Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hcerko sem nagnala od hise!

Hcerko sem nagnala od hise!

Odgovor na objavo uporabnika
Tatijana961, 12.10.2023 ob 18:21

Moja mlajsa 17 letna hci je zelo radovedna. Ze veckrat mi je rekla, da se njena sestra malo cudno vede. V sredo pa je prisla moja 17 letna hci prej domov, imela je krce, saj ima bolece menstruacije. Ima moje dovoljenje, da gre iz sole kadarkoli ima bolecine.

Njena starejsa sestra (stara 23) je prisla domov nekje ob 13:00, ker ve da nobenega no doma ob tej uri se je z nekom menila po telefonu. Govorila je kaj plankra za onlyfans.

Moja 17 letna hci je bila cisto tiho v sobi (njena soba je blizu sestrine sobe, zivimo v hisi njuni sobibsta v prvem nadstropju) in je prisluskovala. Ona je zelo postena punca. Zato mi je tudi povedala, da ima njena sestra onlyfans.

Na zacetku je starejsa sestra zanikala. Ko je se moj moz zahteval odgovore pa je priznala. Racun ima ze 4 mesece.

Ce zeli biti kurba naj bo kurba drugje.

Dela samo 4 ure, stanovanja si tak nikjer ne more privoscit. Smo ji dali vedeti, da ima cas do petka da gre.

Danes je sla k neki prijateljici. Tukaj ni vec dobrodosla.

Ponosna sem, da imam posteno mlajso hcerko. Moje starejse se ze pri 15ih letih ni dalo vec kontrolirati. Ni cudno, da je tako koncala.

Nekateri so pac rojeni pokvarjeni. Obe smo zeleli vzgojiti lepo, v posteni zenski. Ampak konec koncev se potem vsak odloci ali bo posten ali ne.

Moj moz ji je prepovedal vstop. Tukaj nima vec kaj iskati. Ker dela samo 4 ure ji ni bilo niti potrebno placati stroskov ali hrane. Ves denar je imela zase odkar je zacela delati. Nikoli ni nam dala niti centa, ker tega nismo niti zahtevali dokler ne bi imela sluzbe za 8 ur.

Od naju (starsev) je vedno vse dobila, ko se je solala. Tudi zdaj po soli je imela vse kar je zelela. Denar, hrano, streho nad glavo… nikoli ni rabla tega delat za denar. Pa je vseeno to naredila. Tako zdaj pa nak bo kurba nekje drugje.

Ko si sse pa ti, blesava babura, v mladih letih fukarila okol, je pa bilo vse ok? Kri ni voda. Upam, da se ti hudobija povrne in da hci uvidi, kkao blesavo mamo ima. Upam, da ji z OF rata zaslužiti veliko, tebe, debeloritnica, pa da pogleda nikol vec ne.

Ko v Sloveniji vidiš, da ni prihodnosti … vsak se pokvari. To je življenje.

17-letnica tega še ne vidi.

tale tamala te bo še fino scat vozila. Vidim, da tole z bolečimi menstruacijami, tožćrjenjem in ritolizništvom že fino obvlada. Nič hudega, če je nihče ne bo maral zaradi tega.

Očitno je delala več kot 8 ur dnevno, saj OF objava vzame tudi nekaj svojega dela. Koliko je pa imela dela okoli hiše in ostalih gospodinjskih opravil?

Uau mati leta. Ena hči ima tako slabo samopodobo in nizko samozavest (le kdo ji je to priučil), da se rabi razkazovati za denar, ena pa manipulira in špeca iz čiste zlobe. Čudovit podmladek si dala svetu. Res dosežek.

Ti si ena ničvredna svinjetina od meme, sram naj te bo, da tako govoriš in ravnaš s svojo hčerko, namesto ,da bi ji pomagala in stala ob strani, v zamljo se  zakoplji ničvrednica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekateri so pač pokvarjeni, ja se strinjam ti nisi nobena mati in upam da ta mlajša gre pri 18.

Veseli Felix, 13.10.2023 ob 11:23

Ko si sse pa ti, blesava babura, v mladih letih fukarila okol, je pa bilo vse ok? Kri ni voda. Upam, da se ti hudobija povrne in da hci uvidi, kkao blesavo mamo ima. Upam, da ji z OF rata zaslužiti veliko, tebe, debeloritnica, pa da pogleda nikol vec ne.

Je res, da sem se tudi sama prodajala za denar. Takrat sem tudi spoznala moža in nehala s tem. No, včasih sem za ugodnosti v službi naredila izjemno s kakšno oralo.

Ampak, to kar mo moja hči dela, je pa nesrejemljivo.

Jaz mislim, da si bolj pokvarjena od nje. Se bo že znašla. V dom upokojencev, pa ne bo prišla na obisk. Kaj pa če to dela iz golega pre] ivetja. Itak se te tebe ne tiče, kako ona do denarja.

To kar si storila je zavržno. Zdaj je prodajala slike, ti boš jo prisilila, da se fuka

Vsi delamo napake in mladi se najbolj. Še vedno se iščejo in vsi tisti ki so zdraven še malo razvajeni, pa še toliko bolj! Punca je mogoče malo zgubila kompas. Moralni in na sploh v lajfu.

Ampak  ko se to zgodi, ravno zdaj potrebuje starše.

Nerealno je pričakovati da bo otrok še vedno obnašal vzorno, da ne bo delal napak in grešil.

In ravno takrat je treba otroku pomagati. Lahko je biti starš ko gre vse gladko in so otroci pridni in ubogljivi!

Kakšen starš si pa pokažeš šele ko te otrok potrebuje da mu pomagaš prebroditi težavo, ki si jo sam zakuhali!

In vi in vaš mož sta tukaj na celi črti pogrnila. Namesto hčerki pomagat, se z njo pogovorite in mogoče najti kak kompromis, sta jo preprosto porinila na najslabšo možno pot. Ne predstavljam si, kaj bi jaz kot mati bila toliko brezbrižna, da me nebo brigalo ali ima hči streho nad glavo in ali je varna ali ne! Preprosto sta dvignila roke od nje ker je to najlažje! Ker se vama ni treba truditi z njo. Ker je za spravit otroka na pravo pot težje kot ga preprosto zabrisati skozi vrata. In seveda pod izgovorom da je polnoletna in da ni več vaša odgovornost! Na njeno žalost ste izbrali najlažjo pot -za vas! In ji s tem nedvoumno pokazali kaj čutite do nje. Namesto jo spodbudit da si poišče službo za polni delovni čas in se osamosvoji in si poišče stanovanje, kjer bo lahko živela kot se njej zdi sprejemljivo, ste jo preprosto vrgli ven! Preprosto za vas! Ali s tem ko otrok postane polnoleten, preneha biti naš otrok?

Da o očitnem rivalstvu in ljubosumju med vašima hčerama niti ne zgubljam besed!

Tatijana961, 16.10.2023 ob 09:23

Je res, da sem se tudi sama prodajala za denar. Takrat sem tudi spoznala moža in nehala s tem. No, včasih sem za ugodnosti v službi naredila izjemno s kakšno oralo.

Ampak, to kar mo moja hči dela, je pa nesrejemljivo.

Omg ti to resno?!!!?

In potem obsojaš lastno hčer?!

Omg!

I rest my case!!!!

Omg ?

Mati, si fous ker hčer zasluži na of takšne vsote, o katerih ti lahko le sanjaš. Brez skrbi. Punca bo v nekaj letih imela lastno stanovanje. Na of že vrtijo ogromne stevilke

Ti si za na psihiatrijo. V rit si porini mlajšo hčerko. Sram je lahko njo in tebe. Njo da je izdala sestro, tebe pa ker delaš tako štalo okoli onlyfansa. Lastnega otroka si postavila na cesto, ker ni po tvojih frigidnih kriterijih. Res nisi niti ž od ženske

Tole kar vam bom napisala vam ne bo všeč. Dejstvo je, da ste pri vzgoji hudo zafurali. Po vsej verjetnosti z najboljšimi nameni, ampak to nič ne spremeni. Kakšne vrednote ste predali svojima hčerkama? Kakšna je vaša samopodoba? Tudi sami ste hudo poškodovani, ste se spogledali s svojimi travmami? Znate odpuščati? V sebi gojite hudo agresiji na moške, ki ste jo prenesli na svoje hčerke. Zato se starejša spogleduje s prostitucijo, mlajša ima boleče menstruacije. Najlažje je nagnati otroka, da se ne gledate v zrcalo. Boste morda pri sebi kaj spremenili, kaj odpustili, se omehčali? Imate možnost, da se tale peklenski krog konča ali pa nadaljuje.

Ti si pa bolana lahko si srečna da si služi denar na enostavni način. Ti ga zaslužiš tako če si sposobna. Verjetno nisi zato si ji faus.

Pa vi ste bolani ali pa je ta objava fejk. Da take pisete o svoji hcerki.  Sramota za take besede.

Do tegale odgovora sem res mislila, da si tok prkelana, da si sposobna o lastni hčeri govoriti in pisati take neumnosti, kot si jih.

Zdaj pa vidim, da je spet še ena zgodbica najbrž najstnice brez otrok ali pa starejše ženske, ki nima svojega lajfa, časa na pretek in si si zmisljuje zgodbice, da mine čas.

Poišči si pomoč psihologa preden bo prepozno.

Men ste zanimivi starši, ki pravite, da boste otroke nagnali od hiše pa jim nič dali.

Kot da so se vam oni vsadili v življenje. Ne, vi ste jih spočeli! To da so peišli na ta zajebani svet je bila vaša odločitev ne njihova.

Vsi posojamo svoje telo da opravi neko delo za denar, tako da smo vsi neke vrste kakor ti praviš, kurbe.

Da pa zavrneš otroka zaradi take reči pokaže samo to, da jo nikoli nisi imela rada.

Poglej malo v sebe, boš vidla da je tvoja duša 100x bolj pokvarjena od njene.

Malo konfuzno napisano. Ali pa nisem dovolj natančno prebrala.

Kakorkoli, svojega otroka vendar ne moreš vreči čez prag. Pogovor, pogovor in še enkrat pogovor. Se vam ne zdi, da sta jo vrgla na slabo pot. Kje je vajina morala?

Ob tako negativnem obračanju h čerki me niti ne čudi da je takšna.
Kaj jo je odpeljalo od vas v takšne vode ve edino ona. Vaše je da jo vprašate ne to ali to resnično počne, ampak to zakaj to počne? Kateri del vas vseh v hiši ji manjka?
je to ljuben, pozornost, pripadnost?

Da je vaša hči zašla je delež zagotovo na vama z možem.  Tega si sicer starši nočejo priznati zato je lažje omeniti kako grozna je ta hči in prevaliti nanjo tudi tisto kar sta vidva kiksnila.
Vprašajta se ali sta ji odigrala vlogo starša v pravem pomenu, ker vaša hči je hči ki ima dušo in čustva in nazadnje tudi zamire .

Anonimno 4121, 13.10.2023 ob 01:28

Hja, glej. Navadila sta jo, da ji je vse k riti prinešeno, njej pa ni treba ničesar. V bistvu ji s tem, da mora od doma, delaš uslugo, da bo mogoče začela malo bolj migat in skrbet za sebe. S tem, ko enemu vse k riti prineseš, mu ne pomagaš.

Najlažje si je “roke umit” in hčer nagnat po dolgih letih zavijanja v vato. Kaj pa odgovornost? Vajina, seveda!

Ko bo starejša morala v petek od hise nikoli in nikdar nebo oprostila tebi se manj pa mlajši sestri. Svojo odločitev boš enkrat v življenje obžalovala, ker družine predvsem pa sester nikoli več ne boš povezala.

Če pa je to način, da kao ukine OF in prijoka nazaj je pa to zavozeno razmišljanje. Ne verjamem, da ti bo kdaj oprostila.

Mislim kaki starsii.

Kot so ze napisali, hcerka je.tvoja ne glede v kaj je zabredla, pa slika vaju dveh, ce ste sfalili pri vzgoji je vajina krivda, najboljse je sam zavreciiii res ste eni podli starsi.  Zalostnooo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close