Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hcerko sem nagnala od hise!

Hcerko sem nagnala od hise!

Da ti razlozim kdo je kurba. Moski ali zenska ki svoje telo prodaja za spolne usluge in za to vzame denar. Se pravi po domace za sex z njo/njim dobi placilo.

Tale onlyfans pa so zgolj razne vsebine..najvec kar lahko da pokaze svoje atribute. To pocne tudi veliko znanih ljudi kot so pevke itn pa jih nihce ne imenuje za kurbe

Tok o tem pa o tvoji postenosti …a ta mlajsa bo tudi kurba ko ne nekaj po tvoje pa bo hotla fanta met?

Ne vem.. kurba je precej težka beseda… Pa vseeno raje kurba kot mama ki je vzgojila kurbo.. vzgoje si pač ne izbereš. Vsiljena ti je. Torej se sama zamisli.. že to da sta jo odgnala pove dovolj o vama.. pa tudi mlajša ki svojo najbližjo krvno sorodnico zatoži no tudi tu se pozna vzgoja.. in ne v pozitivno.

Odgovor na objavo uporabnika
Tatijana961, 12.10.2023 ob 18:21

Moja mlajsa 17 letna hci je zelo radovedna. Ze veckrat mi je rekla, da se njena sestra malo cudno vede. V sredo pa je prisla moja 17 letna hci prej domov, imela je krce, saj ima bolece menstruacije. Ima moje dovoljenje, da gre iz sole kadarkoli ima bolecine.

Njena starejsa sestra (stara 23) je prisla domov nekje ob 13:00, ker ve da nobenega no doma ob tej uri se je z nekom menila po telefonu. Govorila je kaj plankra za onlyfans.

Moja 17 letna hci je bila cisto tiho v sobi (njena soba je blizu sestrine sobe, zivimo v hisi njuni sobibsta v prvem nadstropju) in je prisluskovala. Ona je zelo postena punca. Zato mi je tudi povedala, da ima njena sestra onlyfans.

Na zacetku je starejsa sestra zanikala. Ko je se moj moz zahteval odgovore pa je priznala. Racun ima ze 4 mesece.

Ce zeli biti kurba naj bo kurba drugje.

Dela samo 4 ure, stanovanja si tak nikjer ne more privoscit. Smo ji dali vedeti, da ima cas do petka da gre.

Danes je sla k neki prijateljici. Tukaj ni vec dobrodosla.

Ponosna sem, da imam posteno mlajso hcerko. Moje starejse se ze pri 15ih letih ni dalo vec kontrolirati. Ni cudno, da je tako koncala.

Nekateri so pac rojeni pokvarjeni. Obe smo zeleli vzgojiti lepo, v posteni zenski. Ampak konec koncev se potem vsak odloci ali bo posten ali ne.

Moj moz ji je prepovedal vstop. Tukaj nima vec kaj iskati. Ker dela samo 4 ure ji ni bilo niti potrebno placati stroskov ali hrane. Ves denar je imela zase odkar je zacela delati. Nikoli ni nam dala niti centa, ker tega nismo niti zahtevali dokler ne bi imela sluzbe za 8 ur.

Od naju (starsev) je vedno vse dobila, ko se je solala. Tudi zdaj po soli je imela vse kar je zelela. Denar, hrano, streho nad glavo… nikoli ni rabla tega delat za denar. Pa je vseeno to naredila. Tako zdaj pa nak bo kurba nekje drugje.

Da vas ne posluša in ne spoštuje se ne zgodi čez noč pri petnajstih letih. Ampak že veliko veliko prej do petega leta!!! Kaj ste pa takrat počeli? Vse dovolili komandirala pa je ona… Dokler so majhni gre ko pa zrastejo jih pa ne moreš kontrolirati več. In to se je vam zgodilo že pri 5ih letih

daj te vsaj povezavo do profila prosim…

telefon bi ji vzela krava.

Da Te ni sram koklja neuma.

K bi se te vsaj še ta mlajša odpovedala.starejša upam da se te je že.

Nisi vredna biti mama.

Zvarek, 13.10.2023 ob 00:18

Pravilno, tudi js nebi zelel kurbetine pod svojo streho. Enako se bo zgodilo, ce zavoham alkojol, droge ali cigarete.

Sej Ena že je pod vašo streho.ti.

Wtf, 16.10.2023 ob 10:13

Tatijana961, 16.10.2023 ob 09:23

Veseli Felix, 13.10.2023 ob 11:23

Ko si sse pa ti, blesava babura, v mladih letih fukarila okol, je pa bilo vse ok? Kri ni voda. Upam, da se ti hudobija povrne in da hci uvidi, kkao blesavo mamo ima. Upam, da ji z OF rata zaslužiti veliko, tebe, debeloritnica, pa da pogleda nikol vec ne.

Je res, da sem se tudi sama prodajala za denar. Takrat sem tudi spoznala moža in nehala s tem. No, včasih sem za ugodnosti v službi naredila izjemno s kakšno oralo.

Ampak, to kar mo moja hči dela, je pa nesrejemljivo.

Omg ti to resno?!!!?

In potem obsojaš lastno hčer?!

Omg!

I rest my case!!!!

Omg ?

Ah ne nasedajte k je fake zgodbica.

Tvoj moz..je samo tvoj moz ali oce dekletu..

Mat kurba ne prenese konkurence.

V bistvu se ne zaveda, kakšno srečo ima, da ste jo “nagnali”, kajti že razbrati je, da z vami ni vse v redu, glede odnosa s hčerko, da je vaše mišljenje vse prej kot odraslo, dozorelo vaši starosti. Niti obeh nimate enako radi itd., sicer pa, če bi bila vaša družina, prava družina bi se, o tem z njo pogovorili. Kri ni voda, kri je vedno kri. Srečno vaši hčerki, za vas pa nimam besed ne dobrih, ne slabih, ker je škoda mojega časa pisati o vas.

Spet ena izmišljena zgodbica. Po moje vse te neumnosti skupaj sestavi nekdo, ki v službi nima nobenega dela.

Daj link da se prepričamo če je to res.

Kaka mati si ti da tako o svoji hceri govoris? Ni cudno da se je zatekla v svet interneta in posledicno of ce se s stabo ne more pogovarjat?

Morda pa jo je oce opazil na onlyfansu in se morda masturbiral na njo…

Ti si ena navadna sramota od mame, tvoj copatk od moža pa tudi. Onlyfans je čisto ok zadeva, pokažeš toliko kot želiš, ne rabiš it do čiste golote, ne rabiš imet seks posnetkov. Če se malo znajdeš in imaš domišljijo lahko mesečno zaslužiš preko 4000€ brez da bi enkrat samkrat pokazala gole joške ali muco. Veliko imaš časa, z denarjem in časom greš lahko v bolj dolgoročen posel brez kredita. Poglej si tisto Laro s kmetije… Punca se je znašla, pa jo pol Slovenije pljuva.

Jz mam OF že malo čez 4leta, 3leta imam odprt SP, s tem plačujem vse svoje položnice, prispevke, dajatve, najemnino, sprotne stroške hrane, oblačil in še prišparam za posel, ki ga ustvarjam usput za cajte, ko to ne bo več aktualno ozr ne bom več zanimiva zaradi starosti. Pa enkrat samkrat nisem pokazala golih jošk ali muce, kaj šele seks posnetka.

Ne bom rekla, da so moji starši ponosni na mojo službo, ampak so ponosni na mojo neodvisnost, na samostojnost, na to, da pri skorja 30 nimam kredita in dobro živim(se ne preseravam, ne živim v luksuzu) in da nisem v mama hotelu, nisem odvisna od moškega-imam partnerja, živiva skupaj in spoštuje moje delo ter mi pomaga ustvarjat vsebino, oba se strinjava da je ok da ne pokažem vsega in tako bo ostalo.

To kar delaš, vodi v žalost in jezo, kaj hmalu ti bo žal, da si izgubila hči. V familiji boste imeli sam kreg in prelaganje odgovornosti kdo je zajebal, da je ta starejša šla v to smer in prej ko slej boste vsi zgolj še polni jeze-tudi ta mlajša, ki ni nič kriva v tej zgodbi. Zelo verjetno jo bo še najboljše odnesla tastarej hči, ki jo tako zelo dol tlačiš. Našla si bo ‘novo’ družino, ki jo bo sprejela tako kot je.

Včasih se sprašujem, če eni od vas še vedno živite v srednjem veku in hočete kamenjat in izganjat “čarovnice” … vsaka služba in vsaka zaposlitev je na nek način prodaja telesa in sebe za denar, za razne namene – če pomisleš teoretično. Oseba ni čisto nič manj vredna, če se ukvarja s spolno obrtjo, zakaj vam pa hči tega ni povedala je pa čisto njena stvar, saj je sama svoja odrasla oseba in polnoletna, s sabo pa lahko dela karkoli želi. Se mi zdi pa kruto, da se zaradi tega  osebo vrže na cesto.. In spolno delo in biti udoben s to platjo sebe ni stvar, zaradi katere bi morali diskriminirati in poniževati ženske ali kogarkoli druzga.

Ma… ti si ena najslabših mam kar jih poznam!!! 

Da svojo hči označiš, da je kurba??? Katastrofa od katastrofe si!!!! Taki ljudje kot sta ti in tvoj mož ne bi smeli imeti otrok nikdar in nikoli!  ??????????

mene niso  nagnali , sem kar sam odšel, ko me je mama začela je…t kar tak brez veze, pa sem na kmetiji moral precej delat.  Ni mi žal da sem odšel, pa jih nisem niti enkrat v vseh teh letih ( jih bo kalu 20) poklical, kaj šele obiskal . Zame ne obstajajo več.

Jaz bi se vseeno vprašal, zakaj je vaša mlajša sestra namesto tega, da pristopi k svoji starejši sestri in jo sooči z dejstvi, najprej obrnila k vam. Ni poštena, ampak je podlasica, ki je zatožila lastno sestro, da bi pri vas dobila točke. Dobro ste jih vzgojili.

Verjetno ste jo naterali tudi brez kakršnegakoli dialoga, ker verjetno med vami ni obstajal med odraščanjem, sicer ne bi bila kurba in iskala pozornost drugje, zato ker je doma dobila samo navodila in nikoli pogovora.

Glede na to kako grdo govorite o njej, veliko pove o vas in nic o njej. Ste mogoce pomislili, da ste jo v lazi potisnili sami s svojo vzgojo. Ne deluje enaka vzgoja za vse otroke enako.  Namesto kontrole bi izbrali socutje, prijaznost, potrpezljivost in razumevanje.

Ocitno tudi sestri nimata ravno sestrskega odnosa, da jo je zatozila. Za taksen odnos med njima ste tudi krivi vi in vas moz.

Sicer pa kaj ima onlyfans z vami? Je polnoletna, se lahko odloca po svoje. Ocitno je ta svoboda v vasi hisi samo toliksna kolikor je po vasih pravilih.

Zgleda so tudi vam kratili svodno voljo in sedaj to prenasate na hcero. Bo ocitno hcera prekinila ta negativen vzorec.

aja ponovem so ”kurbe” še tiste ko prodajajo lastne slike in video tebi pa res dosti  manjka v glavi not

A ste jo vprašali kaj snema za onlyfans?

Sej ni sam kurbarija,je še kaj drugega.

Ce je kdo tu sramota si ti. Ti si ena prasica kako lahko hčerko nazivas s kurba. Sram te bodi. Fuj fej. Prasica usrana tamala bo pa se vidla ko se bo ona zgonla prasica mala

Ojooj joooj gospa draga. O VSEM govorite samo o ljubezni do otroka ne. Mlajšo imate rada starejšo pa ne, ker je K…A Only fans je res za zabavo moških je pa samo preko slik. To ni telesni stik. Preden ste se tako odločili bi se lahko mirno pogovorili z hčerjo. Ne morete se tako kruto odpovedati otroku noooo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close