Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Harem v zenskih sanjah

Harem v zenskih sanjah

ZAJČEK ???!!!

zelooo zaskrbljena lisička

cesto tiho cebelica brenci zajcku na uho ….

Biba leze, biba gre,
da bi prisla do gore,
do gore, do biser vode,
kamor nihce drug ne more.

Pod goro je vrt meden,
biba leze, da bo njen,
po drevesih so kolaci,
med cedi se po pogaci.

Iz studenca mleko tece,
kar zeli si vsak naj rece,
biba se vode napila,
pravo pot je zgresila.

buciiiiiiiii buccccc
lupcka
cebelica

zajcek po moje misli enga Jaggermaistra “dol udart” :):)))

bzz bzzz

Zjutraj me je ugriznil v zdravo roko moj muc oziroma mačkon težje kilaže. Ker je bil zunaj mraz, je lezel skozi okno sobe v pritlicju.Okno je bilo odprto na škarje. Ker se je zaglavil, sem ga hotela rešti, pa me je verjetno od strahu, revček ugriznil. Čutiti je bilo, kot strahoten vampirjev ugriz.
Aja, ura je bila pet zjutraj, tako da sem hodila po sobi kot v transu. No , zdaj ima že narejen svoj posebni vhod.
Kar se pa ostalega tiče, je pa tako. Pride dan, ko si malce utrujen, ko bi rad da se ti stvari lepo obračajo pa ne gre, pol je pa tko ko je: kufer poln! Nič bat, jutri bo menda bolje, zajček ni ponavadi prav dolgo tečen.

Cmočka moji lisički!!!!

he,he,he
luškana pesmica
prisrčna hvala.

zajček gre ajat. knedl, knedl.

Ta zadeva je pa super !
Ideja dobra, samo ga nimam doma.
Zdejle bi ga pa res, ej si me spomnila nanj.
en šluk nič več

ha,ha seveda ve, ej zdej bom pa crknla od smeha.

ja, a ni čudno-

uf, uf…

evo lisička, šansa. Ej saj če si še tako slabe volje, predno prebereš do konca, se že smejim,
Torej kazen!!

joj, joj.joj….
tuki ne morem nič pomagat…

Lisička vrača cmočka in ji je žal , ker ga zajčku ne bo mogla dat osebno :((

pa drugič , ne , lisička

O ti nesrecni zajcek, danes si pa v zares hudi krizi, sploh ne vem, kako bi te potolazil..
A pridem pihat na vgrznjeno sapico?

Mislite le mirne misli, Pepi

mislim da mu gre samo za denar. a ni ti čudno. le kako mu kej takega pade u glavo? ko pa je še toliko drugih, bolj pomembnih stvari.

Hud zajček

Toliko truda za enega sitnega zajčka.
Cmokija!!

Malo me sicer peče, a me to nič ne skrbi. Lahko prideš ja. Mucu vse oprostim!
Mi gre vse ostalo na jetrčka dones.

Hja , mogoče ga pa skrbi , da bi z mano kot delodajalko imel več stroškov kot dobička :))
Saj veš , uniforma zmeraj speglana , škornji zloščeni , majčka frišno oprana in dišeča , pa Baci v limuzini – to so stroški , s katerimi gre računati , ne !

premišljujem o dodatku za obleko , lisička

samo še en teden imam to fizio-mučenje, potem pa ne bo problema. Ti samo povej, jaz bom komaj čakala, da SE SPET VIDIVA.

tvoj zajček

ne, ne, lisička, najprej naj se pobič izkaže. Potem ga pregledamo še ostale živalice in šele nato odločimo, ali ti ustreza al pa ne. Dodatek dobi, ko preverimo kaj bo v obleki, heh.

Nadaljevanje zgodbe je naslednje: Zveste in nezveste ženske se prepuscajo svoji domisljiji in fantazirajo.. Ce imajo crno, si zelijo belo, ce zive udobno, sanjajo o neudobnosti.. Kaj si pravzaprav zenske zelijo?
V hrvaske zenske hareme custvenost ni ravno dobrodosla. Tudi razgledanost nima neke cene, se manj pa umetniski dar… Mosko-zenska prijateljstva tam nihce niti ne omenja.. Tako Evita ljubi mladost.. Povprecna starost v njenem haremu bi bila okrog trideset, vendar mlajsih od petindvajset ne bi bilo notri.. Ta Tino je vazno, da bi njeni suznji bili nezni, da so razvili feminalno stran mozganov in da znajo ravnati z hisnimi ljubinci in otroki.. Anonimnez s pudlom, bi imel pri Tini boljsi tretman od Van Dammea. Misice so posebno poglavje. Ko urbana Hrvatica pride v dolocena leta, vse bolj gleda bicepse.. Dobro razporejene misice so bolj zazeljene od visokega IQ-ja, ker se za slednjega nikoli ne ve, kaksne oblike in trdote je.. Nekaj velja le custvena inteligenca.. No obstajo izjeme, kot je Zizi, ki pravi, da je pamet ne zanima, to ima doma.. Ona bi svoj harem naselila z zivcnimi lastniki malih podjetij , delniskih druzbic, skladov in podobno .. V njenem haremu bi imeli vse, kar taksni moski ljubijo, celo mini kegljisce in tenis place.. Mogoce bi prisle v postev tudi ljubice. Vazno je, da bi nivo testosterona bil na visini.. Zizi dopusca vse, samo, da pred hiso ne vidi obnemoglega Van Dammea, ki je omagal med izvjajanjem skledc… Hrvaticam bi harem bil, kot nekoc Benecankam, igralnica, to je cista zabava

Mislite le mirne misli, Pepi

‘bemti, Pepi..zdi se mi…da ti tud sam zvečer in zjutraj pokukaš na ta forum. Namreč… jest enostavno ne sledim tempa…. a je kje katera… ki bi me vzela.. no ja magari tud v harem in mi prebirala poste s tega foruma…. PEPI… tolk postov v enem dnevu……. ni ja, res pa…

Če gre res samo za prebiranje postov, te vzamem jaz. 🙂

Zajček, čist n’č druzga kot to 🙂

Potem ne vidim tu nobenega problema.
Zmenjeno.
🙂
Cmoka, zajček

Dobro jutro kljuka !!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close