Haslinger kozmetika
Dragi moji,
tokrat imam tudi sama vprašanje za vas. Pred kratkim sem na izletu po Dunaju nabavila Haslinger kopel za tuširanje, med, in sem nad njo povsem navdušena. Sedaj sem jo že porabila, na Dunaj pa me pot še dolgo ne bo zanesla. Zanime me, morda veste, ali se da ta kozmetika kupiti tudi kje pri nas, morda v Mullerju ali Dm-u? Jo kdo pozna – link je sicer haslingerseifen.at .
Poslala sem jim mail, če se da kozmetika kje kupiti pri nas, a sem nazaj dobila njihov cenik, na koncu je navedeno še to, da je možen 5 % popust, če se nakaže na trr določene banke (če sem prav razumela, z nemščino si trenutno nisem najbolj na tekočem 🙂 )
Zanima me, če bi izdelke naročila neposredno pri njih, kako je potem z dostavo, koliko menite, da bi me prišli vsi ti dodatni stroški? Ker prek spleta v tujino še nikoli nisem kupovala, prosim za informacije. Upam sicer, da se bi kozmetiko dalo kupiti kje pri nas, ampak če ne…
Ne vem, kje bi pri nas sicer našla kakšen ustrezen naravni substitut, kako res krasno naravno kozmetiko, gele za tuširanje. Kaj priporočate?
Najlepša hvala ter krasne praznike želim!
Ja, na spletni strani, ki sem jo navedla: http://www.haslingerseife.at . Tam je vse navedeno.
Forum je zaprt za komentiranje.