Hard to get
Kaj tipi res bolj palijo na hard2get bejbe??
Sem sicer tudi sama v dilemi…Na neki zabavi sem spoznala enga tipa, s katerim sva se full zaštekala-vsaj meni se je tako zdelo,in se mi je tudi zeločustveno odprl…Čez par dni me je povabil na izlet na Bled, sva se spet imela super-nekak sem začutila, da je to tip, ki sem ga že dolgo čakala. Zdaj pa je vprašanje, če sem jest tud njemu všeč-me grize žedva dni… Moram povedat, da sem sama precej nesamozavsetna, čeprav mi prijatelji pravjo, da sem najbrž jest sdina oseba še na tem svetu, ki ne ve kako super punca sem… Ne me spluvat, prosim, ker vem tudi sama, in delam na tem, da si popravim svoj ego.
Tip mi je rekel, da ga naj kaj pokličem, jaz pa kar čakam da bo on mene, ker se bojim da bom vsiljiva…In tako mučim samo sebe.
Samo sem imela izkušnje, da še vedno ko sem bila bolj nedosegljiva, so tipi palil, če pa sem bila preveč odprta in dobra, so se pa velikokrat ohladil…
Ne bodi nora, poklič ga pa pejt.
Samo pol bodi pa na Bledu malo hard2get – zapleti se v pogovor s kakšnimi drugimi ljudmi, ful bodi sproščena, znajdi se tam, on pa naj dobiva le pol pozornosti, pa se bo tam trudil.
Ne smeš pa bit hard2get že v tej prvi fazi – da ga sploh ne pokličeš, ker on tebe tudi ne bo (moški imajo večkrat še slabši ego) in pol iz vsega skupi ne bo nič.
Čeprav- jaz sem bila ista, pa me je moj zdajšnji sam ful večkrat klical, ko je očitno začutil ,da je to to…
Ne vem…
hm….. če si nesamozavestna, potem ga raje ne pokliči, ker bo pogovor izgledal nekako takole:
“Halo, Franci, si ti?”
“Ja. Kdo pa je?”
“Micka…..”
“Aha……..”
“…………”
“…..in? kako se maš?”
” uredu…. pa ti?”
“uredu…………”
“………..”
“………..”
“…. te je blo fajn slišat!”
“tebe tut”
” ajde, čau”
“adijo….”
:)))
ne? če ga že hočeš poklicat, pol si vsaj kak izgovor najdi. pa prosim ne tisto: “a greva kam ven?” …. to mora on naredit……. sicer sem pa jst bolj za to, da tip kliče…….. in malo namigni svojim prjatlcam, da ti je vredu poba, pa da bi še kdaj šla z njim kam. NIKAKO PA NE, DA SE TI DOPADE!!!! …..ker bo tip takoj manj zagret…… vsaj jst bi bil….. Če je pa tip tolk “nepriseben”, da tut poklicat ne upa, pol pa tut K ga gleda……. ok…. razen seveda, če te je on že 10X poklical, ti pa njega še nikoli…. v tem primeru ga pa lahko pokličeš kr tko…… ker ti je naprimer: dolgčas
ajdi…. fajn zrihtaj!
LP
Remedy
Včasih je problem, ker je pokliči tudi fraza, kot se slišimo, pa se ne. A bi tipi (tisti, ki se tukaj) rekli pokliči kaj pred 2 kolegoma za frazo ali resno mišljeno. Jaz sem vzela za frazo. Od tega je eno leto, včasih se še vidiva, pa je nekaj užaljen. In tako ne prideš nikamor.
Tako da MEGGY, saj je on že prvi pokazal, s povabilom, pokliči ga, ženska, če se ti zdi on tako v redu, da ti ne bo žal.
Je razlika med gard-2-get pa med cist se odpret in gor in dol. Zdj mi tle kr predvidevamo da ma model samozavest serijsko…najbrz njemu tud ni lahko kr klicat..mal se pocak pa ga ti poklic pa najd en izgovor al pa rec da bi nekoga zvlekla na kavo k se ti gre res ful na kavo pa upi da se pol on jav da gre s tabo;)
Forum je zaprt za komentiranje.