hcg hormon
Menstruacija mi zaostaja že 4. dan. Včeraj sem naredila en babi chek, ki je pokazal zabrisani švoh črtici, ker nisem bila sigurna sem šla še v laboratorij, kjer je bil test negativen. sploh se nebi tako obremenjevala, če ne bi bil danes zadnji dan, ko imamo možnost v službi cepljenja proti gripi. Poznavalke prosim naj mi odgovorijo, ali je možnost da je krvni test HCG negativen urinski pa pozitiven.
Menstruacija mi zaostaja že 4. dan. Včeraj sem naredila en babi chek, ki je pokazal zabrisani švoh črtici, ker nisem bila sigurna sem šla še v laboratorij, kjer je bil test negativen. sploh se nebi tako obremenjevala, če ne bi bil danes zadnji dan, ko imamo možnost v službi cepljenja proti gripi. Poznavalke prosim naj mi odgovorijo, ali je možnost da je krvni test HCG negativen urinski pa pozitiven
Noooo…potem so tudi meni “širili” krivo vero!??!! Če ji je test pokazal dve slabi črtici je po vsej verjetnosti noseča. Meni je g. rekel, da so to zelo natančni testi, ki ti že prvi dan izostanka M pokažejo nosečnost.
In pri meni je bilo res tako…najprej dve slabo vidni čez dan dva pa močni modri črtici….
pomeni d aje bila vrednost 1, potem je neg., ali pa kot ti je že ena napisala je nosečnost propadla. pozitivna je nad 10 v primeru splava ko obstaja sum na ekstra uterino ali da je po čiščenju ostalo kaj noter, se spremlja dokler ne pade pod 10, drugače pa je poz. nad 15 (imam svoj izvid pred seboj).
še nekaj: če načrtuješ, se jaz na tvojem mestu ne bi cepila dokler ne bi bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da nisem noseča. samo če si imela en test poz. drugi neg. (nisem zasledila če si bila pri ginekologu), bi jaz šla k ginekologu da opravi UZ da se prepirča da je vse vredu. ker če tudi je prišlo do propada nosečnosti, ni nujno da se bo samo izoločilo.
sem pa jaz imela zabrisnao črtico na testu, ko sem potem splavila, z tem da je gin. nosečnost potrdil in je tudi zgledala sprva vredu.
Forum je zaprt za komentiranje.