Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči … smrdi

Hči … smrdi

Zmešaj sodo bikarbono in kokosovo maščobo in to naj uporablja po tuširanju dokler se hormoni ne umirijo. Preverjeno pomaga pri menopavznem hormonske smradu. Mislim, da bo delovalo tudi pri pubertetetniškem. Znajo pa res “smrdet” pri teh letih ? srečno!

HAHAHAHAHHAHAHAHA SEM SE NAREŽALA ….. kakšne butaste fine lahke probleme imajo ljudje. Če tvoja hči samo > smrdi < kot si se izrazila in je to edini problem ki ga imaš, boš še zadovoljna v življenju. Mimograde... tušra vsaki dan??? čEMU IN ZAKAJ? V časih ko smo želeli privatizirat vodo in ki jo v precejšnem delu sveta zmanjkuje. Dajte se spametovati ljudje, živite v sanjah in pravljici.  

To je stres v šoli, prehranjevalne navade, hormoni …. enostavno ji daš deodorant in ne delaš drame in pišeš po forumih ker deluješ smešna in butasta. Baba zm*

Na kratko….soda bikarbona.

Umije se naj s trdim milom, se do suhega pobriše in ščepec sode pod pazduho ( ne na sveže obrito).

Jaz sem prvo sodo mešala z maslom, zdaj mi je pa bolj všeč kr sveža fino mleta soda bikarbona. Res pa je da ob res vročih poletjih in ob stresnem urniku zna tudi soda včasih zatajit. Takrat uporabljam klasični trgovinski deo.

Pozdravljena, sem bral odgovore grejo v pravo smer.

Predlog, naj se pod pazduho in okrog genitalij ter podplati umije s sodo bikarbono. Tu gre enostavno za ph. In kot drug ukrep nič sintetike. Torej bombaž, in ni hudič da bo bolje.

Kar se pa nog tiče – podplatov obuvalo zračno. Ker je smrklja ji vsaj vložek v supergi  čevlju zamenjaj tipo s usnjenim.

Veliko sreče. In stojte ji ob strani,kar vidim da ji itaķ že

Lp

Jaz sem kupila črno milo karbonir in naravni njihov dezodorant.

Hvala bogu, da si priznate… To je prva stvar na poti k uspehu (pa naj se čuje še tako grozno, da rečeš da smrdi, kot eni pravijo..) Če so začele rasti dlake pod pazduho naj jih začne briti.. Dobro ali ne dobro če svojih pazduh ne obrijem vsako jutro katastrofalno smrdim neglede na to kaj dam nase (pa to počnem že 15 let ??‍♀️.) .. In seveda drodorant (meni najljubši in do zdaj edini z uspehom.. Dove 0% alkohol pa še to ne čisto vsak vonj..

Kupi / menjaj si deodorant.

In obvezno naj se vsak dan preobleče. Vsak dan sveža majčka. Kupi ji tudi osvežilne robčke in ji razloži, naj se tudi z njimi obriše pod pazduho v šoli npr

Moja je stara sedaj 8 let in ima te težave že kako leto in pol. Pravijo zdravniki da jeto odvisno od prehrane. Za začetek ji ukini cuker ?

Ok, tema je stara. A simptomi pubertete so bili, so in bodo točno taki, kot jih opisuje avtorica. Nekoč smo temu rekli “dvoriščni vonj” otrok. Ker je najbolj udaril ven, ko so se otroci vrnili z dvorišča v stanovanje. Takrat smo jih starši nemudoma ekspresno poslali pod tuš in vse je bilo ok. Tako pač je in na srečo tudi mine. Seveda si lahko pomagate z deodoranti in sodo in ne vem s čim še, a to je treba preživeti in konec.

Je pa zanimivo, da ostali ljudje tega vonja ne zaznajo tako intenzivno, kot mama sama.  Še sreča, saj bi sicer učitelji v OŠ hodili v službo z gas maskami.

kupite ji en res dober deodorant in tusgel z antisepticnom ucinkom… mislim ob poplavi kozmeticnih izdelkov se eno res ne znajdete. vem da ma dm prav eno znamko sicer za make up za najstnike mozolje itd. mogoce imajo tudi deodorant. sicer pa rexona sexi bouqet je najboljsa. mogoce bo pomagala pa se disi. v spreju.

Seveda so hormoni! Kaj pa naj bi bilo pri 11. letih?! Za deo še nisi slišala?

Hotela je samo nasvet ker noče da zasmehujejo njeno hči

Tudi pri nas je tako…imam 2 hceri istih let, zato smo izbrale Borotalko -črni pokrovcek. Zadeva je dobesedno izvenela…poizkusita

A bi že nehali s tole sodo? Če raztopi vodni kamen si predstavljajte, kaj naredi z otroško kožo na 11 letnici.

Pomaga tudi prehrana. Vsi smrdimo ko zašvicamo, kak je vonj, pa je odvisno tudi od stanja telesa…če je telo zakisano, bo vonj veliko bolj rezek, ogaben. Zato je fino poskrbeti tudi za zdravo telo in ne samo za respirante 🙂 tega se ljudje čisto premalo zavedamo…

od smeha

dokaz kako ste babe zanikrne 🙂

suhe ne smrdimo in fit

debeli ljudje

pa

Odgovor na objavo uporabnika
NasvetMorda, 16.11.2020 ob 19:49

Ima kdo nasvet kaj narediti – hči je stara 11 let, tušira se vsak dan in redno ter dosledno skrbi za higieno.
Njen “švic” je še vedno prisoten, navkljub vsem higienskim ukrepom. Ko me objame prav zavonjam neprijeten, rezek vonj. Tudi ko vstopim v prostor kjer se nahaja zavonjam smrad.
So to hormoni in se bo ustavilo ali bo tako ostalo?

Krivo je meso, ki po koagulaciji pri nekaterih ljudeh sproža smrad.

Hormoni niso nič krivi, saj uravnavajo le spolne dejavnosti. V kombinaciji z koaguliranim – termično obdelanim mesom  – pa povzročajo pri nekaterih grozovit smrad.

Soseda je celo življenje smrdela. Na stara leta pa ima izrecno dieto zaradi bolezni. Mesa skoraj ne je več. In nehala je smrdeti.

Asena V. – Primer Drnovšek in še kaj, 29.11.2021 ob 15:20

Krivo je meso, ki po koagulaciji pri nekaterih ljudeh sproža smrad.

Hormoni niso nič krivi, saj uravnavajo le spolne dejavnosti. V kombinaciji z koaguliranim – termično obdelanim mesom  – pa povzročajo pri nekaterih grozovit smrad.

Soseda je celo življenje smrdela. Na stara leta pa ima izrecno dieto zaradi bolezni. Mesa skoraj ne je več. In nehala je smrdeti.

Upam, sem pozabila izbrisati dodatek z Drnovškom k mojem nicku.  Pardon. Se je navezovati na drugo temo!!!

Fak, ta telefon piše namesto mene!

Zgoraj sem pozabila izbrisati dodatek z Drnovškom k mojem siceršnjem nicku. Se navezuje na drugo temo.   Pardon za kaos.

Nehajte s to sodo, 29.11.2021 ob 01:48

A bi že nehali s tole sodo? Če raztopi vodni kamen si predstavljajte, kaj naredi z otroško kožo na 11 letnici.

Sode Se je treba v prehrani izrecno izogibati!!! Je agresivna in zelo nevarna, kljub temu, da jo promovirajo.

Soda in kis sta zelo koristna za zunanjo uporabo  – pred zaužitjem namočimo najbolj s herbicidi  zastrupljeno sadje (jabolka etc) za četrt ure v toplo vodno raztopino in sadje bo za cca 70 procentov očiščeno teh strupov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close