moj sestra je farmacevtka in čeprav testiranje podpira pravi, da je samotestiranje otrok nesmiselno, saj imajo manj virusa, zato je test krajši čas pozitiven ali pa sploh ne, še posebej, če je test slabo narejen. Otroci sigurno ne bodo palčke porinili v nos 2cm in 5x obračali, ampak bodo palčko na hitro dali noter do žgečkanja in ven. Saj odloku bo zadoščeno, pozitivnih bo bolj malo, otroci in učitelji bodo še dodatno izpostavljeni okužbi, marskikateri pozitiven pa ne bo odkrit.
Potem je tak test brezveze da delajo. Mene kar konkretno počohajo, drugače. Še vedno. In tudi ko se doma testiram sama po navodilih, žgečka za znoret in je zoprno zdržat – če narediš kot piše – torej dovolj globoko, da prideš do sluznice in petkrat zavrtiš v vsaki nosnici.
Samotestiranje petletnikov in šestletnikov je farsa. Krneki, no.
Kjerkoli pogledate – katerekoli vire – tako majhne otroke stestira odrasla oseba. In test majhnim otrokom niti ni namenjen!
In pazite to – gledam šolo v Nemčiji, kjer izvajajo te teste za sedemletnike. In kravetina od babe – ne morem ji drugače reči – izjavi, da velika večina učiteljev ni cepljenih, zato testirajo otroke, ker se hočejo v šoli počutiti varno!!!
Jasej, 16.11.2021 ob 21:30
Mogoče je pa to problem? Ne samo otroci, tudi odrasli se očitno ne znajo samotestirat, tisto palčko samo malo povohajo, potem se pa čudijo, zakaj test kaže lažno negativno. Moj sestra je farmacevtka in čeprav testiranje podpira pravi, da je samotestiranje otrok nesmiselno, saj imajo manj virusa, zato je test krajši čas pozitiven ali pa sploh ne, še posebej, če je test slabo narejen. Otroci sigurno ne bodo palčke porinili v nos 2cm in 5x obračali, ampak bodo palčko na hitro dali noter do žgečkanja in ven. Saj odloku bo zadoščeno, pozitivnih bo bolj malo, otroci in učitelji bodo še dodatno izpostavljeni okužbi, marskikateri pozitiven pa ne bo odkrit.
Izgovori. Če zmorejo avstrijski otroci, bodo naši tudi. Nimajo nič drugačnih testov – ravno tako se testirajo s palčkami v nos, čeprav eni tukaj širijo laži o neki testih na slino!
Treba je poudariti, da se genialni umi rodijo zelo redko, cca. 1 na 2 milijona ljudi. Torej statistično gledano je to edini sonček v Sloveniji, ki si zmore pobrskati po nosu, poleg s kazalcem, tudi s palčko. Pričakujem, da ga predsednik države sprejme in mu podeli jabolko navdiha ter da njegovo sliko obesijo v vsak razred.
Mali, kapo dol!
točn tko, 16.11.2021 ob 22:38
Treba je poudariti, da se genialni umi rodijo zelo redko, cca. 1 na 2 milijona ljudi. Torej statistično gledano je to edini sonček v Sloveniji, ki si zmore pobrskati po nosu, poleg s kazalcem, tudi s palčko. Pričakujem, da ga predsednik države sprejme in mu podeli jabolko navdiha ter da njegovo sliko obesijo v vsak razred.
Mali, kapo dol!
So v bistvu preostali sončki taki kot njihovi starši… zabiti?
hahaha, točno tako.:) Mali je edini genialec v Slo. Če ostalim retardom zavrtimo dovolj pogosto tale filmček, se bosta mogoče en ali dva v razredu zmogla vsaj približno približati temu briljantnemu umu in njegovim sposobnostim. Vse ostalo bo pa končalo v bolnišnicah s palčkami, ki so se zavrtale preveč globoko in se jih ne da več odstranit brez operacije, s poškodbami oči, ker so si špricali kemikalijo direktno v oči, hudimi krvavitvami z nosu itd. itd.
Predlagam, da kar odprejo en pediatrični oddelek v vsakem mestu, kjer bodo zdravili otroke s posledicami samopoškodb zaradi testiranja.
V Avstriji se otroci od prvega razreda naprej testirajo sami, pa glej ga zlonka , vsi zmorejo, v Šmihelu na dvojezični šoli je bil samo en starš proti testiranju, pa še ta je priseljenc iz Slovenije….
So mar res Avstrijski otroci sposobnejši od naših, je Germanski narod res superioren, morda pa res, morda smo zato potomci Fraizinških naseljencev pametnejši od vas ostalih, torej je imel Hitler prav.
ne bi me čudilo, 16.11.2021 ob 16:29
Ker se bo v šole preselilo tudi cepljenje.
Sedaj se bodo samo malo testirali.
Potem pa se bodo samo malo cepili.
Pride ekipa, postroji deco pred tablo, rokave gor in gasa.
Preden prileti starš po otroka ga že špiknejo.
jp v Avstriji se to že dogaja!
Forum je zaprt za komentiranje.