Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hči … smrdi

Hči … smrdi

Uporabite prosim puder za dojenčke. Takoj po tuširanju, ki naj bo dvakrat dnevno. Deluje. Preverjeno.

Sploh ni res. Voskanje z izdelki iz naravnih sestavin ni prav nič strupeno. Pa tudi navadno puljenje z depilatorjem ne. Boli ko hudič, strupeno pa ni.
[/quote]

Puljenje tik ob bezgavkah ni zdravo, sploh ne

Uporabite prosim puder za dojenčke. Takoj po tuširanju, ki naj bo dvakrat dnevno. Deluje. Preverjeno.
[/quote]

Otroški puder ali talc povzroča raka menda

Še odgovor uni zgoraj: s telefonom se ne mažem pod pazduho tik nad bezgavkami.
Vse škodljivo pa se sešteva in zato pazimo da je škodljivega čim manj.

☺☺☺☺☺

Kaj pa na kaksen pregled pri zdravniku ste pomislili, neprijeten-res neprijeten vonj se lahko poveze z npravilnim delovanjem ščitnice, zgolj kot predlog k resitvi oz ugotovitvi vzroka.

Puljenje tik ob bezgavkah ni zdravo, sploh ne
[/quote]

Ti ne počneš ničesar takega, kar ni dobro za tvoje zdravje?

S podobno težavo sem se spopadala tudi sama pred več desetletji. Najhuje je bilo v dneh menstruacije. Takrat sem nekje dobila nasvet, da pomaga klorofil. Dobila sem tabletke klorofila, takrat v DM v Celovcu. Po kakšnem mesecu uporabe je bilo skoraj ok. Sicer pa vse življenje uporabljam deodorante, ne antiperspirante in se vsaj zjutraj in zvečer temeljito umijem. Ne bo minilo, dá se pa pomagat. Srečno.

Morda lahko povem svojo cudno izkusnjo. Ko sem imela 2x bioreaonanco se mi je to zacelo. Cuden in ne moj vonj.
Potem sem to dozivela od soseda, ki je imel cuden vonj, ker je kadil travo. Lahko da je ta vzrok. Hormoni in thc se vidijo na urinu. Zacne pa mladina s travo ze zelo zgodaj…

Kupi ji kakšno olje, mleko za mladostnice, tudi sprej pride v poštev

Hm, kurkuma, kot začimba pomaga. Hrana, ki čisti telo, solata, alge. Pa močna mila in šamponi in močni deodoranti. Jaz sem mislila, da če si preveč z močnimi šampini perem lase, da jih uničim. Pa sem šla v lekarno na posvet lasišča in so mi povedali, da če imam mastne lase, gre ta maščoba dol edino z močnim šamponom, drugače to sploh ne gre dol. Pegasti badelj za čiščenje jeter. Deodorant dejansko preprečuje glivice. Glivice in okužbe smrdijo. Mogoče krtača za kožo. Prodaja

Ti ne počneš ničesar takega, kar ni dobro za tvoje zdravje?
[/quote]

Seveda delam, sigurno pa tega ne propagiram kot suho zlato še drugim, še posebej ne najstnicam.

Živijo! Točno taka sem bila jaz! Vsak dan oprana, sveža, bombažna majca, vsak dan tuš, šampon, dezodorant, obrite pazduhe, ni da ni.
Probala sem tisoč in eden deodorant. Uporabljam jih od 9 leta, trenutno jih imam 23! Edini, res edini, ki mi pomaga je moški dezodorant. In sicer old spice antiperspirant (48h) z vonjem citrusa. Res da ima moški vonj, ampak ga s parfumom prekrijem. Še zdej pri teh letih je edini ki mi pomaga, pa sem znala tako smrdet da se je zgražala cela soba.
To so hormoni, nič hudega, se bo čez leta izboljšalo. Ta cajt pa res priporočam old spice, čez vse lekarniške bedarije in kremice ki ne naredijo nič! 🙂
Lp

To je popolnoma normalno za tako starost otroka,mladostnika. Hormoni so začeli delat 😊.Takšen vonj zna trajat do 14,15,16. leta, potem se normalizira. Tak nam je bilo rečeno, ko je bila naša punca v puberteti. Brez strahu.

Živjo! tudi jaz sem imela v najstniških letih težave z prekomernim potenjem kar se je tudi vonjalo… nic mi ni pomagalo noben deodorant niti nic razen od axe africa… je moski ampak pomaga
lp

Antiperspirant ji kupi in preveri, ali se ni vonj potu zagrizel v oblačila. Če se je, izmij s pralnim milom ali vanishem za perilo.

Niti ena druga stvar ni pomembna, samo dober ANTITRANSPIRANT (ne deodorant, ne antiperspirant). Pozabi pa na vse, kar je eko, bio, ipd. To je stvar prepričanja in ne deluje. Enajstletnica je biološko že odrasla.

Ne sekirajte se preveč. Moja najstnica je imela tudi grozen vonj, kateri je po dobrem letu izzvenel. Žal se bo v tem času morala večkrat umivat in uporabljat močnejše deodorante, vendar nikar sladkih. Pa srečno prehodite to fazo odraščanja

Naš mulc ima tud obupen vonj…saj so deoti 24 ali 48 ur, ampak kemija,aluminij in to. Dajte v eno keramično šalčko ali posodico na umivalnik, ampak, da ostane suho..da ne bo voda pljuskala tam okoli:D ko se stušira, naj potapka s prsti po sodi in naj nanese na podpazduhe. Aja—- pa kar ima zgornjega..majica, spodnja majčka, naj ima vsak dan sveže. Sporočte, če bo kaj boljš 🙂

Sama se zelo potim že celo življenje. Probala sem že zelo veliko (verjetno skoraj vse) antiprespirante, tudi deodorande. Vendar je tako, da deodorant pomaga tistim, ki nimajo tako izstopajočih težav. Antiprespiranti npr. iz lekarne so mi pomagali, vendar me je vedno peklo, ko sem nanesla pod pazduho. Sedaj po parih letih ugotavljanja sem ugotovila, da moram uporabljati samo intimno milo. Pod pazduho naknadno nanesem se milo za obraz od neutrogene. Meni zelo pomaga ni pa nujno, da bo tudi drugim.

imam resitev. .naj pricenja uporabljati britvico…ce morda neves kaj to je uprasaj prodajalko…ce pa ti je nerodno uprasati kaj je britvica…pa jo najdes ponavadi med ostrimi predmeti z nekaj rezili in plastiko ali zelezom…uglavnem ostale opcije so tudi depilacijska krema,lasersko odstranjevanje dlacic ceprav je kar drago a deluje

Izjava res bolne matere. Res bolne. Zaradi takih otroci SMRDIJO.

Moj sine je imel gliste. Vonj res grozen.

Ma kaj imas za namigovat?! Si mati ali nisi. Lepo normalno ji povej. Boga punca, prav smili se mi res, da ima tako nerazgledano mati. Kako bo sele z menstro, pa seksom, ?

Draga mamica.. hcer odpelji k zdravniku. Lahko da ima zdravstvene tezave .. vcasih se na tak nacin kaze otroska.  sladkorna bolezen… drugo pa je ce slucajno ne preoblači oblacili ali jih menja… potem vonj ostane.

Deodorant itd… pa je treba uporabiti kljub temu ce se umije saj po parih minutah ze sam smrdis ce ne uporabis rolina ane.

Odgovor na objavo uporabnika
Bo minilo, 16.11.2020 ob 20:42

Ja navajeni smo vonj dojenčka in malih otrok.
Ko pride prva menstruacija pri hčeri zavonjamo drugačen vonj otroka.
Tudi možgani se drugače odzovejo. Se uprejo, ker se nam ta mali otrok odtujuje in odrašča.
Ne priporočam nobenih deodorantov, ker to samo zavirate telesu normalen razvoj.
Skozi pot se v telo vsrka kemija deotov.
Otrok ne smrdi, le drugačen vonj ima.
Ta faza preide.

Sam da ta faza ne mine brez krutih opazk drugih mulcev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close