Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hčerka in njen fant

Hčerka in njen fant

Hčerka ima fanta, 2x ga je že pripeljala na obisk. Je drugače kar v redu fant, z možem sva bila kar vesela, ko sva ga spoznala, ker je res tak pridem, deloven fant.

In jo vprašam, če ga bo povabila na piknik od starega ata (tudi on si ga želi spoznati) pa pravi, da ne, ker ga noče vsem predstavljati, ker niti ne ve koliko časa bo to trajalo. Sem bila kar malo šokirana. In potem mi se reče ah sej ni edini. Sej načeloma je res kar pravi, nikoli neves.. pa vseeno včasih kar pove vse kar ji hodi po glavi.

Odgovor na objavo uporabnika
Kagumer, 18.07.2021 ob 11:45

Hčerka ima fanta, 2x ga je že pripeljala na obisk. Je drugače kar v redu fant, z možem sva bila kar vesela, ko sva ga spoznala, ker je res tak pridem, deloven fant.

In jo vprašam, če ga bo povabila na piknik od starega ata (tudi on si ga želi spoznati) pa pravi, da ne, ker ga noče vsem predstavljati, ker niti ne ve koliko časa bo to trajalo. Sem bila kar malo šokirana. In potem mi se reče ah sej ni edini. Sej načeloma je res kar pravi, nikoli neves.. pa vseeno včasih kar pove vse kar ji hodi po glavi.

Ja, kar navadi se.To ni več tisto : hodita, potem se bosta pa poročila.

Že zdavnaj ne.

A 17 recimo? Potem najbrž res ni edini!

Koliko pa je stara, 18.07.2021 ob 12:14

A 17 recimo? Potem najbrž res ni edini!

Ne, ima 24 let.

Sprijazni se s tem. Bo še nekaj časa skakala s kurca na kurca… To so drugi časi.

Nažgani Franc, 18.07.2021 ob 12:33

Sprijazni se s tem. Bo še nekaj časa skakala s kurca na kurca… To so drugi časi.

Ni vse v kurcu, dragi moj Franc.

Mora biti tudi zgornja glava kot je treba!

si pa res nažgan, 18.07.2021 ob 16:23

Ni vse v kurcu, dragi moj Franc.

Mora biti tudi zgornja glava kot je treba!

PA DO POROKE SAM NA ROKE!

Fanta, ki je 2x prišel k njej, bi morala zdaj že kar po družinskih piknikih vozit?

Ah ja, 18.07.2021 ob 16:34

Fanta, ki je 2x prišel k njej, bi morala zdaj že kar po družinskih piknikih vozit?

Pripeljala na obisk. O B I S K! Kapis?

Jaz sem svojega pripeljala domov sele po enem letu in pol. Heheh

Ja drži, ampak še vedno bo skakala s kurca na kurca še nekaj časa.

Nažgani Franc, 18.07.2021 ob 16:41

Ja drži, ampak še vedno bo skakala s kurca na kurca še nekaj časa.

Sklepaš po sebi Francl? Kako je kaj na kurcih?

Tak se govori poba!

Tokrat mi je pred oči prijadrala zgodba v okviru kolumne spisana za eno izmed Delovih revij.

Avtor je realistično prikazal življensko pot sicer fiktivne ženske pri štiridesetih, ki je vedno imela v mislih, da mora delati po pričakovanju drugih, najprej staršev, nato moža in otrok. Na koncu pa je ostala razočarana, razočarana nad sabo in svojim življenjem, tem da si ni upala dopustiti kreirati življenja po lastni volji. Želela si je pregrehe, se vsaj za trenutek prepustiti strastem, se zabavati ter izklopiti od za marsikoga sicer idealnim življenjem, ki jo je puščalo prazno.

Čeprav zgodba ni resnična, najbrž vsakdo pozna kakšen tak primer. Tako, da dragi starši, zares želite otrokom skreirati za vas sicer popolno življenje, ki pa v nihovih mladih očeh ne zaneti željene iskrice?

Privi stavek komentarja je namenjen nažganemu, ki očitno dobro ve kaj srnicam v teh časih roji po glavi.

Če že sedaj razmišlja tako, potem verjetno nekje v sebi čuti, da to ne bo to, čeprav ji je verjetno všeč. Daj času čas in ne sili preveč vanjo.

Ja, prav ima. Zakaj bi vodila fanta na razkazovanje celi žlahti?

Lahko jih še več zamenja, bo vsakič razkazolvala fanta celi žlahti.

Jaz sem svojega prvega fanta pri 18 pripeljala domov po zelo hitrem casu. Napaka. Za njega mi bo vedno zal, ampak se je vse razvijalo prehitro. Po 6 mesecih sva ze skupaj zivela. Se ena napaka. Spoznavanje mora trajati, ne rabi ga spoznati cela zlahta. Se vedno je mlada. Ne je silit.

Mati, dekle jih bo, upam da, se kar nekaj zamenjalo. In prav je tako. Kako bo sicer vedela kateri ji odgovarja. Naj sedaj vsakega vodi k zlahti ali kaj? Se to rabi,da jo zacnejo ogovarjat. Bodi pametna,mati. Pusti jo naj ravna po svoji oresoji in srcu. Ce pripelje fanta na obisk je super. In naj pri tem ostane. Ne sili vanjo. Pa ceprav se ti zdi da bi bila lahko ze babica. Bo ko bo zacutila.

donporleone, 18.07.2021 ob 16:53

Tak se govori poba!

Tokrat mi je pred oči prijadrala zgodba v okviru kolumne spisana za eno izmed Delovih revij.

Avtor je realistično prikazal življensko pot sicer fiktivne ženske pri štiridesetih, ki je vedno imela v mislih, da mora delati po pričakovanju drugih, najprej staršev, nato moža in otrok. Na koncu pa je ostala razočarana, razočarana nad sabo in svojim življenjem, tem da si ni upala dopustiti kreirati življenja po lastni volji. Želela si je pregrehe, se vsaj za trenutek prepustiti strastem, se zabavati ter izklopiti od za marsikoga sicer idealnim življenjem, ki jo je puščalo prazno.

Čeprav zgodba ni resnična, najbrž vsakdo pozna kakšen tak primer. Tako, da dragi starši, zares želite otrokom skreirati za vas sicer popolno življenje, ki pa v nihovih mladih očeh ne zaneti željene iskrice?

Enako bi lahko prikazali življenjsko pot fiktivne ženske pri štiridesetih, od dvajsetega leta dalje se je drajsala po kurcih, odgovornosti nobene, familija ni zanjo, potovanja, kosilca, pjačke, pedikerke, hudi avti, žuri, nobenmu se ne prilagajat ali bohnedaj gradit na zvezi, delala samo in samo kar je hotela in jo je “izpolnjevalo”, živela za pregrehe, strasti in uživancijo… Proti koncu tridesetih se je zavedla da ji biološka urca dela tika taka, noben dec je tud povohu ni za kaj več od enonočnega natika, kaj šele da bi si šel s staro koko ustvarjat družino. In glih tako je po 40. ostala sama s praznim življenjem in STDjem.

Lovenolove, 22.07.2021 ob 14:10

Mati, dekle jih bo, upam da, se kar nekaj zamenjalo. In prav je tako. Kako bo sicer vedela kateri ji odgovarja. Naj sedaj vsakega vodi k zlahti ali kaj? Se to rabi,da jo zacnejo ogovarjat. Bodi pametna,mati. Pusti jo naj ravna po svoji oresoji in srcu. Ce pripelje fanta na obisk je super. In naj pri tem ostane. Ne sili vanjo. Pa ceprav se ti zdi da bi bila lahko ze babica. Bo ko bo zacutila.

veza je veliko več kot seks.mislm halo????

še sprobavati jih mora ali kako?

maliali, 22.07.2021 ob 14:46

Enako bi lahko prikazali življenjsko pot fiktivne ženske pri štiridesetih, od dvajsetega leta dalje se je drajsala po kurcih, odgovornosti nobene, familija ni zanjo, potovanja, kosilca, pjačke, pedikerke, hudi avti, žuri, nobenmu se ne prilagajat ali bohnedaj gradit na zvezi, delala samo in samo kar je hotela in jo je “izpolnjevalo”, živela za pregrehe, strasti in uživancijo… Proti koncu tridesetih se je zavedla da ji biološka urca dela tika taka, noben dec je tud povohu ni za kaj več od enonočnega natika, kaj šele da bi si šel s staro koko ustvarjat družino. In glih tako je po 40. ostala sama s praznim življenjem in STDjem.

Kot prvo ženska pri štiridesetih ni stara ampak zrela. Živimo v časih, ko že nezanemarljiv delež mladih opreza za zrelimi češpljami oziroma marelicami po novem.

Druga točka, ki me zmoti je omenjanje biološke ure, kot da si vsaka ženska želi postati mama. To je nek privzgojen koncept, ki vse bolj izgublja na veljavi, pa kakorkoli obrneš.

Dama kot jo opisuješ verjetno v dvajsetih letih doživi več, kakor večina skozi celotno življenje. Tudi večno samske ni nujno, da ostanejo, nemalo se jih ustali na skupni poti s kakšnim mecenom.

In si sploh lahko predstavljaš kakšno BOGINJO POSTELJNIH RADOSTI predstavlja glede na njene izkušnje. Vsi položaji s katerimi se je tekom let spoznala, vse mogoče tehnike zadovoljite,… Veš, take “razuzdanke,” kot jih nekateri pojmujete, so navadno precej odprte, kar se načinov občevanja tiče, pa tudi fetišev in podobnega.

Vsak po svoje ampak ne, ne menjajo vse punce pri 20 fantov kot frišne gate in ne, nič ni “prav tako” če bo sprobala celo hordo fantov kot da nima pojma kaj bi rada. Če še noče resne zveze ok, naj živi kakor hoče dokler drugemu ne škodi. Ampak to predalčkanje gor dol je pa neumno. Kot da so pa tiste, ki pri mladih letih stopijo v resno zvezo in ne dajo čez celega tropa, po novem nenormalne. Marsikatera je taka in marsikateri je lepše kot pa tistim, ki skačejo s cveta na cvet. Tolažite se pa s čim se hočete.

Puncaje stara 24 let! Kaj ste vse mame tak obupane, da bi vam froci mogli ze pri 20 biti ozenjeni in imeti lastne otroke. Daj ji cas za zivljenje. Cez dva meseca bos pa jokala na forumu, kak ti hcerka nic ne pove pa ne zaupa. Ja valda da ti ne bo povedala s kom se dobiva, ker bos ti ze mislila, da bo cez dva tedna poroka. Cisto normalno, da ni edini. Saj pa se je to vse v vezi spoznavanja in spoznavas se vcasih z vecimi naenkrat, sploh ce se spoznas preko tinderja ipd.

zvgojila si cipo brezobrazno. Navadnnnn

Morda pa jo je tisti dan kaj razjezil in je bila jezna nanj. Dokler vas ne vabita na poroko, se ni potrebno utrujati s predstavljanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close