Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hauza beach Resort v Sharmu

Hauza beach Resort v Sharmu

Pozdravljeni,
za krompirjeve počitnice jo mahamo v Egipt, v hotel Hauza beach Resort v Sharm… Angleži ga precej kritizirajo, na naših forumih pa niti ne. Imamo otroke, stare od 4 do 7 let, pa me zanima, če je bil kdo že tam z otroci in kako je? Potovanje v tem terminu pride precej drago in me je po branju angleških komentarjev ful strah, da bomo dali toliko denarja, potem pa smo že vnaprej obsojeni na teden dni sobe in wc-ja. Tja ne gremo z razlogom, da bomo bolni, ampak si želimo plavanja in norklanja, pa otroci so nori na mivko… Ali je bil kdo pred kratkim v tem hotelu? Upam, da mi bo kdo napisal kaj vzpodbudnega, saj nekam iti, če že v naprej veš, da ne bo dobro, je pa res žalostno. Hvala za odgovore!

Mi smo bili v “Laguna Vista” in Globtourjeva vodička je rekla, da je ta hotel najboljša izbira za otroke. Hauza nima tako lepe plaže.

Sicer pa, ne obremenjuj se, povsod v Egiptu je lepo, posebej, če je ALL, a ne Srakoper :-))?

Mi smo bili v Hauzi lani za novo leto, hotel kot sam ni niti tako slab je pa odvisno v katerem delu bivate, probajte dobiti sobo bolj proti morju, ker v zgornjem delu ni cele noči miru saj tako je bilo lani do dveh ponoči nabija glasba iz diskoteke ki je brez strehe , ko pa se je začelo svitati pa so se že začel dreti iz minareta : (((, tako da na spodnjem delu tega ni .

Kar se pa tiče plaže pa do grebena imaš pomol kjer je ogromno rib je pa takoj ful globoka voda, za otroke pa imaš tobogane in nekaj igral, ker kopanje v nizki vodi ni mogoče , ker morje nikoli ne pride v taki meri čez greben da bi lahko zaplavali iz plaže.

Hrana je OK, imaš par vrst različnih restavracij apak to je bl tko tko nč kej posebnega.

LP

Mi smo bili v Hauzi letos začetek julija za 14 dni. Jaz, mož, dva sinova najstnika in odrasla hči. Meni je bil hotel Zelo všeč. Mi smo že ob rezervaciji prosili za sobo ob bazenu (šli smo preko Globtourja) in jo dejansko tudi dobili. To je po moje najboljša lokacija sob. Hotel je za otroke in najstnike raj. Ogromno ponudbe in zelo lepo urejeno. Tvoji otroci bodo zelo uživali. Edino, kar bi jaz imela pomisleke je to, da v tem zalivu ves čas pihlja veter. V poletnem času je to bilo super – veter (oziroma vetrček) ni moteč, ker je sicer zelo vroče. Ne vem pa, kako je konec oktobra. Lahko da se veter okrepi in je hladen. Plaža je super. Tudi v morju direktno pred plažo se da lepo kopati in plavati, seveda takrat, ko je plima. Ob oseki je voda res nizka, vendar se da še vedno čisto v redu čofotati. Koralni greben pa je čudovit. kar se tiče sob, so čisto sprejemljive, celo zelo velike, edino, kar je mene motilo, je bilo to, da so bile brisače za tuširanje v sobi stare, sive, izprane in so smrdele po trohnobi. Jaz osebno bi v ta hotel šla takoj še enkrat, bi pa brisače za tuširanje vzela s sabo od doma. Za na plažo pa tako dobiš brisače v hotelu – so zelo v redu.
Hrana je o.k., je pa fajn, da prideš na obroke med prvimi, ker potem nastane precejšnja gužva in se čaka v vrsti. Indijsko restavracijo ti odsvetujem. Mi vsi smo imeli po obroku v tej restavraciji prebavne motnje, ki pa smo se jih v enem dnevu rešili. Ni treba drugega, da greš takoj, ko se pojavijo simptomi v hotelsko lekarno in tam poveš kaj ti manjka ter kupiš zdravila ki ti jih priporočajo. Primejo v 6 urah in spet si kot nov. Pice na plaži so v redu – meni zelo dobre. Tvoji otroci bodo v Hauzi definitivno uživali. Lepo se imejte.

Še nekaj bi ti rada povedala. Tudi jaz sem pred odhodom v Hauzo prebrala na naših in tujih forumih vse, kar sem našla o tem hotelu. In tudi jaz sem bila vsa zaskrbljena in razočarana nad odzivi predvsem tujih turistov. Skoraj sem že spremenila rezervacijo.Tako sem imela pred odhodom na dopust namesto prijetnega pričakovanja zaskrbljenost. Ko pa smo prišli v hotel, sem bila zelo prijetno presenečena in prav zadovoljna, da nisem šla v spremembo rezervacije. Tako da po mojem mnenju in izkušnjah se ni kaj preveč za sekirat, kaj pišejo po forumih.
Kar pa se tiče Lagune Viste ti moram povedati, da meni ni preveč všeč. Kot sem lahko videla, se hotel razteza na obe strani ceste (ki je, mimogrede povedano, sploh ni lahko prečkati). Na plaži pa ima Laguna Vista pomol do koralnega grebena prekratek in se ob oseki, ko iz pomola poskušaš priti do koralnega grebena kar lepo porežeš in potolčeš. Hauza pa ima pomol dovolj dolg, da tudi ob oseki uživaš na koralnem gremenu brez ureznin, takoj ob plaži pa je tudi dovolj globoka voda za namakanje in igranje.

Ta RESORT je eden najboljših!!! Bila tam in bilo je super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close