Heh, Slovenke..
Prelepe moje zlate rožice..
A s ene bi ve raje pogovarjale o svojih ljubimcih, oblekah, čevljih, ginekologih, tračih, tečnih šefih, zabitih birokratih,obupnih tipih, previsokih cenah…?
Debate o politiki vam nikakor ne paše.:))))
PS: Doti se omenja verouk v šolah. Janša je sicer pred časom odločno zatrdil, da je proti verouku v šolah. V redu, nič verouka. čepravs e mi zdi, da kakšni Rdeči jagodi ne bi škodil verouk, da se naču spoštovanja drugačnih in normalnega komuniciranja.:)
Ej, drage zavedne ateistične Slovenke, tole še.Razmislite, kaj boste naredile, ko se vam bo hči pritožila, da joučitelj v tej čudoviti laični šoli spolno nadleguje..
Ampak to ni važno. Važno, da vemo, da je Janša fašist in da ne sme biti evrouka v šolah.:))))
Evo, jaz sem verna, imam vse zakramente, hodim k maši, verjamem v Boga itd. Samo volila sem pa LDS. Pa nisem izdajalka! Znam presodit kaj je prav in kaj ne. In doslej se še nisem zmotila.
Nekdanji SKD, SLS, NSI so me totalno razočarali. Pa se imajo za verne, poštene, dobronamerne… Ampak njihova podlost, podtikanja, afere, škodoželjnost niso v skladu s krščanskimi načeli. To odtehta vse. Bolj so pokvarjeni kot najbolj pokvarjen ateist. In vseeno si upajo še naprej ljudem lagati v obraz…
In mimogrede, kolikor mi je znano je več pedofilov in nadlegovalcev otrok iz vrst župnikov in zelo vernih ljudi, kot pa iz vrst navadnih učiteljev.
Pa brez zamere. Nimam opranih možgan in jih nočem nikomur prat. Se mi je pa zdelo vredno povedat.
Dragi Spider!
Malo čudno je, da namiguješ, da se spolne zlorabe dogajajo v laični šoli. Si ne morem kaj, da ne bi pomislila, da je to tako kot če bi inkvizicijo pripisal ta rdečim.
Moram reči, da me pri tebi malo moti tudi to, da nisi pismen. Ampak bo že držalo, da dlje kot do kake poklicne šole nisi prilezel. Morda moraš malo več brati in potem boš tudi ugotovil, da se veliko več spolnih zlorab zgodi v cerkvi, pri verouku-poglej samo kaj se je v zadnjem času dogajalo v Ameriki.
Najhuje pri vsem pa je to, da če se dobi učitelja v laični šoli, da to počne, ga čaka kazenski pregon, kar je edino prav, če pa gre za duhovnika, pa velja kanonsko pravo in mu “sodijo” kar njegovi kolegi.
Prosim lepo…
uf res je folk obremenjen tuuuumaaač
kot da je politika najpomembnejša stvar v življenju, pa katera svinja bo sedala v parlamentu
če se že imate za take evropejce in takoooo daleč od balkana, potem vzamite v obzir, da so politiki glavne zvezde samo še na pritivnem balkanu in v tretjerazrednih državah
pa ne štekam, zakaj smo se sploh osamosvajali in zakaj smo si izborili volitve, če bi nekateri radi imeli eno oblast v nedogled
pa ne zagovarjam nikogar, zaboli me nešto, katera seljačina s 3krat 4 m plakata bo na oblasti, ker ni velike razlike med enimi in drugimi, ampak je vsakemu od teh treba dati vedeti, da tako kot ga ljudstvo izvoli, ga lahko tudi zruši
ma po drugi strani so mi pa ti, ki tako strastno zagovarajo novo “ablast” take naivčine, kot da ne bi vedeli, da ga ni še tako poštenega človeka, ki se ne bo spremenil, ko bo dobil moč v roke
moč in oblast iz človeka izvlečeta tiste najbolj temne strani
Forum je zaprt za komentiranje.