He-hej Primož
Zakaj take težave?
In to ne na vseh temah.
“ERROR: value too long for type character(50)
Insert Into obrtniskedejavnosti (id, author, userid, email, datestamp, subject, host, thread, parent, email_reply, approved, msgid) values (‘2685’, ‘nobody’, ‘0’, ”, ‘2004-04-16 01:58:40’, ‘Re: element za smeti’, ‘CPE00045a9a65f5-CM014400117731.cpe.net.cable.rogers.com’, ‘2657’, ‘2657’, ‘N’, ‘Y’, ”)
Bomo uredili,
si od nekje zelo daleč in zelo dolgo :-))) bomo uredili
primož
ERROR: value too long for type character(50)
So, the problem is that “sort_key_string” is too long. In versions before 7.2, Postgresql just quietly truncated the strings without raising an error. But now it does raise an error which stops the saving of the object.
To fix this error: Change line 273 in file kernel/classes/ezcontenobjectattribute.php from:
$this->setAttribute( ‘sort_key_string’, $sortKey );
to:
$this->setAttribute( ‘sort_key_string’, substr( $sortKey, 0, 50 ) );
Ti to kaj poemni? Ali komu drugemu?
nobody, Phoenix, AZ
SAmo tebi, ker imas tako dolg naslov, bomo povecali kapaciteto avtorja.
Primoz
…pač pa jih prelaga ali celo poglablja.
Prav, zdaj pa resno:
ne verjamem, da je problem samo v mojem naslovu. Zakaj potem pa lahko sodelujem na približno polovici tem? Vprašanje bi zastavil na računalniški temi, pa mi izpiše omenjeno sporočilo. Verjemi mi, najprej sem poizkušal najti in rešiti težavo na mojem računalniku, vendar neuspešno. Poslal sem vam e-mail, to se pravi lahko preverite, da moj naslov ni predolg. Razen, če pošte, katere vsebujejo za vas neprijetna vprašanja, ne berete.
Žal Primož, z ignoranco in sarkazmom se računalniških problemov ne da rešiti in ne vem, zakaj nekdo, ki ne živi v Sloveniji, naj bi ne sodeloval na vseh temah. Pa tudi napaka, ki se pojavi, je ponavadi izziv in reševanje širi naša obzorja.
S prisrčnimi pozdravi
nobody, Phoenix, AZ
Ponovno, Primož.
Zakaj ne popravite na servetju omenjene pomanjkljivosti?
Ne vem, mogoče nisi ti pravi naslov? Če je temu tako, prosim za informacijo, na koga naj se obrnem, kajti pomanjkljivost je na serverju v Sloveniji. Žal.
Imate vse podatke, kajti na koncu sem tudi registriral uporabniško ime in imate e-naslov. Tako lahko preverite, da moja identifikacija ni predolga.
Če že Primož ignorira in je precej aroganten, prosim ostale udeležence za uporabne informacije, kako priti do web mnojstra.
nobody, Phoenix, AZnobody napisal:
Forum je zaprt za komentiranje.