Hcerko sem nagnala od hise!
Tatijana961, 16.10.2023 ob 09:23
Veseli Felix, 13.10.2023 ob 11:23
Tatijana961, 12.10.2023 ob 18:21
Moja mlajsa 17 letna hci je zelo radovedna. Ze veckrat mi je rekla, da se njena sestra malo cudno vede. V sredo pa je prisla moja 17 letna hci prej domov, imela je krce, saj ima bolece menstruacije. Ima moje dovoljenje, da gre iz sole kadarkoli ima bolecine.
Njena starejsa sestra (stara 23) je prisla domov nekje ob 13:00, ker ve da nobenega no doma ob tej uri se je z nekom menila po telefonu. Govorila je kaj plankra za onlyfans.
Moja 17 letna hci je bila cisto tiho v sobi (njena soba je blizu sestrine sobe, zivimo v hisi njuni sobibsta v prvem nadstropju) in je prisluskovala. Ona je zelo postena punca. Zato mi je tudi povedala, da ima njena sestra onlyfans.
Na zacetku je starejsa sestra zanikala. Ko je se moj moz zahteval odgovore pa je priznala. Racun ima ze 4 mesece.
Ce zeli biti kurba naj bo kurba drugje.
Dela samo 4 ure, stanovanja si tak nikjer ne more privoscit. Smo ji dali vedeti, da ima cas do petka da gre.
Danes je sla k neki prijateljici. Tukaj ni vec dobrodosla.
Ponosna sem, da imam posteno mlajso hcerko. Moje starejse se ze pri 15ih letih ni dalo vec kontrolirati. Ni cudno, da je tako koncala.
Nekateri so pac rojeni pokvarjeni. Obe smo zeleli vzgojiti lepo, v posteni zenski. Ampak konec koncev se potem vsak odloci ali bo posten ali ne.
Moj moz ji je prepovedal vstop. Tukaj nima vec kaj iskati. Ker dela samo 4 ure ji ni bilo niti potrebno placati stroskov ali hrane. Ves denar je imela zase odkar je zacela delati. Nikoli ni nam dala niti centa, ker tega nismo niti zahtevali dokler ne bi imela sluzbe za 8 ur.
Od naju (starsev) je vedno vse dobila, ko se je solala. Tudi zdaj po soli je imela vse kar je zelela. Denar, hrano, streho nad glavo… nikoli ni rabla tega delat za denar. Pa je vseeno to naredila. Tako zdaj pa nak bo kurba nekje drugje.
-
Ko si sse pa ti, blesava babura, v mladih letih fukarila okol, je pa bilo vse ok? Kri ni voda. Upam, da se ti hudobija povrne in da hci uvidi, kkao blesavo mamo ima. Upam, da ji z OF rata zaslužiti veliko, tebe, debeloritnica, pa da pogleda nikol vec ne.
Je res, da sem se tudi sama prodajala za denar. Takrat sem tudi spoznala moža in nehala s tem. No, včasih sem za ugodnosti v službi naredila izjemno s kakšno oralo.
Ampak, to kar mo moja hči dela, je pa nesrejemljivo.
pa vas možek ve da zatuskate na sihtu kaga oralca za boljši položaj? pa se spašuješ da si vzgojila hčer v “kurbo”? gospa Tatijana kurba ste vi ki gutate spermo za “malo ugodnosti”- ceneno, vasa hcerka ima dejansko prespektivo, samo ljubosumna ste ker vam to vec nebi ratal. bodite tiho ker s polnimi usti sperme ni lepo govorit, glup glup
Sramotno dejanje staršev. Meni kot očetu na kraj pameti ne pride, da bi zavrgel lastnega otroka namesto da bi se potrudil in mu skušal pomagati … Je kakor je, lahko bi se vsaj poskusili pogovoriti in ji pomagati, namesto da ste se ji odrekli in jo s tem še dodatno vspodbudili. Meni je žal, da je prišlo do tega kot je prišlo ampak tako se ne dela z lastnim otrokom …
Jaz poznam kar nekaj primerov, ki jim je zelo koristilo, da so jih starši vrgli iz hiše.
Saj je stara 23, če ne študira itak ne rabi mamine zizike. Bodite pa vsaj toliko v odnosih, da ji pomagate ven iz Onlyfans, ker žal takšne ženske nihče ne bo hotel poročiti. Te inluencerke same pravijo kako jih moški nočejo. Bi kar rekla zakaj.
Luna856, 18.10.2023 ob 13:17
Manjka samo še podatek, da vsako nedeljo k maši greš.
Kakšno pokoro dela tvoja hči, da je tebe za mamo dobila? Pokvarjena si ti in tvoj mož. Že v načinu kako pišeš o svojem otroku, je jasno da starševske ljubezni ne pozna.
NE, smo Jehovove priče.
Tatijana961, 17.10.2023 ob 23:39
Groza, 17.10.2023 ob 23:36
No ja po tem komentarju se ne čudim, da je otrok šel po tej poti….pazi takšne želje se rade vrnejo…..karma veš…karma. Upam , da tamlajša gre čimprej stran od take hudobe.
Daj, odjebi. Ti si prva začela mene napadat.
dragaq tatjana takole.
Karma, 18.10.2023 ob 16:36
Jaz poznam kar nekaj primerov, ki jim je zelo koristilo, da so jih starši vrgli iz hiše.
Saj je stara 23, če ne študira itak ne rabi mamine zizike. Bodite pa vsaj toliko v odnosih, da ji pomagate ven iz Onlyfans, ker žal takšne ženske nihče ne bo hotel poročiti. Te inluencerke same pravijo kako jih moški nočejo. Bi kar rekla zakaj.
Ni čisto tako.
1. Če ima punca profil na OF, so Slovenci, ki so pripravljeni dati 25 ali 30 € za mesečni dostop, zelo zelo redki.
2. Denise Dame ima profil na OF (mogoče ga je ugasnila, je ne kontroliram).
Nekdo iz Slovenije je vplačal dostop, dolpotegnil njene posnetke in/ali fotografije in to lepil na vse mogoče strani, češ, poglejte me, frajerja, imam fotke od D.D. in sem zato – glavni.
Je bil glavni, dokler ga ni stožila. Dokazati, da se je šel protizakonit promet, je bila za njenega odvetnika mala malica.
Epilog: Model je moral D.D. plačati 4500 evrov kazni, mogoče pa je moral plačati še stroške njenega odvetnika, kar bi verjetno zneslo skupaj s kaznijo okoli 6000 evrov.
Od kje to vem? Ker me te stvari zanimajo, tudi s pravnega vidika.
Ker se z dvema seveda polnoletnima dekletoma dogovarjam za snemanje in fotografiranje za OF. Videi bodo posneti na temo: skrita kamera.
Idej je veliko… Modelk, Slovenk, ki bi poskusile služiti na ta način (zanimiv profil na OF), pa zaradi krize vsak dan več.
Vi si ne zaslužite vzdevka mama. Sram naj vas bo. Grozna “mama”, oče in sestra. Kanca srčnosti ne premorete, sicer tudi vaša “podivjana starejša” ne bi ubrale takšne poti, če bi imela normalno mamo. Ampak saj, vi sami v sebi najbolje veste, ali spite mirno ali ne …
Vaši starejši hčerki želim vse najbolje, na vsakršni izbrani poti.
Mislim, da je bilo to popolnoma nepotrebno. Vam je res vseeno za vašega otroka?Mlajša hči pa bo morda tudi ugotovila, da ni ok, če tožari. Se zdaj boljše počuti, ko ina vso pozornost staršev samo zase? Kar nekaj ljudi si tako služi denar in če je njim ok, je lahko tudi vsem nam. Pa ne mislite, da je to enostavno zaslužen denar. Verjetno vam tudi ne bi bilo všeč, če bi bika igralka. Pa vas motijo tudi sicer ljudje, ki so drugačni?
Forum je zaprt za komentiranje.