Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Harem v zenskih sanjah

Harem v zenskih sanjah

Jani , dovolj bo , da prebereš mojega prvega , pa ti bo vse jasno. Zaenkrat je zasedeno samo mesto šoferja , pa še to ni ziher – kandidat se še ni dokončno izjasnil.

v ustanavljanju harema , šefica lisička

He, he, he Stumpi. Spet si se mi prilepu. Torej me imaš rad?

Nekaj mi pravi , da ima Štumpi rad vse , ki imajo radi njega 🙂
A ne Štumpi ?

te mara lisička

Ja, pa še res bo to najbrž. A vesta vidva,
ti Štumpi in ti lisička, kaj mi prav zdaj poje Danijela:

Treba mi gutljaj vina,
da mi pravo društvo skrati noč
ja znam, da volim te od davnina
i da neču neču priznat to ……….

Godine ove sve od tebe se ne trijeznim
samo film prebacim …… na tren
sreču poznajem tek onda kad se nasjetim …..
da bar ……… kad su ljubavi rat
na srcu pomakli sad
a gdje si mi sad ……

kad treba mi gutljaj vina…..

Heh, kako mi je lepo, kako toplo mi je pri srcu in rdečica sili v obaz!
Mariči

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dobro jutro :)))) ne dober dan tud teb :))) Zdele grem…. fajn se mej…. se kej beremo… kasnej! Lep vikend!

Jani, ki prav’….

Šefica bre…. a koje mjesto…. bih ja imao…. u tvoja harem? No, ja…. lahk se zmenva, da ti s pahlačo delam luft… tko, okol kep…. ups.. glave 🙂 Lahko.. no ja neki znam tud skuhat…. lahk bi bil tud ekonom..pa ne lonc….

Napiš!

Jani sanja…

He , he , zamurček Jani 🙂
Kaj pa , če bi mi zvečer pred spanjem bral pravljice ? Al pa bi z mano gledal grozljivke , pa ker me je full strah , bi imel nalogo me držat za rokico :))

šefica lisička , ki ima še par idej

Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi rekla muca,na harem seveda.Rada ima vse vrste razvajanja.
Od tistega lepega iskrenega pogleda,do zapeljivega nagajivega namigovanja,do resnega intenzivnega razdajana.
Muca ima rada stalne aktivnosti ne zdrzi pri miru dolgo časa.Rada odkriva je radovedna in igriva.
Vsaka novost je zanjo izziv.Posebnega načrtovanja za vse to zanjo ni.Enkrat je tu,drugič tam.
Povem vam pa tole,ko enkrat osvojii-se brez pomislekov prepusti.
Ampak tako zlahka pa vse to zanjo spet ni!
Ko enkrat drzi,za hudiča ne spusti!
Mijaaaaau,mjav-mjav

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca povedala si svoje obcutke o realnosti, tema pa je namenjena sprostitvi domisljije in sanjarjenju… Saj ni realne nevarnosti, da bi lahko nalovila cel harem mackonov, hehehe.. Sanjati o tem pa je povsem mozno in predvsem dovoljeno!

Mislite le mirne misli, Pepi

Ni bila realnost,bile so le sladke sanje….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Skoda! Vseeno iskreno zelim, da vse to uresnicis prakticno! Nikoli ni prepozno in zdaj je ravno prava atmosfera…

Enkrat,nekje,sigurno!

Samo tako naprej muca.. Upanje nas drzi nad povrsino, ljubezen pa je najmocnejse custvo…

Pepi,dej pomagaj,da tele “nesrečne “osebke malo predrmava.
Skor solzice pretakajo.Tukaj se pa nori,kot jaz vem.
Naj odprejo svoje ventile….

Saj vidis, da niso vsi nesrecni in zalostnii .. Ampak zakaj ti tako bolj noro ne opises, kako bi izgledal tvoj harem, hehe.. Bi vzela le znane macote in fimske igralce, pevce, al bi tud kaksen Tjavendanovec bil lahko recimo vratar?… Mogoce pa bi tvoja pripoved, ce bi bila dovolj drzna, lahko koga razdrmala in zbudila, hehe..

Hehehe,zdej si me pa res zakuril.
Ja bi !!!Tud kakšnega machota iz Tjavendana bi dala vmes.In ves, ta bi imel največjo funkcijo v mojem haremu.Samo ne bom izdala na koga mislim.
Sicer pa to ni vazno.
Hja bili bi tudi igralci ja,tisti tapravi dedoti!!
Mam občutek,da bi me rad malo, hmmmm odkril.Kako naj ti nagajivo najbolj odgovorim,takole;
Nisem za harem,res ne !Na zdej sem čisto odkrita.
Imela bi enega in edinega,pravega!Samo klonirala bi ga v vecjih različicah,da bi imela od njega kar se da največ,tako za posrkati ,kot za izziveti,istisniti.S tem mislim na duhovne vrednote.
In ker sem zelo zahtevna v vseh pogledih,bi mu ves ta napor prihranila in bi uuuuuuuuuu mjaaaaaaaaaauuuuu..imela bi cel grad takih velikih soban in v vsaki sobi bi me čakal on.Eden in edini.Pa velik romantike,pregreh in neznosti bi bilo.Takole.
Kaj mislis?

Tvoje razmisljanje na koncu je zelo zanimivo… Mislim na grad in tiste sobane s kloni ene osebe… Bemti, a res mislis, da bi vzdrzala toliko romantike, pregreh in neznosti? Tudi zajcek ni hotel nic slisati o haremu, se sneg bi raje sam kidal, hehehe….Avtorica teme, ki jo prenasam, je naletela na eno samo zensko, ki ni marala moskega harema niti v domisljiji.. Rekla je, da svojih obcutij ne more drobiti in deliti z vecimi hkrati, tudi v sanjah ne… Avtorica ji je obljubila, da se bo z njo o isti temi pogovorila cez sedem, osem let! zakaj, si lahko mislim…

Lep dan ti zelim…

Dober dan Pepi! Mene pa moti, da bi Banderas nekaj pospravljal…Kako pa to? Banderas je pa res lep igralec, bi ne bil dober za čistilca.

Lara

Tista gospa si je Banderasa pac zamislila kot cistilca. Ti si ga lahko zamislis kot ljubimca ali kar koli drugega. Ne vem, zakaj recimo ne bi mogel v mislih Jonas kateri voditi pudlja na sprehod, ali pa Jan Plestenjak hoditi na trg po svezo zelenjavo… Vse je stvar domisljije, mar ne…

Ja,saj gre tudi Vili Resnik ( pop design ) v štacuno po dobesedno kruh in mleko, pa v kiosk po sadje. Pa še ful prijazen je.

Ma, saj zato gre, tud zvezde so ljudje, ki kaj znajo naredit… Sam razvejene so tudi…
Vendar v domisljiji jim lahko prisodimo tudi kaksno manj pomembno opravilo, a ne? Saj gre le za saljiv nacin razmisljanja…

To pa sigurno. V domišljiji je dovoljeno vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close